- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo ne obi4a6 da pravi6 ?
kakvo ne iska6 da previte ,no gadjeto vi obezatelno nastoqva da pravite pri polov akt? [/img]
Няма такова нещо, което да настоява.Правим това, което и на двамата ни ни харесва.Веднъж може да не ми се прави френска, друг път ми се прави, но това не означава, че определено настоява за това.
Няма такива неща при нас.
Няма нещо , което да си поиска и аз да му откажа.
Както и той на мен.
Всичко се прави с много желание и отдаденост.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Няма нещо, което да правя по задължение или принуда. Всичко, което правя го правя, защото и аз го искам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
След като не го искам-не го правя. След като той не го иска-не го прави. Просто е! Сексът се прави от двама!
a taka radvam se 4e pove4eto ot vas daje za sega mai vsi4ki :P pravqt ne6tata po sobstveno jelanie no ima i takiva koito ne gi pravqt i tfa moje da se nare4e nqkakuf vid sexualen tormoz i vapreki 4e e gadno i nehumanno i tova e fakt za syjalenie![]()
и аз ще се присъединя към останалите - няма такива неща
До сега нищо не съм отказвалаОсвен на третат седмица да правим секс- беше ми рано както на мен, така и на него. И той се зарадва, че не искам
...от тогава нищо не съм отказвала, защото никога нищо не ме е карал да правя
![]()
И аз съм така.Първоначално написано от Aleandra
moq pa e gouem idiot, oti mi vika ae da te eba u ustata i q mu vikam aaaaa ba moe a unemeq, i on prostako mi vika epa 6to maaa do sa da ne si oglu6ela kat ta ibah v Ooo6ite.
ne obi4am da otkazvat svirki
Първоначално написано от Aleandra
![]()
аз всичко обичам да правя стига и на мен да ми правят всичко което обичам![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
И аз така ама най-много мразя ако телефона звънне и треа да го вдигана,ама аз не го вдигам оставям го да званиПървоначално написано от deusex
![]()
Love House Music !!!
Хаххахха, като стана въпрос за телефони, имах един забавен случай наскоро. Мъжът ми бачка в пц клубче...и аз останах при него една нощ. И решаваме да излезем някъде навън да правим секс...казваме на няколкото останали негови авери, че отиваме до един денонощен магазин...и аз реших, че те ще се усетят...все пак, млади хора сме...излизаме, чукаме си се...и по едно време звъни един идиот да сме му били купили еди какво си. Щях да го пребия хахаххахахаххахахаха.
Иначе не правя каквото и да е било, свързано с ануси. И не би ми било яко да лижа топките на някой мъж![]()
Приятеля ми знае кое ми харесва и кое не .. прави вси4ко възможно винаги за да ми е хубаво .. както и аз![]()
е да, но аз като кажа "НЕ" значи не. Това е, колкото и да ме убеждава и какво ли не, "Не"-то си е "не"Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ei deusex отговора ти е добър! :]
az nikoga ni6to ne sym otkazvala.....pyk i toi nikoga ne me e karal da pravq ne6to.....az vinagi pravq tova koeto mi haresva...makar 4e ponqkoga se okazvam po-perverzna ot nego....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
e kato mu duhash ne mu li lijish topkite?Първоначално написано от `Death`Whore`
bahtii to tova e nai-qkoto...
![]()
![]()
Бившият не даваше да му ги пипам...и съм свикнала да не ги пипам...![]()
Прави това, което ни харесва и на двамата. Е, той понякога иска анален секс, аз не съм му особена привърженичка и го правя само, ако имам настроение за него, а приятелят ми винаги ме разбира! Така че няма нещо, което да правим и да не се харесва на двамата!