- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- parvata sreshta
kakvo pravixte na parvata sreshta s fr
така се получи, че нямаше 2ра среща!
Bqhme pyrvo na kafe... posle na diskoteka.. posle pak na kafe... posle pred nas sedqhme... i posle si trygnah..Mmm... beshe mnogo gotino {}{}{}
след училище излязохме на кафе. говорихме си, опознавахме някой свои черти от характера, който по принцип в даскало не можеш да проявиш... тръгване като тръгване - нищо необикновенно или особено![]()
Ами отидохме на кафе и си говорихме много, за да се опознаем.Това е, другите неща станаха на третата среща.![]()
Излязохме на кафе и си говорихме много дълго. После се разходихме и той ме изпрати. В общи линии беше това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
![]()
Bqhme na kafe i si govorihme ,za6toto ne se poznavahme.posle toi me isprati do moq blok i tam pak stoqhme i si prikazvahme.
![]()
Миии в момента нямам гадже,но с последното на първата среща (беше вечерта) се разхождахме от 7 до 11 в един парк,беше мн хубаво.Общо взето още на първата станахме гаджета,защото през цялото време се държахме като такива,а и накрая аз не издържах и го целунах...
Еми беше в училище.Имахме 2 свободни и си говорихме сладки работи но не стана нищо с това момиче
лафехме си аз никога от първата сре6та не се впускам в сериозните работи за6тото все о6те не сме се опознали а у..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Взе ме от училище и се разходихме в парка.Сега ми се струва толкова отдавна...![]()
Govorihme si ...))
Ми довлякохме се до нас след даскало поръчахме си храна и след тва си говорихме след тва поръчахме още храна и после пак си говорихме и накрая я изпратих до другие край на София и се върнах вкъщи в 4 часа и ми се спеше ужасно много откъртих до 17 часа![]()
Най-първата ни среща беше в тях.
Пихме бира. Когато свърши бирата, започнахме виното.![]()
Нооо това не е официалната ни първа среща.
На официалната... ходихме на билярд. Пихме бири там. После ходихме до тях да разкараме животинката ( кучето) , след това ходихме пак да пием бира. Така до вечерта.
*Ебаси и алкохоличката се извъдих* ...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Bungle - хвалаЗащо мойте приятелки така не са такива :>
Всеки отминал момент е пропуснат шанс да преобърнеш живота си
Тоооой моят приятел много се гордее с това, че пия повече и от едно средностатистическо момче.Първоначално написано от Sange
( ама не е май много за хвалене..)
Какво да се прави. Имам афинитет към чашката.![]()
Мани, баси ужаса. Ти се радвай, че приятелките ти не са като мен.
* Ей, някой да не си помисли нещо. Знам си мярката! *
Е то без мярка е противно, да се oдрайфаш, но повечето момичета с който съм излизал са другата крайност - 'А не, аз повече от 1 бира няма да пия'...![]()
Бе, на мен ми става смешно. Взима си една бира и я лигави 2 часа. Аз за това време изпивам 4 ! В смисъл, то става гадно. Губи си и вкус и всичко. Като не я пие качествено, въобще да не си взима.Първоначално написано от Sange
![]()
Когато бях млада и зелена ( ееееееееееех... временааа) не знаех кога да спра и беше много грозно. Това пияна жена е най-отвратителното нещо. Та сега.. научила съм се.![]()
*Няма да плаша мъжете, я. *
Предишния си живот си била мъж :DПървоначално написано от bungle
Само в този дух продължавай :)
Хайде за да не е тотално офтопик мнението:
Обикновено е различно, а в момента нямам приятелка за да говоря за сегашната ми връзка, но:
Вечеря в някое хубаво заведение, разходка из Борисовата градина, изпращане до блока на момичето, целувка за лека нощ - това ми е обикновния маршрут :)
Ми преди да тръгнем се познавахме от супер много време..та първата официална среща бяхме на кафе, после на диско.След диското се разходихме малко из града и после ме изпрати.Беше яко \/
изплющяхме се на първото удобно място, па си тръгнахме![]()
естествено се шегувам, само не разбрах въпроса първата среща по принцип или първата среща с настоящето гадже
Първоначално написано от assd
parvata sreshta po princip
Ами щом се запознахме и след 15 мин. вече ходехме :P