- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Прекалено сериозна съм, а това е проблем...
ne znam dali tazi tema e za toq razdel oba4e mislq 4e imam problem koito mi pre4i...vse pak za integraciqta na edin tineidrjur su6to taka za da moje da napravi vpe4atlenie v edna kompaniq i da se haresa na edno mom4e e vajno 4uvstvoto za humor a puk na men suvsem mi lipsva takova...v smisul prekaleno sum seriozna i ne moga da rabera kak na nqkoi glavite im rajdat takiva zabavni ne6ta...kakvo da pravq kak da se uprajnqvam(znam 4e sig zvu4i mn tupo oba4e za men tva si e seriozen problem)
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Може би по-важно е за едно момиче, момчето да има чувство за хумор, а не обратното.Но не се прави на човек, какъвто не си.За чувството за хумор не можеш да се упражняваш, то си идва отвътре.
може би просто до сега не си била в такава среда, която може да те отпусне и ти да имаш възможност да покажеш една друга страна от характера си. пък и в крайна сметка е важно не толкова чувството за хумор, колкото твоята личност и морал като момиче
Chuvstvoto za humor ne e opredelqshto v nikakaf sluchai... Bydi sebe si!
Не си единстваната...не на всички главите им раждат забавни неща...но това не трябва да те отчайва...напротив...бъди себе СИ...не е нужно да се променяш за да се харесаш на другите...ако хората с които общуваш те обичат и ценят...ще те приемат такава каквато си ..а и хумора си идва от вътре...не е нужно да се упражняваш...
Не може всички да са еднакви, всички да ръсят базици и да се лигавят. Има си по - сериозни, по - срамежливи. Трябва да те оценят такава, каквато си. А и дълбоко се съмнявам да ти липсва изобщо чувстворо за хумор, най - вероятно просто се притесняваш и не се отпускаш!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Nedei zaradi tova da se pritesnqvash tolkova i da go vzemash pod chak takova vnimanie.Prosto gledai drugite okolo teb na kakvo se smeqt,kakvo gi zabavlqva i ako ne mojesh sama da izmislish neshto smeshno i zabavno prosto i ti izpolzvai syshtite repliki,lafove,klisheta i taka.Skoro moje i tvoita glava da pochne da razjda oshte po zabavni raboti ot tezi na drugite.
6те кажа само поредната заблудена....no CoMeNt.....
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx