- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой може да ми препоръча добри противозачатъчни???
Някой знае ли добри противозачатъчни без много странични ефекти понеже много хора са ми казвали кажи на приятелката ти да вземе такива и всякакви други, но изкам да знам кой ще са най-добре да използва тя?
Love House Music !!!
na kolko e priqtelkata ti?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Логест,но нека тя да се консулбтира с гинеколог!
naistina,krem4et0 e prava - po-dobre da i gi izpishe lekar,zashtoto tuk vsqko momiche shte ti preporucha tezi,koito polzva samoto to.v moq sluchai - Diane35![]()
Не бързайте да взимате лекарства без да се е консултирала с лекар. По-добре да отиде и той да и ги предпише, а не на своя глава да пие лекарства.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз също съм на Диане 35,но преди ползвах Логест и съм по-доволна от тях.Първоначално написано от ABSOLUT`me
10x hora zn 6te q vodq na genekolog np.
To po princip kato vi predpisvat protivoza4ata4ni kakvo vsu6nost pravqt???![]()
Love House Music !!!
qwertyo,na men specialno ne sa mi pravili chak izsledvaniq.prosto me pitashe dali sum alergichna ot neshto si,stava li mi losho ot edi kakvo si,imam li hronichno glavobolie,boleznen cikul i t.n.
krem4et0,az teq Logest ne sum gi i chuvala.nqkvi novi li sa?![]()
Na men mi kazaha 4e za da predpi6at protivoza4ata4ni trqbvalo da se gleda v putkata i da se sveti s fener4e v neq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Love House Music !!!
ahhahah,tva sa gluposti,nqma nishto obshto s hapchetata![]()
tva ti go pravqt kato otidesh na ginekologichen pregled,a ne na konsultaciq![]()
i vse pak,na kolko e priqtelkata ti?
Kolkoto mene na 16![]()
Love House Music !!!
hmmmm..be de da znam,ne i li e mn rano za hapcheta..az zapochnah da gi piq na 17 i pak mi kazaha,che mi e rano..nishto de,po-dore da sekonsultira s lekar,a ne s nas
i vse pak,Lifestyles - Ultra thin
![]()
znam i az gi polzvam i sum mnogo dovolen ot tezi lifestyles ultra twin
![]()
Love House Music !!!
Малка е за хапчета,ама........питайте все пак.
Znam 4e e malko malka ama vse pak i da go pravq s perzervativ iskam da sum 100% siguren 4e sled 9 meseca nema da stana tatko![]()
Love House Music !!!
ako naistina ti puk za momicheto i mislish za neq,shte predpochetesh da go pravish s kaput,pred tova da q tupchesh s hormoni!
Az vinagi go pravq s perzervativ ama vse pak ako se skusa koeto e malko veroqtno trea da zn kakvi protivoza4ata4ni da se kupqt a ne togava da se po4ne da se hodi pri genekolog i da se tursqt![]()
Love House Music !!!
Е то момчето каза , че го правят С презерватив! Той просто иска един вид двойна защита за да е по-сгурен.Презервативите все пак не са чак пък толкова надеждни.Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Понеже все пак треа да си предвидил и най-лошото![]()
Love House Music !!!
e to po taq logika,shto ne q nakarash da si sloji i spirali v matochnite trubi,puk i ti da si klucnesh operativno spermoprovodite![]()
prezervativite sa sigurna zashtita,shtiga da se slagat pravilno.nqma smisul momicheto da pie i hapcheta(ne za drugo,smisul ima,ama tq specialno e malka!),zatova prosto vnimavaite kato go slagate.
Аз внимавам докато го слагам ама все пак ако перзерватива се скъса,да съм купил противозачатачни а не да се панирам и тепърва да хода да копувам.Те са само за спешни случаи.![]()
Love House Music !!!
Momche,ti mai jiveesh v nqkva zabluda.protivozachatuchnite,za koito ti ni pitashe,sa hapcheta,koito se vzimat vseki mesec,v produljenie na 21 dni.principa na deistvie e shoden s tozi na Speshnoto hapche(Postinor),samo che nachina na priemane e razlichen.Postinor se priema samo sled 'izcepka',do 72h i 2te hapcheta vednaga.Drugite hapcheta veche ti obqsnih kak se vzimat.nadqvam se razbra obqsnenieto mi...![]()
нека попита гинеколог![]()
Явно не съм те разбрал правилно имах предвид за такива който са за взимане до 72 4аса.За тях трябва ли генекологичен преглед?
Love House Music !!!