.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

123

И аз си мислех че нема ама преди 1-2 седмици се запознах с момиче от същото даскало по нета един път на разходка сме излизали и още преди разходкате се влюбих в нея ..... е ся се напивам с ракич с единствената мисъл да не мисля за нея щот незнам как да й го кажа и направо ме убива тва наздраве ... сигурно тва е кайсиевата на наще

abe imam edna priqtelka deto postoqnno se gavri s teq ot mIRC-a xhxah i se zaribqva s tqh no VLIUBVANE.....edvali

Град
    Кърджали

КАТЕГОРИЧНО НЕ!

Според мен неможе да има любов по интернет и неможеж да се влюбиш в някой човек само от нещата, които ти пише защото незнаеш дали е искрен и какъв е в действителност !
    ~~~SwEeTyTu~~~

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    на ПРИМА ВИСТА ще кажа че НЕМОЖЕ
    но ако се запознаете в някой сайт....и си видите външността и се харесате.....това замества дните в който се чудиш дали въпросният чомек в реалнит живот би харесал теб..ала бала

та излизате опознавате се и се жените
    HAPPY END

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Според 1,който беше влюбен в мен-може,ама аз не вярвам. Да речем аз харесах сегашния си приятел,но просто ми беше приятно да си лафим. запознахме се,излизахме,станахме гаджета и след това се влюбих. Ако не го познавах лично-едва ли щеше да стане!

има ама не в така крехката възраст м/у 12-16 години.това си е мое мнение де...аз се влюбих ...за вас не знам...
    Красивата жена можеш да я целуваш до без край и нито един път да не попаднеш на едно и също място.

Супер фен

Re: Има ли любов по интернет.. може ли човек да се влюби в н

Цитирай Първоначално написано от zatvornika
    Има ли любов по интернет.. може ли човек да се влюби в някой който дори не е виждал..... или това не е влюбване ами само свалка !?
    споделете
    Да,може!Аз и бившия ми приятел се запознахме по чата и така в продължение на няколко месеца се влюбихме,после се видяхме иии тръгнахме..но нещата се стекоха така че се разделихме няколко дни след това(по моя вина)
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

f-4eto_Tejuk_slu4ai
    Guest
    Mi togava da pitam opitnite KAK MOGA DA PREDIZVIKAM INTERESA NA EDNO MOM4E PO INTERNET? I DA ZARODQ TAKIVA 4UVSTVA V NEGO TUI KATO NQMA DRUGA VUZMOJNOST ZA SEGA A STRA6NO ME KEFI!

Чрез интернет се завързват не само запознанаства .... С приятелката ми се запознахме по интернет и ходим вече 4 месеца

Град
    в сърцето му ... :)
    може,в момента съм с момчето, за което живея.. и с него се запознахме точно по интернет.. отначало само чатехме,после се срещахме, излизахме, накрая по интернет ми казваше,че се е влюбил в мен,но не му вярвах до момента ми го каза на живо така, че може да същестувава ..обедена съм
    How can you break my fucking heart & tell me
    you still love me ?!?!?!

Ренс обичка Мити
    Guest
    чАк влюбвАне няМа...Но аз съМ на МненИе чЕ ЧоВек моЖе Да намеРи Най-ГоляМата си люБов по ИнтеРнЕт..КаТо мЕн ... среЩнаХ в флиРтче.Ком Най-СлаДкоТо м-чЕ с коеТо съМ билА и супЕр мНоу си Го обичКам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си