- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kakvo pravite,kogato...
...roditelite vi ne odobrqvat mom4eto/momi4eto,koeto haresvate...
Ми и майка ми не одобрява приятеля ми, но важното е, че аз си го обичам.Какво да направя като не го одобряват?Това си е мой личен избор с кого ще съм, и естествено, че ще съм с човека, който ме прави щастлива.Дори да не го одобряват аз пак ще съм си с него...
Еми, нашите харесват приятеля ми.Но ако не го харесваха въобще нямаше да ми пука.Щом съм го избрала значи има защо и те не могат да ми забранят с кой да се виждам-те не са такива.Но ако се беше случило такова нещо щяхме да се виждаме тайно.
В никакъв случай няма да зарежа момчето заради родителите си.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
nqma takav variant
Първоначално написано от ThePainIsReaL
отивам в тоалетната.Първоначално написано от Анонимко
a tova absolutno vinagi se slu4va.. maika mi nikoga ne gi haresva.. bashta mi haresvashe edin zashtoto be6e plemennik na jena mu{az i mom4eto ne sme rodnini dulga istoriq} a ina4e ni6to ne pravq .. vse pak az si izlizam s nego ne te :P
хах, гаджето и майка ми направо се обичат..а баща ми даже не знае за съществуването му ..
кво щях да направя ако не го харесваха - грр,мииии може би щях да искам да ми кажат доста обстойно и подробно защо не го харесват.. да се обосноват и да видя дали това са основателни причини.. и ако преценя, че са прави и ако аз нямам чак такива силни чувства не ми пречи да го отрежа,но ако се некфи дрени неща,а аз имам чувства..не мисля че ще ми повлияе
![]()
ami moite roditeli mnogo ne odabrqvaha priqtelq mi ot koeto na men mi be6e gadno,no 4esno kazano tova izob6to ne me spira6e da pravq kakvoto si iskam. taka 4e spo4ed men po-vajno e kakvo 4uvstvate edin kam drug,a ne 4ujdoto mnenie....![]()
Аз и майка ми имаме почти еднакъв вкус, така че винаги ги е харесвалаС баща ми е по-слажничко, щото нали съм му едничка и той си ми пази, ама харесва ги де
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Нищо, защото не ми пука какво мислят.![]()
Баща ми попринцип няма думата.Съгласява се с мен,уважава мнението ми и желанията ми.
Ами мен ако майка ми знеше до сега колко момчета съм сменила щеше да се побърка горкатаами нищо не прави , тя дори не познава приятеля ми
![]()
По принцип не ми пука,тва си е моя живот,а пък и не обичам някой да ми налага мнение.Пък ии в повечето случаи наще въобще не познават приятелите ми:}
f@nt@zi@
Ми нямаше да ми пука..нямаше да се повлиая от тяхното мнение!Все пак аз излизам с него, не те!
Аз нищо не правя, и то по единствената причина, че наще си нямат идея дори как се казва гаджето ми, а с него хофим от 7 месеца...Просто не си общуваме и толкоз.. с родителите, де..
А и да не го одобряваха нямаше да ми пука особено, така че на всички с такъв проблем:
не се кокайте, просто бъдете с момчето / момичето, което харесвате. най-важното са вашите чувства!
Винаги са одобрявали момчето , с което ходя.Нямат избор просто![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Нашите одобряват сегашния ми приятел, а и попринцип с това съм нямала проблеми.
Иначе...и да не го одобряват никой не ги пита, защото аз ходя с него, а не те.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хах имало е един единствен път, когато нашите бяха твърдо против една моя връзка! не ме спираха да излизам или нещо такова, но все повтаряха, че този човек не е за мен и нещо не им харесва и... в крайна сметка дори те не знаят колко прави излязоха!!!
тъй че дечица слушкайте мама и тати - те знаят най-добре кое е добре и кое неи винаги малко или много трябва да ви пука
не ставайте егоистчета от малки
![]()
С остарелите представи, които имат голяма част от родителите, "100%" ще знаят кой би бил "най-подходящ/а"!Първоначално написано от anito.sl
![]()
Одобряват,не одобряват-това е положението.Такъв съм си го харесала,
с такъв ще съм си.До сега не съм имала такива проблеми.
nashte daje i da ne go haresvat ne go pokazvat(e ponqkoga samo za da me draznqt).a ida go pokazvat nqma da mi puka osobeno 6oto az go obicham...ne che ne me e grija za tqhnoto mnenie prosto te ne prekarvat tolkova vereme s nego kolkoto az i ne mogat da znaqt kakuv e vsushtnost