- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LOST vs. Prison Break
Кой от двата сериала повече ви харесва. На Мен разбира се повече ми харесва "Изгубени"
nai qkiq film na sveta e prison break estestveno za izgubeni vs znaem 4e nai nakraq vs 6te umrat!!! :P[/list]
Prison Break![]()
Prison Break
Prison Break
И аз сякаш съм за Prison Break.![]()
![]()
prison break
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
vs Оne Tree Hill
не си сама...и аз същоПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
3 смеПървоначално написано от peps_from_mars
I love you...
Изтегли си Изгубени сладурчеПървоначално написано от peps_from_mars
Оууу определено LOST и сега както се заформя едно...любовно триъгълниче =D> =D> =D>
Ем напоследък Prison break ме кефи повече. Lost стана малко като сапунка...
The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody
преди повече ме кефеше Prison Break амма сега е по интересно при Изгубени но иначе любимият ми сериал е Отчаяни съпруги
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Бегай бе гей !Първоначално написано от Анонимко
По темата: LOST естествено ! Ма иначе и 2-та ги гледам.
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
samo LOST.![]()
Pls kajete ot kade moga da si iztegla 2-ria sezon na PRISON BREAK i LOST.Molq vi kajete.![]()
Prison break
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
кефите се на Prison Break момичета, заради Уентуърт Милър и заради интригата какво ще стане. Но като замисъл, сценарий, изпълнение, Изгубени е много по добре направен.