.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    qwertyo,na men specialno ne sa mi pravili chak izsledvaniq.prosto me pitashe dali sum alergichna ot neshto si,stava li mi losho ot edi kakvo si,imam li hronichno glavobolie,boleznen cikul i t.n.

krem4et0,az teq Logest ne sum gi i chuvala.nqkvi novi li sa?
    Ами не. Аз ги пиех около 2 години,но после заради кисти минах на Диането.

Не,не трябва, обаче са много вредни ... така чеееее гледайте да не ви се налага да ги използвате ...По добре ежемесечните ..

Град
    София
    Ето това исках да чуя
    Love House Music !!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    te pa ejemesechnite poneje sa mn polezni kato e na 16..

krem4et0,e ot kakvo togava si po-dovolna?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Ами не,не са и то не само за 16-годишните, но аз мисля,че към тях организма се приспособява,а при постинора тая доза хормони,която момичето ще я приеме за 20 дена, тука ще я поеме за един час .. това е голям шок за организма .. поне аз така смятам!

Нямам опит .. не съм пила противозачаъчни,но съм чела по въпроса и съм разговаряла и с наще , а те са лекари .. и двамата.

Град
    София
    To az dokolkoto zn ima i osven prostinora ima i nqkakvi injekcii koito pak se vzimali do 72 4asaa
    Love House Music !!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Гинеколог, как така безразборно ще пие хапчета!

Град
    София
    Чакайте малко аз да не съм жена та да разбирам толкова от противозачатачни нали за това направих тая тема за да науча малко повече за тях не дейте да ми се карате за това че не съм много запознат с противозачатачните хапчета
    Love House Music !!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако се скъса презерватива, момичето трябва да пие Постинор дуо, както вече ти казаха. На лекар може да не ходиш, ама като те гледам колко си навътре в материята, разговаряй с някой по-опитен какво да прави точно, че да не объркате нещата. Можеш и тук да пишеш тема. Може и ЛС на мен, че сега не ми се обяснява, ама ако ти се наложи някой ден, ще ти обясня

Град
    София
    ясно схванах ако се скъса перзерватива трябва да сие простенол дуо благодаря за отговорите много ми помогнахте
    Love House Music !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

При Логест менструацията ми беше 6 дни,но по малко и безболезнена,докато с диането 2 дни кървя ужасно,имам болки,но пък за 4 дни максимум всичко изчезва. Освен това съм мълко по-нервна,защото има повечко хормони. и последно-има 1-2 дни разлика в датата на менструацията. В смисъл-на мен винаги трябва да ми дойде в понеделник,защото така е схемата-на 28 дни ти идва и при мен това е понеделник. С Диането идва в неделя,понеделник,вторник, 1 път в сряда и щях да се побъркам,защото именно този месец бях повърнала-бях болничка,а в такава ситуация,особено 3-тата седмица става така,че все едно нищо не си пила-ефективността им рязко спада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си