- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли любов по интернет.. може ли човек да се влюби в някой
И аз си мислех че нема ама преди 1-2 седмици се запознах с момиче от същото даскало по нета един път на разходка сме излизали и още преди разходкате се влюбих в нея ..... е ся се напивам с ракич с единствената мисъл да не мисля за нея щот незнам как да й го кажа и направо ме убива тва наздраве ... сигурно тва е кайсиевата на наще![]()
abe imam edna priqtelka deto postoqnno se gavri s teq ot mIRC-a xhxah i se zaribqva s tqh no VLIUBVANE.....edvali![]()
Според мен неможе да има любов по интернети неможеж да се влюбиш в някой човек само от нещата, които ти пише
защото незнаеш
дали е искрен и какъв е в действителност !
~~~SwEeTyTu~~~
на ПРИМА ВИСТА ще кажа че НЕМОЖЕ
но ако се запознаете в някой сайт....и си видите външността и се харесате.....това замества дните в който се чудиш дали въпросният чомек в реалнит живот би харесал теб..ала бала
та излизате опознавате се и се жените
HAPPY END![]()
Според 1,който беше влюбен в мен-може,ама аз не вярвам. Да речем аз харесах сегашния си приятел,но просто ми беше приятно да си лафим. запознахме се,излизахме,станахме гаджета и след това се влюбих. Ако не го познавах лично-едва ли щеше да стане!
има ама не в така крехката възраст м/у 12-16 години.това си е мое мнение де...аз се влюбих ...за вас не знам...![]()
Красивата жена можеш да я целуваш до без край и нито един път да не попаднеш на едно и също място.
Да,може!Аз и бившия ми приятел се запознахме по чата и така в продължение на няколко месеца се влюбихме,после се видяхме иии тръгнахме..но нещата се стекоха така че се разделихме няколко дни след това(по моя вина)Първоначално написано от zatvornika
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Mi togava da pitam opitnite KAK MOGA DA PREDIZVIKAM INTERESA NA EDNO MOM4E PO INTERNET? I DA ZARODQ TAKIVA 4UVSTVA V NEGO TUI KATO NQMA DRUGA VUZMOJNOST ZA SEGA A STRA6NO ME KEFI!
Чрез интернет се завързват не само запознанаства .... С приятелката ми се запознахме по интернет и ходим вече 4 месеца![]()
може,в момента съм с момчето, за което живея.. и с него се запознахме точно по интернет.. отначало само чатехме,после се срещахме, излизахме, накрая по интернет ми казваше,че се е влюбил в мен,но не му вярвах до момента ми го каза на животака, че може да същестувава ..обедена съм
![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
чАк влюбвАне няМа...Но аз съМ на МненИе чЕ ЧоВек моЖе Да намеРи Най-ГоляМата си люБов по ИнтеРнЕт..КаТо мЕн ... среЩнаХ в флиРтче.Ком Най-СлаДкоТо м-чЕ с коеТо съМ билА и супЕр мНоу си Го обичКам![]()