- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Я една анкетка :)
AMI AZ POLZVAM TREVA EXTAZY SAM PROBVALA ,AMFETKI OBOJAVAM,KOKA DO SEGA SAMO 3 PATI UPOTREBQVAM SI I NQKOI DRUGI NE6TA DETO GI NQMA TUKA AMA OK.......![]()
ми не не мисля и да пробвамне ми трябва
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
ami kokain ama samo vendyj i poveche nikoga ne mislq da opitam ... beshe ujasno ...![]()
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
ebati shit az glasuvax za treva ama to moje samo po 1 otg takae gadno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Трева и Екстази. А за всички, които не са пробвали нищо и казват, че това е тровене на живота или че са пълни глупости мога да им кажа да не пробват, защото не е за всеки и че човек си преценя сам дали, кога и колко... Аз смятам, че не вреди на тези, които употребяват наркотиците с мярка и не го правят, поради разни психически проблемчета. Смятам също, че всичко, което се употребява безразборно или се предозира е вредно - умира се от предозиране на водата, кислорода, тренировките, храненето, цигарите, наркотиците, недоспиването, прекалено многото сън... Има и още работки, с които ако прекалиш се разболяваш, умираш или поне си скъсяваш живота![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
ЗмаПървоначално написано от King of Kings
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
това бях азПървоначално написано от Ash^^^
понеже съм умничка и си забравих стария профил и си направих нов, после се сетих за стария
![]()
плс, ако някой знае как се трие профил да ми пише едно съобщенийце![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
ПОДКРЕПЯМ !Първоначално написано от Ash^^^
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Станахме вече 7-8 които са чисти. Бройте и мен![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Трева по планетата Земя колкот щеш.Първоначално написано от LSD^Lady