.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Град
    Sofia-Ov4a kupel

С болка за България

[vbox7]http://vbox7.com/play:3bcba102[/vbox7]

Izvinqvam se ako se povtarqm tozi link go slojih v edna tema za momi4e koeto e re6ilo da hodi s tur4in...ne sum rasistka no mislq 4e tova koeto ni nalagat e istinski teror...izgledaite go i si kajete mnenieto ne trqbva li da ima pove4e mladejki klubove(4uvala sum 4e ima na ATAKA)izvinqvam se ako sum vi oteg4ila no li4no az se rasplakah kato go gledah

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Град
    дупката на геврека
    народа е прекалено толерантен време е за нови възстания

Kogato sa izognili turcite prez 1986g ot BG ne6to promenilo li se e? Smenili sa im imenata daje i na horata, koito sa umreli sa im smenili imenata na plo4ite i na dokumentite i kvo ve4e se smqtali za bg? Eto sled tolkova godini polojenieto e o6te po-tragi4no.Ako ima pak takiva deystviq otnovo ni6to nqma da se promeni.Zaradi omrazata mejdu bg,turci i cigani se polu4ava taka.Ako q nqma6e omrazata, ako bqhme edinni moje bi nqma6e da se izt1kva tolkova tozi problem.Daje moje bi i izob6to nqma6e da go ima.No....to ve4e nz kakvo trqbva da se promeni ili kakvo e trqabvalo da stane za da se izbegne tozi problem.

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    S vuztaniq ni6to nqma da se promeni tolkova mi e bolno 4e ciganite pravqt kakvoto si poiskat(obraha maika mi pobne 5 puti) kradat tok jici i kvoto si poiskat susedite sa mi cigani i pred bloka sa napravili kato buni6te(daje stariq boiler sa si go ostavili pred bloka ni) dokoga tazi ciganiq

Град
    дупката на геврека
    виш к'во познавам и турци и цигани които наистина стават като хора и се разбирам с тях и тн. но това което се опитва да направи ДПС не е ли терор, надменноста и наглостта на останалите 98% от турците и циганите си е малко расизъм от тяхна старана не мислиш ли..
    Имаше случаи в които само защото съм българин(без нищо др.) искаха да ме пребият банда мухльовци тва к'во е?....

Град
    дупката на геврека
    Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
    S vuztaniq ni6to nqma da se promeni tolkova mi e bolno 4e ciganite pravqt kakvoto si poiskat(obraha maika mi pobne 5 puti) kradat tok jici i kvoto si poiskat susedite sa mi cigani i pred bloka sa napravili kato buni6te(daje stariq boiler sa si go ostavili pred bloka ni) dokoga tazi ciganiq
    докато не надигнем глави и не кажем стига и започнем да отстояваме правата си

Pomacite nito turci gi iskat nito bulgari. A ina4e turcite v Turciq sa mnogo pe4eni hora. primer istanbul.
    sorry za latinicata

...

Град
    дупката на геврека
    Цитирай Първоначално написано от ~*~IzI~*~
    Turcite v Turciq sa pe4eni.A turcite v Bg ....nali vse sme turciwe 4ovek.Zna4i,ako otida v Turciq 6i stana pe4ena , taka li? 4oveka si e 4ovek k1deto i da e kak1vto i da e spored mene.
    и пак не разбра к'во ти говорят хората (на колко си? Да си обясня що не чаткаш)

Град
    дупката на геврека
    мм да ясноо тъй като едва ли още си се разровила в историята (твоята и на другите) политиката географията и тн. да оставим въпроса така
    П.П. съжелявам че не писах по рано (веднага като писах поста и изязох)

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Цитирай Първоначално написано от ~*~IzI~*~
    na 13
    interesno kakvo li si vidqla na 13 godini

Голям фен
    Град
    Констанц
    части от клипчето са взето от репортажа на скат..който има желание може да го изгледа целия http://video.google.ca/videoplay?doc...Novoto+Robstvo
    А иначе мога само да кажа: Жалко за всички загинали за
    Освобождението на бг. Дано тяхната смърт не се окаже ,че е била напразно...
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Аз съм от толерантните, хаха. Вижте, хора, каквото и да направите, вие не може да запазите чистотата на нашия народ. Дори това, което днес наричаме български народ, е резултат от смесването на три други народа. И със сигурност е имало хора като вас, които са гледали изпод око чуждите и не са ги харесвали. Но хората са се обединили, направили сме една нация ... като си помисля - доста сполучлива нация - която е съчетавала добрите черти на всички останали. Проблема може да се реши с компромиси от двете страни. Тези хора са тук, това е факт, мда и са хора, мамка му! Ходи с турчин. И кво? Какво значение има? Имам предвид, ако момчето е пробългарски настроено, с добра ценностна система, зачитащ правата на хората в тая държава, къде е проблема? Виновен ли е, че е роден турчин? Бъларският народ е много толерантен - да така е и ако насреща имаше хора, които да се възползват от тази толерантност без да ни се качват на главите, щеше да бъде чудесно. Ама няма Това е тъжното в цялата тази история. Което не означава, че трябва да изолираме индивидите, които искат да се развиват и да работят за доброто на тази държава - независимо от какъв етнос са.
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си