.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Webcam CN-WCAM313 проблем

Значи положението е следното. Купих си уеб камера CANYON CN-WCAM313 и първо инсталирах драйвърите. След това дадох рестарт на компа и включих камерата към USB-to . Излиза ми прозорец Hardware Install Wizzard, но не може да намери драйвъри и инсталацията прекъсва. А програмата ми дава че нямам влкючена камера. Имате ли идеи.. Къде може да бъркам..

Имам аз някои съмнения.. Първо Уиндоуса може да е за преинсталация, много се е скапал.
    Второ камерата изисква USB 2.0 , а тоя комп на който искам да я инсталирам има УСБ 1.1, ама не мисля че е проблем.
    Трето - Камерата изисква процесор 2Гх, а тоя е 550Мх (нз че има още оцелели ) ама това мисля че няма пряко отношение към проблема..

Та ако можете да ми кажете какви варианти да опитвам ще съм ви мн благодарен

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Xax ми той компа не е мой..
    И все пак сте супер изчерпателни, особено Excu.. мерси за помощта..

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Цитирай Първоначално написано от dЯuИk3n_M0nk3Y
    Xax ми той компа не е мой..
    И все пак сте супер изчерпателни, особено Excu.. мерси за помощта..
    Napravih si4ko vyzmojno po silite si...

Vse edno da sloji6 dvigatel na bwv na trabant

xaxaxaxaxa

Дори и аз не вярвам, ама камерата в момента работи..

Една преинсталация на ******** уиндоус върши чудеса
    Вярно, че образа малко сече, ама все пак е ок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си