- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZA ILI PROTIV OBECITE NA NOSA
ami na lqvoto u6e 5 na dqsnoto 3 (imah 4 ama 1-ta zarastna) na p1pa i pod dolnata ustnaПървоначално написано от Анонимко
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Za6to iska6 da se kara6 s prirodoza6titnicite,ne obijdai konete te sa umni jivotni!Първоначално написано от Proceed
hahahahaha
6egadjii![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Точките не ме радват, защото стоят, като пъпки и в повечето случаи трудно се виждат.
Другите ме кефят.![]()
CvEtI`KiSs аааааааа отврат си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз съм за малките и нежни точки но за големите циганщини...иначе не ме кефи особено на носа
трябва ли да имам мнение по този тъп въпрос?!?!?!Първоначално написано от Анонимко
трябва ли да имам мнение по този тъп въпрос?!?!?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хахахаха ми зависи каква е, къде точно на носа е ,на кой е ............![]()
Наистина зависи, ако си с някакъв крив нос не е много удачно да си слагаш. Също не харесвам халките...по-добре малките...но пак казвам - зависи.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Mi kato cqlo ne mi dopada mnogo mnogo...Ama ako e tochica e po-dobre mislq...Puk i to zavisi ot samiq chovek-kakvo mu otiva.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Като ти харесва си сложи!
Аз не съм против-на някои им ходи.
хъхъ..
men me kefqt mnogo,stiga da sa malki,prosto leo kamu4e![]()
Топченцата са смотани иначе халките седят суперско.
Мене пък СУПЕР много ме кефят тези точици.. носа е единственото място което бих продупчила.. освен ушите!
Ако искате точица на носа, нарисувайте си с химикалка!
Стиа си ме копирала, ма :PПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
За.Но ми харесват повече халките..![]()
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)
Не ме издавай!
We are the Excrementory Grindfuckers and we'll show you now how we make all music...
And now add the other instruments carefully![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ГАДНА РАБОТА.ДА ВИДИШ ХУБАВО МОМИЧЕ ПЪК С БРИМКА НА НОСА.
Every second chance, begins with a first step...!!
Без обеца момичето ми изглежда по свястно и о хубаво,иначе хич не ми пука дали някой има обеца или татуировка!!!
аз сам за твардо
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
абеее супер си е!Незнам защо има такива дет са против!!Мен лично яко си ме кефи!![]()
LoVe Is ThE nAmE
sEx Is ThE gAmE
fOrGeT tHe NaMe
AnD pLaY tHe GaMe
Определено ми харесва. Сега,като се постопли малку времето мисля да се пробия,но със топченце..в никакъв случай халка мн ми е грозно...![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...