.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Neznam kakwo mi stawa :(

Проблемът ми е следният:
    На последук не6то съм се сдухал и сум отвикнал да "свалям"момичета!
    От 6 месеца сум без приятелка,по принцип аз имам само "сериозни връски" по 1 год год и не6то,но напоследък сум загубил тренинг
    Влубих се в 1 моми4е,но 4есто да си кажа незнам как да подходя кум нея Ние с нея сме си що горе приятели (в смисъл,4е си говорим),но аз съм развил някакъв страх че ако я поканя на стреща тя ще ми откаже и от там на там отношенията няма да са ни същите
    Предполагам че пиша малко обуркващо,но пиша това което ми ражда болният мозък
    Моля ви посъветсваи те ме какво да направя :О Не съм вярвал 4е това 6те ми се случи някога ,но ето че стана,аз не сум притеснителен не се страхувам да правя какво то и да е ,но някакък си "тя" е мн специална за мен и неискам да "усирам"нещата

Темата е за друг раздел

Така..1во спри да се държиш като 10 годишно мом4е харесало си някое съседско дете.Незнам на колко си ама бъди мъж! Щом си го правил и преди ще се справиш и сега. Кажи си няколко пъти на ум "АЗ МОГА" всъщност това не е нещо ненормално просто сваляш моми4е споко пи4 айде успех !!!
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Основният ти проблем, е че се разминават твоята и версията на мацката. Трябва да напшравиш един ъп-дейт и нещата трябва да минат гладко (и сладко). И акона време минеш от Свалка 0.35.0.2 до Гадже 1.05 си мъж. Нема забравяш и като му дойде времето да пачнеш работата със Секс. (последната версия трябва да е 10.0.2).

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    ... такъв пач можеш да намериш на официалната страница www.webgirls.com. Инсталираш го на скришно място, щото не знаеш тва гадже какъв брат троянец има.Може да ти проникне в системата и да се налага да преинсталираш всичко.

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    ... такъв пач можеш да намериш на официалната страница www.webgirls.com. Инсталираш го на скришно място, щото не знаеш тва гадже какъв брат троянец има.Може да ти проникне в системата и да се налага да преинсталираш всичко.
    Или при по-сериозни повреди от брата троянец може да се наложи да ти го преинсталират ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си