.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: RUBBY Rose

Hybrid View

RUBBY Rose

Ако някой знае къде в София се продава козметика (и най-вече гримове) на RUBBY rose, а не на GOLDEN rose моля да ми обясни горе-долу къде е. А ако е и някъде в центъра - ЩЕ Е ВЪРХЪТ!!!

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Nvsqkyde!!! Az li4no ne ti q prepory4vam

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maroon
    Nvsqkyde!!! Az li4no ne ti q prepory4vam
    Във всеки един магазин за козметика ги има- имам предвид тея по пазарите, по малките улички, но и аз не ти ги препоръчвам-поне на мен от тяхната козметика ми се зачервяват очите, сълзят иииии....бе гадно е

Град
    Пловдив
    Аз съм ползвала само тяхна пудра и много ми хареса.Вече гримове за очи и т.н. незнам ама и не си падам по гримирането но на пудрите съм голям фен ,че ми се омазнява кожата.Проверявай по козметичните магазини....Аз съм от Пловдив и немога да ти помогна

Мисля, че имаха фирмен магазин на бул. Васил Левски, само трябва да се разходиш и да намериш точно номера, защото не го помня.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    За цените,на които се предлага козметиката, тя е направо супер... Ест, при всеки действа различно... А и както всяка козметична компания имат и "слаби", и "силни" продукти!Нещата им може да се намерят навсякъде по козметичните магазини(поне в Пловдив)... Последно преди няколко месеца като бях в София ги видях някъде около или в НДК
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Цитирай Първоначално написано от Вики
    Мисля, че имаха фирмен магазин на бул. Васил Левски, само трябва да се разходиш и да намериш точно номера, защото не го помня.
    да, тръгни от Сточна гара нагоре по Левски и след 2-3 пресечки ще го стигнеш

Град
    In The Heart of Darkness
    А Фон-дьо тените им добри ли са?
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

На всички много, много благодаря! Страхотни сте! Аз използвам техни сенки за очи и в една от по-големите палитри имаше един гланц, който много ми хареса и не ми прави проблеми, а ми е на свършване и искам да си взема от него. Затова търся техен магазин! МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩТА

Града, в който живея не е никак голям...а продукти на тази фирма ги има във всеки магазин за козметика..
    Saska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си