- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pritesnenie :((
zna4i sas priqtelq mi 6te praim sex za 1 pyt . oba4e az se pritesnqvam 6toto sam po pylni4ka ot negosmisal toi e nqkav klio6tio a az sam debela i me e sram
![]()
Не се притеснявай, щом иска да е с теб значи за него това не е никакъв проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не се притеснявай толкова, ако наистина те харесва, това няма да бъде проблем за него![]()
Nedei da se kompleksirash ot vynshnia ti vid.. Ako go pravish nikoga nqma da izpitash i udovolstvie ot sexa... Toi e s teb ne zashtoto si te predstavq slaba bez drehi spoks... Nqma mqsto za nikakvi pritesnenia![]()
a i osven tova se pritesnqvam za 1 pyt da ne me boli mnogo i da ne zabremeneq![]()
![]()
![]()
![]()
6totot se pak moje da ima prezevrativ oba4e ako se skysa
![]()
Ако си спокойна, достатъчно възбудена и имаш доверие на момчето, няма да те боли. А за презервативите, ако ги използва правилно няма да има проблеми.Първоначално написано от Анонимко
Ako ne si gotova nedei da go pravish.. Za da legnesh s nego trqbva da si mnogo otpusnata... vsqkakvi pritesneniq da mahnesh ot glavata si..
1.Prezervativa e nadejden spoks.. ako go slojite kakto trqbva...
2.Nqma da te boli mnogo ako momcheto e dostatachno nejen i sledi deistviata ti.. Prosto trqbva da se pravi bavno dokato sviknesh.. E, nesymneno she ima bolka.. ama vsichki sa q iztyrpqli.. ne e koi znae kakvo![]()
dobre samo edno ne mi e qsno............sorry za typiq vypros no do sega ne sam go praila nito toi ta iskam d apopitam toi kato po4ne da me otvarq az kvo trqq da praq smisal da sida i ni6to da ne praq sorry za vaprosa no nz mnogo me e sram i samsigyrna 4e na nego nqma da mu haresa![]()
a otnosno dyrugoto toi mi kaza 4e 6te se postarae da mi e dobre
Zavisi ot pozata.. Ako e standartnata poza toi otgore.. togava nqma kakvo da pravish.. Az naprimer se otforih sama .. shtoto az bqh otgore... :P Zavisi...
kyf prezervatif da izlolzvame ako zema nqkaf ot nai eftinite im ali risk da se skysa i moje li primerno 2 prezervativa da si sloji edin varhy dryg![]()
![]()
![]()
Ako sloji 2 prezervativa she e typo spored men.. Vzemi Durex :P
Няма нужда от два презерватива и един е достатъчен, ако е поставен правилно.
дам и освен това с 2 може да стане беля, като единия се изхлузиПървоначално написано от Aleandra
абе да не ти пука, ако пък толкова се притесняваш се завиите с одяло
няма любов
Първоначално написано от `sladko_kotence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odqlo li kvo odqlo
sqqq pyk nqma kade da go napraimПървоначално написано от Анонимко
![]()
taka si e spoxПървоначално написано от koalka
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
6том е с теба тва нема да е проблем
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Като почне да ме отваря![]()
![]()
![]()
![]()
. Абе ти да ни си консерва фасул?
abe... "ne se pritisnqvai,ne se pritisnqvai". . .ame se pritisnqva i az sam tka s vremeto 6te svikne6 \/
Как не бе? Това си е за притеснение! Тоя твоя ще го сплескаш! Ако найстина искаш да се ебете и да нямаш проблеми със него / в смисъл линейки и т.н. да викаш за да го гипсират / бъди от доло каквото и да ти каже! Момчето не е виновно че си "бидон" и ще го направиш на гофрета!!!Първоначално написано от Nadelina
![]()
Ми ти си гадна сфиня... ше земеш да осъкатиш момчето
Абе брато мое и КОЧ да е не я знаеш кво същество ще излезне?!Първоначално написано от адад
![]()