- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Възможно ли е да ми е направена магия?
kolkoto i naludni4evo da zvu4i mislq 4e mi napraviha magiq.hodih s edno mom4e koeto mn se be6e privarzalo kam men i az go zarqzah.togazva toi mi kaza dano vseki s kogoto tragna6 da go obi4a6 taka kakto az teb i dano vinagi da te zarqzvat za da vidi6 kakvo mi e na men.ot togava hodih s 4 m dosega nikoga nikoi ne me be6e za rqzval i ..zarqzaha me i 4tetova samo iskah da go spodelqi da popitam za mnenieto vi.a sega 6te vi pomolq i za sabet.poslednoto m s koeto hoseh me zarqza za6toto pra6tah {} po 4ata na edin negov fr s koito dori ne sme se vijdali no toi me zarqza i sega nz dali moga da napravq ne6to s koeto da si go varna.mn prikazvahme no toi kazva 4e vsi4ko ve4e e svar6ilo izvinqvah mu se no toi mi kazva 4e tova nqma da opravi ne6tata i sega sam mn ot4aqna i si nqmam ideq kakvo moga da napravq.PLS pomognete mi
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Мисля че момчето което ти е казало тея думи просто го е заболяло защото от личен опит ти казвам че много боли когато не може да бъдеш с човека когото обичаш.А иначе просто не си срещнала човек с който да бъде с теб
П.П:Щом това момче последното те е зарязало за глупост значи е много ревнив и няма смисъл да бъдеш с него![]()
Много нерално звучи да ти е направило магия. Думите, които е казал са доста тежки, но не ми се вярва наистина да са те прокълнали. Просто не си сполучила в следващите си връзки. А на последното момче се опитай да му обясниш как стоят нещата и дано всичко се оправи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Магий, Бог, бла-бла-бла, такива работи няма. Измислили са ги тия работи за да може да се обяснят някои неясни нещица на хорицата. Иначе, да подкрепям по-горния пост, е гати и ревнивия момък. Да ре зареже само заради едно {} в чата.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Не мисля, че ти е направена магия.Просто момчето е било наранено и за това ти е казало тия неща(и аз бих била, обичал те е, а ти си го зарязала).Когато сме тийнейжъри имаме много връзки, които са кратки и все единият е зарязаниян(не винаги), така че може би при теб се е получило по същия начин.Недей да се притесняваш за тези неща, нищо няма да промениш,а ще ти става зле като се сетиш.Продължавай напред.
MIlsq 4e 6e si Otreja Rukata!
Mersi za Bani4kata s praz po rano!!
Za ni6to ti si pi4!![]()
Дъ бест аватар от галерията