- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За мен що няма гадже?
Айде де,кажете ми сега какъв е проблема.Излизам с едно момиче от преди година,тя все си има гадже(досега все ги познавам),обаче тя си излиза с мен и си флиртуваме ,а нищо не става.Вбесявам се когато вземе да ми говори за гаджето си или за бивши,неподсредствено преди това или след ми вкарва някакви оферти и като я питам защо не го направиш с гаджето си-отговора е "щот не искам".Един път бях малко по-откровен с нея и и казах ,че не съм съм резерва и при мен всичко е на момента,тя се направи ,че не разбра.Флиртувам си с една-две мацки от фитнеса,с няколко други по скайп и чат,а все не излиза,нищо сериозно не ставаКакво трябва да направя?Да съм малък,не съм!Почти на 18 съм!
Снощи си скайпвам с чата с една яка комшийка дето е по-малка от мен,викам я на кафе,тя се изцепва-имам гадже и е много ревнив,сестра и е по-голяма от мен също много ме кефи,изправах я до утях преди няколко вечери,пускахме си палави реплики,обаче сега ми е неудобно да се свържа с нея чрез по-малката й сестра и да я викам и нея на кафе.Ще си кажат от едната на другата,ебати злето.
Ти сам ако не направиш някоя по сериозна стъпка няма кой да я направи.. Една-две тук една-две там .. и ти като гледам флиртуваш с доста момичета, но нали знаеш от двата стола на края ще си на земята! Харесай си момиче (без гадже) и действай![]()
>>> House Music <<<
Аз като си ги "харесвам" да знаеш първия ми въпрос е "имаш ли гадже"Първоначално написано от Insatiable
Това е от последните неща които питам,защото не чувствам да е проблем.Обаче въпроса е какво да направя,как да кажа на момиче да избира мен или гаджето си?И избягвам да съм откровен,че да не се излагам в случай на неуспех
![]()
Попаднал си на такива момичета може би.За първото момиче си нещо като развлечение-флиртове, закачки и т.н., нищо сериозно и може би от това се нуждае.Тези от скайп-защо не излезеш с тях и видиш как ще се развият нещата.Ама не знам...проблема може би е и в теб.Ти дори и да имаш сериозна приятелка, пак ще флиртуваш с други и това може да й пречи.
Еми, виж какво, ти казва6, 4е флиртува6 с няколко моми4ета. Никаде оба4е не спомена, 4е си харесва6 някоя... О6те пове4е, когато моми4етата виждат, 4е се "зака4а6' с няколко други, ре6ават, 4е си "женкар". Такива мом4ета не са харесвани за връзка. Не мисля, 4е проблема е в тях, а в теб. Намери си една, която да те привли4а и си се занимавай само с нея, а не като сега с 5!
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Ами... късмет, хехе.![]()
Аз съм се отказал вече. Седя и си чакам, пък квото дойде - помежду другото.![]()
zareji gi tez dosega i zapo4ni nanovo.izlez na kafe s nqkoq macka i po4vai da q umaiva6kusmet
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ми зарибявай се с една, не с 5!!!Ти както си тръгнал утре ще почнеш и с 10!И после как искаш да ти вържат момичетата, като най-вероятно те мислят за някъв женкар...
![]()
![]()
Ходи по-често на купончета,дискотеки,кафенц а..така ще се запознаваш с повече момичета и все някоя ще ти грабне окото и ще бъде свободна![]()
Ох това с вашите купон4ета нали някои трябва да го покани на тоя купон,а ако имаше кой нямаше да има тоя проблем...
da ne misli6 4e az imam
oh awe 4estno kazano i pri mene taka stava6e po 1 vreme-se nemojeh da namerq podhodq6toto mom4eama to se poqvi neznaino kak
ne se ot4ayvai samo
i twoq red 6te doyde-ot li4en opit go kazvam
![]()
аввв ко му мислиш дърт пергиш си станал вече ! Я се стягай ща е*а в ла*ното ! Забравяш я съседката ти за момента, забравяш и прятелката ти зимаш едната от фитнеса да излизате на кафе(аз ги водя на обяд просто винаги съм гладен). Водиш я на кафе... отивате после някъде другаде знам ли те от кой град си... Изпращаш я до тях и без много да офлянкваш я целуваш (пий 50-100 уиски преди това). Ако ти забие шамар си смени часа, в който посещаваш фитнеса ако не... берекет версим... А тез твойте съседки и приятелки после и двете ще ти бутат оферти и да видиш как бързо бързо ще се изпинизят да те оправят по съседски и пряителски... Стягай се и да не забравиш: Всички разноски по срещата ги поемаш ти, накарай я да се чувства купена хаха :P
Няма защото сигурно си: Грозен, тъп, задръстен, здухан и т.н.
![]()
Е,та разбира се,че проблема си е в мен,това не го успорвам,все пак АЗ нямам гадже не,някой друг.Вярно е,че излизам с много мацки,но те помежду си не се познават,поне така си мисляКато се замисля тая от фитнеса май ще е или приятелката й,защото съм им симпатичен и на двете,остава само правилно а си изиграя и може би малко повече внимание трябва да им отделям и повече да настъпвам де да знам и аз.
Пичагата,това със сметката и "да се почувства купена" добре,ама нали се сещаш ,че баща ми не е Рокфелер и не мога всеки път на всяка да плащам аз сметката...И просто не понасям когато започнат да ми се лигават и да се държат несериозно,все едно съм парцал.
Ще задам въпроса си по-друг начин-КАК НАЙ-ДОБРЕ МОГА ДА ПОКАЖА НА ЕДНО МОМИчЕ ,чЕ ИМАМ СЕРИОЗЕН ИНТЕРЕС КЪМ НЕЯ?
С отношението си към нея.
Както каза, не си малък. Трябва да знаеш как става номера.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Еми може би там ти е проблема,защото сваляш толкова много момичета наведнъж.Как искаш някое момиче да тръгне с теб след като знае това?
Естествено,че ще си помисли,че още на втория ден ще тръгнеш да кръшкаш с някоя...
Харесай си една и действай и ако и тя те харесва...
айде успех!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
samo o6te nqkoi da mi kaje 4e sum tup!!![]()
axxaaxxa Ne mogat da te sudqt nevmenqem si!!
da qkooo![]()
Дъ бест аватар от галерията
Ми отношението ми е много добро към нея,старая да й покажа ,че ми пука за нея,обаждам и се,предлагам й да излезем насам-натам,май трябва направо да и кажа каквото мисля ,нищо ,че е леко тъпоПървоначално написано от bungle
![]()
Ъх, може би езика на тялото ти леко куца. Не знам къде е проблема тогава.![]()
Е..в краен случай. Прегръщаш я и и казваш : " Искам те както никоя друга. Уникална си. "
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Трябва да бъдеш искрен и директен с твоята приятелка. Ако види това, което чувстваш в очите ти и тя има някакви чувства бъди сигурен, че ще ти ги признае.
awe pi4!ti si po4ti na 18!!!!!!!!!i nemoge6 da svali6 edno momi4e!abe ti se izlaga6, a puk i ve4e ne si kato malkite deca s po 5 gageta!!!!!!!pomisli malko i razberi kade e problema v teb ili v momi4etata s koito izliza6!!!stegnise![]()
![]()
![]()
----@alkoholut____e____VRAG____@@@___na__4oveka<no bog e kazal^bi4ai vragut si!!!!!!!!
spored men ne se 6eguva6![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!