.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

Kakvo pravite,kogato...

...roditelite vi ne odobrqvat mom4eto/momi4eto,koeto haresvate...

Ми и майка ми не одобрява приятеля ми, но важното е, че аз си го обичам.Какво да направя като не го одобряват?Това си е мой личен избор с кого ще съм, и естествено, че ще съм с човека, който ме прави щастлива.Дори да не го одобряват аз пак ще съм си с него...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, нашите харесват приятеля ми.Но ако не го харесваха въобще нямаше да ми пука.Щом съм го избрала значи има защо и те не могат да ми забранят с кой да се виждам-те не са такива.Но ако се беше случило такова нещо щяхме да се виждаме тайно.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    По принцип нашите нямат нищо против приятеля ми,дори напротив-харесват го А и да не беше така-нямаше нищо да кажат,щом виждат,че съм щастлива Все пак изборът си е мой,и дори и да бях направила грешка... сама трябваше да се поуча от нея
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    щом на мен си ми харесва не ми пука от тяхното мнение

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    В никакъв случай няма да зарежа момчето заради родителите си.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

nqma takav variant

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    София

Re: Kakvo pravite,kogato...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...roditelite vi ne odobrqvat mom4eto/momi4eto,koeto haresvate...
    отивам в тоалетната.

a tova absolutno vinagi se slu4va.. maika mi nikoga ne gi haresva.. bashta mi haresvashe edin zashtoto be6e plemennik na jena mu {az i mom4eto ne sme rodnini dulga istoriq} a ina4e ni6to ne pravq .. vse pak az si izlizam s nego ne te :P

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    хах, гаджето и майка ми направо се обичат.. а баща ми даже не знае за съществуването му .. кво щях да направя ако не го харесваха - грр,мииии може би щях да искам да ми кажат доста обстойно и подробно защо не го харесват.. да се обосноват и да видя дали това са основателни причини.. и ако преценя, че са прави и ако аз нямам чак такива силни чувства не ми пречи да го отрежа,но ако се некфи дрени неща,а аз имам чувства..не мисля че ще ми повлияе
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

ami moite roditeli mnogo ne odabrqvaha priqtelq mi ot koeto na men mi be6e gadno,no 4esno kazano tova izob6to ne me spira6e da pravq kakvoto si iskam. taka 4e spo4ed men po-vajno e kakvo 4uvstvate edin kam drug,a ne 4ujdoto mnenie....

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз и майка ми имаме почти еднакъв вкус, така че винаги ги е харесвала С баща ми е по-слажничко, щото нали съм му едничка и той си ми пази, ама харесва ги де
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Нищо, защото не ми пука какво мислят.

Баща ми попринцип няма думата.Съгласява се с мен,уважава мнението ми и желанията ми.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами мен ако майка ми знеше до сега колко момчета съм сменила щеше да се побърка горката ами нищо не прави , тя дори не познава приятеля ми

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    По принцип не ми пука,тва си е моя живот,а пък и не обичам някой да ми налага мнение.Пък ии в повечето случаи наще въобще не познават приятелите ми:}
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Ами мен ако майка ми знеше до сега колко момчета съм сменила щеше да се побърка горката ами нищо не прави , тя дори не познава приятеля ми
    xaxxaxa i maika 6te6e da poludee
    em kakvo poznavat se i se haresvat mnogo.S posledniq napravo se obojavaha na6te..ne sam imala slu4ai v koito na6te da na haresvat mom4eto , 6tom az sam 6tastliva te nqmat izbor

Ми нямаше да ми пука..нямаше да се повлиая от тяхното мнение!Все пак аз излизам с него, не те!

Guest
    Аз нищо не правя, и то по единствената причина, че наще си нямат идея дори как се казва гаджето ми, а с него хофим от 7 месеца... Просто не си общуваме и толкоз.. с родителите, де..
    А и да не го одобряваха нямаше да ми пука особено, така че на всички с такъв проблем:
    не се кокайте, просто бъдете с момчето / момичето, което харесвате. най-важното са вашите чувства!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Винаги са одобрявали момчето , с което ходя.Нямат избор просто
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нашите одобряват сегашния ми приятел, а и попринцип с това съм нямала проблеми.
    Иначе...и да не го одобряват никой не ги пита, защото аз ходя с него, а не те.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на iiirish
    хах имало е един единствен път, когато нашите бяха твърдо против една моя връзка! не ме спираха да излизам или нещо такова, но все повтаряха, че този човек не е за мен и нещо не им харесва и... в крайна сметка дори те не знаят колко прави излязоха!!!
    тъй че дечица слушкайте мама и тати - те знаят най-добре кое е добре и кое не и винаги малко или много трябва да ви пука не ставайте егоистчета от малки

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ...
    тъй че дечица слушкайте мама и тати - те знаят най-добре кое е добре и кое не и винаги малко или много трябва да ви пука не ставайте егоистчета от малки
    С остарелите представи, които имат голяма част от родителите, "100%" ще знаят кой би бил "най-подходящ/а"!

Одобряват,не одобряват-това е положението.Такъв съм си го харесала,
    с такъв ще съм си.До сега не съм имала такива проблеми.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    nashte daje i da ne go haresvat ne go pokazvat(e ponqkoga samo za da me draznqt).a ida go pokazvat nqma da mi puka osobeno 6oto az go obicham...ne che ne me e grija za tqhnoto mnenie prosto te ne prekarvat tolkova vereme s nego kolkoto az i ne mogat da znaqt kakuv e vsushtnost

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си