- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZA ILI PROTIV OBECITE NA NOSA
топченцата са тъпи....особено тея с разните диаманти и скъпоценни камъни по тях.....баси циганията,същото кат тея за пъпа с розовите камъниА за халка по биа....ама има къде къде по яки места за пирсинг по лицето от носа
Aз съм За...но не бих си сложила..![]()
Na nqkoi im otiva na drugi ne, no az sum protiv obicite na nosa, poneje kato re6i6 pove4e da ne si q nosi6 ,dupkata stava 4erna to4ica i kolkoto i da q maha6 pak se poqvqva
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
За или против обиците на ушите?![]()
Някои са ЗА,някои са ПРОТИВ..въпросът е на теб дали ти харесва или не![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Против съм на всякакви неестествени дупчения на тялотоУжас!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Комунизмът може да е против,но Демокрацията го позволява!Първоначално написано от Communist
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
PREDI MNOGO MI HARESVAHA,AMA SEGA VAOB6TE!MNOGO SA CIGANSKI,NA MEN NE MI HARESVAT I SE 4UDQ KAK PREDI MI HARESVAHA![]()
![]()
![]()
![]()
на мен ми са супер гнусни ,преди пиърсига ми харесваше
но сега изобщо!!особенно халкоте като видя някой с халка и ми напомня на времето когато само на робите са им слагали обици на носа
за да се отличават![]()
you should kill yourself >=D
EMILY the strange, хайде да не се изказваш по подобни глупави начини, за да не започвам темата с панталоните...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не на всеки му отива...да речем на моя нос не би му отивало![]()
Една приятелка има обица на носа,съвсем малка е и и стои много добре..
така че..
защо не.
mi spored men ne na vseki mu otiva az bih si slojila ama nito to4ica nito golqma normalna spored moq nos no predpo4itam po muni4kite a i na nqkoi hora im stoi nejno i ako nosqt srebro i sini o4i 6e im ti4a kato za svetovno![]()
о0о0о0о0о0о нз........въпрос на вкус....аз лично ...нз....бе може и да сложа![]()
На мен лично не ми харесва да има обица на носа. Нито малки, нито големи. Незнам, и на мен ми изглежда гнусно.![]()
...
Еееееееееее леле колко зле сте настроени към обичките на носа...а аз толкова мн искам да си сложа...![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ice Queen-Не трябва да ти пука, не се води от мнението на другите![]()
На мен не би ми отивало, но защо да съм против?
Който иска да си слага...
Макарче вече станаха банални ...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."