.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: tapkachite ....

Guest

tapkachite ....

zashto jenite se vlubvat v tapkachite si ???dori kogato osaznavat che toi ne dava i pet pari za tqh?ne vqrvam da se vlubvat v seksa ...na vas sluchvalo li vi se e i kakva e prichinata ?

Guest
    Ami purvo mi kaji kakvo trqbva da e "tapkachite" i posle 6te se opitam da ti otgovorq stava li?

Град
    na melmak
    според мен има предвид за тези които ги тъпчат , обиждат , здухват
    Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...

Град
    София
    A spored men ima predvid debeli tupaci
    Love House Music !!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    shte ti kaja kak stoqt pri men neshtata.az uvajavam horata,vsqka poziciq za men e vajna,no tova ne znachi,che q vuzpriemam da kajem.i kakto az uvajavam (pochti) vsichki hora,taka ochakvam da se otnasqt i kum men.nikoga ne sum turpqla da me machkat,prosto sum chovek sus silna volq i dotatuchno kolichestvo samouvajenie za da ne buda s nqkogo,koito mi haresva poveche cicite,otkolkoto samata men kato lichnost.tova,che ima takiva momicheta e normalno.ima hora i hora..qvno ne si popadnal/a na podhodqshtiq chovek
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

интересна тема ....жените по-лесно се влюбват,по-податливи са...не е трудно един тъпкач (мъж,който периодично ч..а дадена жена) който знае как да си го поиска,знае как да те предразположи, да събуди чувства у теб.знаят слабите места на жените и се възползват от това и се намират и такива жени,който поради нужда от внимание им връзват и накрая хлътват .... мисля че е тва цялата работа....

ami jenite se vliubvat po barzo ot majete i tova e po lo6o za6toto majete razbirat tova i gledat kak da se vazpolzvat ot tqh i gi omotavat i jenite popadat v kapanite im oba4e ne pri vsi4ki e taka spored men
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Мега фен Аватара на koalka
    Понякога става така, факт.На теб ти е непонятно, но ходи им го кажи на тях.

Град
    София
    Nqkoi 6te mi obqsni li kakvo e "tapkachite"??? plsss
    Love House Music !!!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    интересна тема ....жените по-лесно се влюбват,по-податливи са...не е трудно един тъпкач (мъж,който периодично ч..а дадена жена) който знае как да си го поиска,знае как да те предразположи, да събуди чувства у теб.знаят слабите места на жените и се възползват от това и се намират и такива жени,който поради нужда от внимание им връзват и накрая хлътват .... мисля че е тва цялата работа....
    мда, аз може да се каже че съм се влюбила в такъв
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Град
    София
    AMA KAKVO OZNA4AVA "TAPKACHITE" 6toto ne6to ne moga da se setq???
    Love House Music !!!

Цитирай Първоначално написано от qwertyo
    AMA KAKVO OZNA4AVA "TAPKACHITE" 6toto ne6to ne moga da se setq???
    погледни моя пост и ще видиш кратко точно и ясно обяснение

Град
    София
    AAAAAAAAAAAA sa mi stana qsnu 10x
    Love House Music !!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Явно е вярно твърдението, че любовта е сляпа.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Жените сме мазохистки-смятаме,че колкото повече страдаме сега,толкова по-щастливи ще сме после. Да,ама не става така. Факт е-хубавите ябълки свинете ги ядат!

Град
    На Луната :)
    Ама сте ми простички ама "тъпкачи" ще рече любовник, ебач, секс партньор. Тъка вас на жаргон на са ли ви учили?
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi nz i na men sa mi po interesni tez deto se durpat.drugite dobri4kite sa mi sku4ni

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Опитай се да направиш същото!Ползвай го само сексуално и тирнакарай го да тича след теб!Мила колелото се върти............
    Няма непревземаеми крепости, има грешни стратегий!!!

Супер фен
    Град
    София
    Докато една жена не почне да възприема секса като нещо физическо така ще е...аз лично заради якия секс не мога да се влюбя...наистина начинът, по който си го иска е повече от предразполагащ 1 момиче да се влюби. Обаче има друг момент- аз заради секса не можах да се отдръпна...като ми харесва- що пък да не си го правя?! а оттам нататък вече влюбването си е влюбване, тва трудно е контролира от човек

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Жените сме мазохистки-смятаме,че колкото повече страдаме сега,толкова по-щастливи ще сме после. Да,ама не става така. Факт е-хубавите ябълки свинете ги ядат!

Да ама за всяка свиня идва Коледа!
    Видях доста умни разсъждения в тая тема ама едно не можах да схвана:

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    mi nz i na men sa mi po interesni tez deto se durpat.drugite dobri4kite sa mi sku4ni
    Това си беше върха на простотията.Знам че момичетата си падат по по-недостъпните ама как можеш да са изръсиш че някой ти е скучен само защото е "добричък"?
    А по темата ще кажа че си е нормално момиче да се влюби в "тъпкача" си.Глупаво е но е факт.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Ето това тотално ме разби

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Ето това тотално ме разби
    разби те, ама е правилно

Супер фен
    Град
    София
    Доста добра житейска мисъл. Факт наистина

Na men mi se e sluchvalo.Syper gotino momi4e me haresva pyk az daje i vnimanie ne i obryshtam nz zashto e taka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kPuCTuAn4yYy
    Na men mi se e sluchvalo.Syper gotino momi4e me haresva pyk az daje i vnimanie ne i obryshtam nz zashto e taka
    щот не е твой тип

Бати що на мен винаги ми аресват най тъпите ? Мой би щот и аз съм тъп! )))))))))))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си