.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: lubov ot IRC

sladinko_f-4ence
    Guest

lubov ot IRC

zdraveite zna4i s priqtelq mi sled 1 mesec 6te pravim 1 god. mnogo se obi4ame i imame po-taka seriozni planove za byde6teteo ni,no problema e 4e se zapoznahme ot IRC i mi e nqkak si typo ot tova,kogato nqkoi me pita kak sme se zapoznali az nz. kvo da kaja vie kakvo mislite za zapoznanstva ot IRC

Супер фен
    Град
    Bourgas
    бе я не се излагай и аз със сега6ното ми гадже се запознахме в МИРК и ко? даже ми е мн яко като кажа
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

аз мисля че първо трябва да се видите да сте заедно няколко дни и тогава да решите дали по нататък в бъдеште ще сте заедно.Аз си чатя с едно момче вече година и един месец но сме само приятели поне аз си мисля че е малко трудна тази интернет любов защото все пак като сте в различни градове ти не можеш да знаеш какво тои прави когато не си чати с теб същото се отнася и за него така че наи-добре като се видите сами ще прецените
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _candy_girl_
    аз мисля че първо трябва да се видите да сте заедно няколко дни и тогава да решите дали по нататък в бъдеште ще сте заедно.Аз си чатя с едно момче вече година и един месец но сме само приятели поне аз си мисля че е малко трудна тази интернет любов защото все пак като сте в различни градове ти не можеш да знаеш какво тои прави когато не си чати с теб същото се отнася и за него така че наи-добре като се видите сами ще прецените
    Ne si me razbrala NIE HODIM OT 1 god. bez 1 mesec.Jiveem si v edin grad i sqka ve4er sme si zaedno,no prosto mi e gadno da kaja 4e sme se zapoznali v irc

sladinko_f-4ence
    Guest
    tfa gore bqh az

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Еми наистина отстрани звучи малко тъпо като кажеш "ами запознахме се в IRC" ... Но пък няма нищо лошо в това И аз със сегашния си приятел се запознах в чата и сме заедно вече 10 месеца .. Има и също така някой неуспешни IRC връзки :P
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на koalka
    Притесняваш се и ти е гадно за глупости.Какво като сте се запознали в ирц, нали е излязло нещо хубаво от цялата работа?И ние с приятеля ми се запознахме по интернет и не мислехме въобще за нещо сериозно, но...

Това къде сте се запознали вслучая не е от значение. Важното е, че сте заедно и сте щастливи. Не се притеснявай за такива неща.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Това къде сте се запознали вслучая не е от значение. Важното е, че сте заедно и сте щастливи. Не се притеснявай за такива неща.
    Съгласна съм...щом си щастлива с този човек, щом връзката ви е поредължила толкова време, въпреки че е започнала в интернет, значи няма какво да се притесняваш. Щом ви е било писано да сте заедно, ще сте, независимо къде сте се запознали айде споко
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    И аз попринцип съм против запознанствата по Интернет, защото много хора лъжат. Не знаеш дали можеш да се довериш на човека, дали е такъв за какъвто се представя.
    Но вашият случай е друг. Обичате се, заедно сте дълго време. Следователно няма значение как сте се запознали, не е смешно, нито глупаво, защото се е получило нещо красиво.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Попринцип не ги одобрявам,но има и изключения.Вие сте живия пример!Още мноого време да сте заедно!

:)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    И аз попринцип съм против запознанствата по Интернет, защото много хора лъжат. Не знаеш дали можеш да се довериш на човека, дали е такъв за какъвто се представя.
    Но вашият случай е друг. Обичате се, заедно сте дълго време. Следователно няма значение как сте се запознали, не е смешно, нито глупаво, защото се е получило нещо красиво.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ъъъ..
    Ми то аз със сегашния ми приятел съм се запознала по чата /почти/, но честно казано хииич не съжалявам, че така се получи..
    Понякога от Интернета излизат хубави неща!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Sys segashniq mi priqtwl se zapoznah v chata i s predishniq syshto.Kakvo sramno ima v tova da kajesh che ste se zapoznali v chata?Shtom ste shtastlivi i se obichate kvo ot tova kak ste se zapoznali?
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на iiirish

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
    Цитирай Първоначално написано от sherry

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да не казвам всички, но почти всичките ми връзки са започнали от интернет. Ако някой ме езапознал с дадено момиче, то човека съм го познавал от интернет. Не мога да кажа че е проблем това, най-малкото защшото се получава винаги и не съм се раочаровал до сега

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    И с мойто момче се запознахме по Ирка.Мога да кажа , че като се видяхме имаше за какво да се говори
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest
    sas sega6niq mi priqtel se zapoznah ot IRC i ne moga da povqrvam 4e to4no tam otkrih takova mom4e,ne mislih 4e 6te go otkriq o4no tam...no eto 4e stana i sam mnogo 6tastliva.ni6tu lo6o nqma v zapoznanstvata ot IRC.az mnogo se kefq kato kaja 4e sme se zapoznali ot IRC ,za6toto vsi4ki se u4udvat kakvo ogromno savpadenie e stanalo...Blagodarq na sadbata

Голям фен
    оо я стига след като се обичате какво ти пука от къде сте се запознали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си