- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubov ot IRC
zdraveite zna4i s priqtelq mi sled 1 mesec 6te pravim 1 god. mnogo se obi4ame i imame po-taka seriozni planove za byde6teteo ni,no problema e 4e se zapoznahme ot IRC i mi e nqkak si typo ot tova,kogato nqkoi me pita kak sme se zapoznali az nz. kvo da kajavie kakvo mislite za zapoznanstva ot IRC
бе я не се излагай и аз със сега6ното ми гадже се запознахме в МИРК и ко? даже ми е мн яко като кажа![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
аз мисля че първо трябва да се видите да сте заедно няколко дни и тогава да решите дали по нататък в бъдеште ще сте заедно.Аз си чатя с едно момче вече година и един месец но сме само приятели поне аз си мисля че е малко трудна тази интернет любов защото все пак като сте в различни градове ти не можеш да знаеш какво тои прави когато не си чати с теб същото се отнася и за него така че наи-добре като се видите сами ще прецените
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Ne si me razbrala NIE HODIM OT 1 god. bez 1 mesec.Jiveem si v edin grad i sqka ve4er sme si zaedno,no prosto mi e gadno da kaja 4e sme se zapoznali v ircПървоначално написано от _candy_girl_
tfa gore bqh az![]()
Еми наистина отстрани звучи малко тъпо като кажеш "ами запознахме се в IRC" ... Но пък няма нищо лошо в товаИ аз със сегашния си приятел се запознах в чата и сме заедно вече 10 месеца ..
Има и също така някой неуспешни IRC връзки :P
>>> House Music <<<
Притесняваш се и ти е гадно за глупости.Какво като сте се запознали в ирц, нали е излязло нещо хубаво от цялата работа?И ние с приятеля ми се запознахме по интернет и не мислехме въобще за нещо сериозно, но...![]()
Това къде сте се запознали вслучая не е от значение. Важното е, че сте заедно и сте щастливи. Не се притеснявай за такива неща.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Съгласна съм...щом си щастлива с този човек, щом връзката ви е поредължила толкова време, въпреки че е започнала в интернет, значи няма какво да се притесняваш. Щом ви е било писано да сте заедно, ще сте, независимо къде сте се запозналиПървоначално написано от Aleandra
айде споко
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
И аз попринцип съм против запознанствата по Интернет, защото много хора лъжат. Не знаеш дали можеш да се довериш на човека, дали е такъв за какъвто се представя.
Но вашият случай е друг. Обичате се, заедно сте дълго време. Следователно няма значение как сте се запознали, не е смешно, нито глупаво, защото се е получило нещо красиво.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Попринцип не ги одобрявам,но има и изключения.Вие сте живия пример!Още мноого време да сте заедно!![]()
Първоначално написано от sherry
![]()
Да не казвам всички, но почти всичките ми връзки са започнали от интернет. Ако някой ме езапознал с дадено момиче, то човека съм го познавал от интернет. Не мога да кажа че е проблем това, най-малкото защшото се получава винаги и не съм се раочаровал до сега
И с мойто момче се запознахме по Ирка.Мога да кажа , че като се видяхме имаше за какво да се говори![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
sas sega6niq mi priqtel se zapoznah ot IRC i ne moga da povqrvam 4e to4no tam otkrih takova mom4e,ne mislih 4e 6te go otkriq o4no tam...no eto 4e stana i sam mnogo 6tastliva.ni6tu lo6o nqma v zapoznanstvata ot IRC.az mnogo se kefq kato kaja 4e sme se zapoznali ot IRC ,za6toto vsi4ki se u4udvat kakvo ogromno savpadenie e stanalo...Blagodarq na sadbata![]()
оо я стига след като се обичате какво ти пука от къде сте се запознали...