- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- DESISLAVA GOS VUV "GORESHTO" TAZI SUBOTA
LIKUVAITEEEEEEEEEEEEEEEEE
![]()
1. Защо да ликуваме?Защото ще имаме НЕВЕРОЯТНАТА възможност да видим Деси Слава полуоблечена/полусъблечена? Или защото ще имаме също толкова невероятната възможност да я слушаме какви глупости дрънка???
![]()
![]()
2. От какъв зор, по дяволите, изобщо правиш тая тема не мога да разбера????? Тези, които харесват певицата със сигурност знаят за участието и в този TV таблоид. Другите - НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!!
P.S. Не знам дали си забелязал/а, ама си пуснала 2 теми вместо една! Пише се госТ м/у другото.![]()
ti kolko temi shte puskash..i nz dali si zabelqzal tuk pove4eto ne slu6at 4alga.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha da ne si e presadila 3ta cica 4e da iska da q pokaje ?![]()
Да бе ти се изказаПървоначално написано от [b
![]()
![]()
![]()
prepochitam da q slusham kak pee ot kolkoto da govori zashtoto e dosta typichka ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ау... И какво? Да си разплета чорапите?![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Вземи малко си оправи правописа и тогава пускай тема![]()
drebosy4eto sorry 4e te povtarqm no si e taka:
za kvo da q gledam(ili po skoro ne neq a ne6to drugo koeto nema kak da ne se zabeleji)
Da mi govori kak ne se jeni za pari puk posle na 2rata sedmica se razvejda
Da slu6am kolko i e trudno i kak ako gi nqma6 fenovete tq nqma6e da e tobva koeto e-nedei 4e me razplaka
Da mi govori kolko mn se uvaja s onova azis?
Za tva li da q gledam![]()
ОК!Мерси за инфото все пак, и гледай да оправиш правописа![]()
![]()
Дълго чаках този миг и сега,когато е факт....ох не мога да говоря адекватно-така развълнувана съм....тя определено го заслужава,защото не е коя да е-това е ДЕСИСЛАВА![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Да си отвориме компотчеПървоначално написано от ErinEverly
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
хахахаххаПървоначално написано от PaSsioN_GiRL
![]()