- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Я една анкетка :)
Я кажете сега взимали ли сте някаква дрога и каква ?
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
tukmo i az tova da se oplacha,che ne moje a se glasuva za poveche ot edno![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ох леле да брея кажете как да го направая че да може за повече от един отговор ? Не съм голям специалист в тези неща , извинете ме
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
mi osven da dobavish kato vuzmojni otgovori
-2 ot izbroenite
-3 ot izbroenite
-4 ot izbroenite
nz kvo dr mojesh da napravish![]()
Еми айде , който е пробвал повече от един или два... да ги маркира един след друг , и в поста си отделно да напише кои са те , интересно ми е просто кое от изброените се взима най много ! Още веднъж много се извинявам ...... !
Аз съм пробвала Екстази и амфетамин
Обичам те мило {}{P}{}
Уффф яко я оплесках тази тема , предлагам да направя нова , и да помоля модератора да истрие тази ! Ох леле съжалявам![]()
Обичам те мило {}{P}{}
Все още съм чиста![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
LSD^Lady,ne se shashkai be.vs shte si markira po edin,a ako e izshmorcal poveche shte si kaje v komentartaka hem shte vidim kvo se vzima nai-chesto
![]()
az sum jupcala ex,amfetki,treva,koka(1 puti i nqma da zavtorq),gubi i tova ot izbroenite.ama tova kato po-malka,veche ne mi e interesno nishto ot teq![]()
Мерси за разбиранетоИ на мен ми е много интересно какво се взима най много ! Мен от всичко екстазито винаги си ме е кефило най-много ! Но вече от една година съм чиста като извор
![]()
Обичам те мило {}{P}{}
Tchno taka!Trqbva da izpolzvame naturalnite bogatstva na maikata priroda !!!!Първоначално написано от GiRo
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
Май сме само 2маПървоначално написано от miloto_girl-4e
mahai q taz sintetika ...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
Така си е. Ама повечето хора май май се кефят повече на тревата отколкото на останалите неща... за което естествено лошо нямаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Обичам те мило {}{P}{}
Да.
Първоначално написано от miloto_girl-4e
трева, екстази, амфетамини, лсд, гъби..
мм добре ама аз кое да отбележа като не може повече от 1.. тъпо е направено тфа..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
И аз съм чиста и не смятам въобще да пробвам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мм трева и екс си употребявам по някога,взимала съм и амфети ма не ме кефи![]()
верно е гадно, че мойе само по един отговор.аз сам пробвала трева и екстази
na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak
Не съм пробвала нищо от изброените и не мисля да пробвам! shitz ;]
>>> House Music <<<
g1bki![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Оух...Ами пробвала съм трева един път.Не се гордея изобщо с това.Незнам защо го направих.Може би ми беше интересно.Изобщо не ми хареса обаче.Явно е вярно това,което казват,че от първия път не може да те хване.Нз мисля да не го правя повече,поне на този етап.
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...