Леле колко глупости прочетох,не е истина.
НЕ БОЛИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ.
За какви упойки ми пишете?
Боли малко повече от това,когато ти взимат кръв от вената на ръката.
Аз пък си мисля,че преди всичко пиърсинга трябва да се слага от човек,който се занимава само с това.
Не искам да правя реклама по-надолу,но си дупках пъпа при Наско от Сървайвър преди 2 години.Взе ми 10 лв. само(в Сл.Бряг-пък знаете колко е скъпо лятото там) и ми каза с какво да си мажа пъпчето.Нямаше лепенки и други подобни глупости.Няма и кръв!!!
Боли те първите 2,3 дни.Не трябва да се закача мястото с дрехи,докато не зарастне-това отнема около месец.
Първата ми обица беше сребърна,но от среброто не ми зарастваше пъпчето,затова си купих такава от бяло злато(жълтото не ми харесва цвета му) и до сега нямам никакви проблеми.По принцип трябва да се използват обички,които са с титаниево покритие(мисля,че го наричат още медицинско).Продават се в специализираните студия и струват от 15 лв-до към 25 лв.Купих си от аптеката някакъв антибиотик под формата на спрей.Струва към 7 лв. и ти стига за много време напред.Пръскаш си пъпа с него всеки ден,за да не се инфектира и така поне 2,3 седмици.Не махаш обицата поне месец,а ако я махнеш я постави веднага,защото мястото зараства супер бързо.След баня я бях махнала моята и не я сложих до другия ден вечерта-с 300 зора я поставих наново .
Това е в общи линии,а и ако се разровите точно в този под-форум има едно мн добро инфо точно за пиърсинга.