Тя ме хареса... искаше ме, получи ме. Излъга ме, остави ме. Месец по-късно все още мисля за нея... не знам какво да направя за да спра. Впрочем нз защо изобщо пускам тази тема... никой не може да ми помогне,
Обясняваше ми че иска нещо сериозно... постоянно го правеше. Беше толкова емоционална.... говореше че за нея и целувката е изневяра, че в това отношение е "кон с капаци". Аз отворих сърцето си към нея... нямах причина да не го правя... толкова беше убедителна... не предполагах... аз се разболях, а тя на първи се запознала с някакво друго момче което харесала... в следствие на което ме остави...
След всичко което наговори... след всички разговори... клетви... получи това което искаше след което го заеба.. като куче на студа...
Мина вече месец, а все още си спомням... като мина от някъде от където сме минавали с нея... веднага се сещам...
не знам вече какво да правя. тя ме излъга... тя не ме заслужава... знам го, но мисля за това. вече цял месец по-късно, а на нея не й пука и капка за мен.
какво да направя... не знам вече...