преди около един месец тръгнах с момче от моята гимназия.Преди да тръгнем,аз не му обръщах голямо внимание.Смисъл той явно си флиртуваше с мен и показваше че ме харесва още от 1вия път когато ме видял,а аз хлътнах по него едва преди месец когато тргнахме.На моменти е страшно мил,но на моменти е някакъв отвеян-безразличен.Питала съм го много пъти-и той ми отговаря 'а нищо няма' Има моменти когато ме носи на ръце-в 2та смисъла и преносно и пряко и супер но понякога...
днес например,доста често му казвах че го обичам докато бяхме заедно и вечерта в скайп като ми пожела 'лека нощ' и ми вика 'обичам те' и аз 'радвам се мило' и той '...?' и аз 'аз няма да ти кажа нищо защото ще ти омръзне вече днес ти го повторих хиляди пъти' и той 'ок няма проблем,лека нощ' ...Незнам кофти ми стана,все пак когато обичаш и се радваш да чуваш тези прекрасни думи и дори да ти ги повтарят по 142857637603 пъти на ден не би трябвало да ти омръзва да ги слушаш.
Може би си вманиячавам,но незнам,вие какво мислите,той дали не е охладнял?!Може би вече започвам да му омръзвам?!Или може би е просот въпрос на време да се разчупи 'леда м/у нас' и всичко ще се оправи?!Или пък просто само си въобразявам..
блгодаря предварително