- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- tapkachite ....
zashto jenite se vlubvat v tapkachite si ???dori kogato osaznavat che toi ne dava i pet pari za tqh?ne vqrvam da se vlubvat v seksa ...na vas sluchvalo li vi se e i kakva e prichinata ?![]()
Ami purvo mi kaji kakvo trqbva da e "tapkachite" i posle 6te se opitam da ti otgovorq stava li?
според мен има предвид за тези които ги тъпчат , обиждат , здухват![]()
Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...
A spored men ima predvid debeli tupaci![]()
![]()
![]()
Love House Music !!!
shte ti kaja kak stoqt pri men neshtata.az uvajavam horata,vsqka poziciq za men e vajna,no tova ne znachi,che q vuzpriemam da kajem.i kakto az uvajavam (pochti) vsichki hora,taka ochakvam da se otnasqt i kum men.nikoga ne sum turpqla da me machkat,prosto sum chovek sus silna volq i dotatuchno kolichestvo samouvajenie za da ne buda s nqkogo,koito mi haresva poveche cicite,otkolkoto samata men kato lichnost.tova,che ima takiva momicheta e normalno.ima hora i hora..qvno ne si popadnal/a na podhodqshtiq chovek![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
интересна тема ....жените по-лесно се влюбват,по-податливи са...не е трудно един тъпкач (мъж,който периодично ч..а дадена жена) който знае как да си го поиска,знае как да те предразположи, да събуди чувства у теб.знаят слабите места на жените и се възползват от това![]()
и се намират и такива жени,който поради нужда от внимание им връзват и накрая хлътват ....
мисля че е тва цялата работа....
ami jenite se vliubvat po barzo ot majete i tova e po lo6o za6toto majete razbirat tova i gledat kak da se vazpolzvat ot tqh i gi omotavat i jenite popadat v kapanite im oba4e ne pri vsi4ki e taka spored men
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Понякога става така, факт.На теб ти е непонятно, но ходи им го кажи на тях.
Nqkoi 6te mi obqsni li kakvo e "tapkachite"??? plsss![]()
Love House Music !!!
мда, аз може да се каже че съм се влюбила в такъвПървоначално написано от gabituuu
![]()
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
AMA KAKVO OZNA4AVA "TAPKACHITE" 6toto ne6to ne moga da se setq???![]()
Love House Music !!!
погледни моя пост и ще видиш кратко точно и ясно обяснениеПървоначално написано от qwertyo
AAAAAAAAAAAA sa mi stana qsnu 10x![]()
Love House Music !!!
Явно е вярно твърдението, че любовта е сляпа.
Жените сме мазохистки-смятаме,че колкото повече страдаме сега,толкова по-щастливи ще сме после. Да,ама не става така. Факт е-хубавите ябълки свинете ги ядат!
Ама сте ми простички ама "тъпкачи" ще рече любовник, ебач, секс партньор. Тъка вас на жаргон на са ли ви учили?![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
mi nz i na men sa mi po interesni tez deto se durpat.drugite dobri4kite sa mi sku4ni
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Опитай се да направиш същото!Ползвай го само сексуално и тирнакарай го да тича след теб!Мила колелото се върти............
Няма непревземаеми крепости, има грешни стратегий!!!
Докато една жена не почне да възприема секса като нещо физическо така ще е...аз лично заради якия секс не мога да се влюбя...наистина начинът, по който си го иска е повече от предразполагащ 1 момиче да се влюби. Обаче има друг момент- аз заради секса не можах да се отдръпна...като ми харесва- що пък да не си го правя?! а оттам нататък вече влюбването си е влюбване, тва трудно е контролира от човек
Първоначално написано от krem4et0
Да ама за всяка свиня идва Коледа!
Видях доста умни разсъждения в тая тема ама едно не можах да схвана:
Това си беше върха на простотията.Знам че момичетата си падат по по-недостъпните ама как можеш да са изръсиш че някой ти е скучен само защото е "добричък"?Първоначално написано от gazarka
А по темата ще кажа че си е нормално момиче да се влюби в "тъпкача" си.Глупаво е но е факт.
Ето това тотално ме разбиПървоначално написано от Unknown-18
![]()
разби те, ама е правилноПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
Na men mi se e sluchvalo.Syper gotino momi4e me haresva pyk az daje i vnimanie ne i obryshtam nz zashto e taka![]()
![]()
щот не е твой типПървоначално написано от kPuCTuAn4yYy
![]()
Бати що на мен винаги ми аресват най тъпите ? Мой би щот и аз съм тъп!)))))))))))))
![]()