.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Ква е тая история дето я учим??

Але тия хора наред ли са ве маина.. за к'во ми е да уча с пордобности чужда история при положение че наща я учим много през пръсти.. и после за кво не сме знаели историята на България..!!! Кои каде избягал и каде отишъл.. Ебати патриотизма в тва даскало

Ти кой клас си?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    СС (;
    много повече години се учи българска история...
    пълна с лъжи, но все пак...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Re: Ква е тая история дето я учим??

Цитирай Първоначално написано от kakyra
    Але тия хора наред ли са ве маина.. за к'во ми е да уча с пордобности чужда история при положение че наща я учим много през пръсти.. и после за кво не сме знаели историята на България..!!! Кои каде избягал и каде отишъл.. Ебати патриотизма в тва даскало
    сигурно е 10 или 9 клас кат чета ква е историята. май 9. ами бро 11 клас са учи бг история.сори
    2,3,13 tochka

В 7-ми, 8-ми и 9-ти клас (по програмата на СОУ) не се учи българска история. Не виждам какъв е проблемът. А и това, което се преподава за другите страни, е от световно знаение, така че е не хубаво, а е задължително да се учи. Аз лично съм много зле с историята и това е един голям минус за мен. Но не се оплаквам
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Цитирай Първоначално написано от Ollas
    В 7-ми, 8-ми и 9-ти клас (по програмата на СОУ) не се учи българска история. Не виждам какъв е проблемът. А и това, което се преподава за другите страни, е от световно знаение, така че е не хубаво, а е задължително да се учи. Аз лично съм много зле с историята и това е един голям минус за мен. Но не се оплаквам
    м така си е наистина, има важни събития.... първа втора световни войни Наполеон Хитлер тес унес...абе то историята е измислена за да може да са учат хората от грешките на хората преди тях, ама дали става....
    апък аз по история да не се хваля ама съм много добре, мислех даже да следвам Право (то нали там с история ала бала) обаче ми са промени решението закото тапото даскало неможе да праве зипове ала бала. абе простотии общо зето. тай че има значение световната история
    + тва са учи бг история ама по натам
    2,3,13 tochka

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хъх, естествено, че трябва да учим ИСТОРИЯ! Ало, ние не сме сами в света, дори не живеем на остров! Трябва да имаш поне общо понятие за световния ред и тенденцийй, преди да започнеш да се занимаваш с българска история ( съвременната особено), защото и нашата мила родина все пак се развива в контекста на световната история! Аман от тъпи, мързеливи дечурлига
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Емм не знам маина.. просто не говоря за тия важнте дати дето ги учим световни воини и трето и пето.. а за някои измислени сабития дето хич не ме касаят. аз чак ся се сетих за тва щото гледах по телевизията че българите са първите които са бомбандирали.. а тва не са ни го давали.. а може да ни преподават как някви си са нападнали други.. тва колкото и да е почти никои не го интересува..

ми кво да ти кажа, живеем в лъжа
    2,3,13 tochka

Голям фен
    Град
    :)
    Емм не знам маина.. просто не говоря за тия важнте дати дето ги учим световни воини и трето и пето.. а за някои измислени сабития дето хич не ме касаят. аз чак ся се сетих за тва щото гледах по телевизията че българите са първите които са бомбандирали.. а тва не са ни го давали.. а може да ни преподават как някви си са нападнали други.. тва колкото и да е почти никои не го интересува..
    сега не те касаят, но след година...три...пет може да ти потрябват. Може след време да работш във фирма за(от) чужда страна и ако не знаеш за значимите им събития? Ако ти дадат примрно да направиш реклама за неммска бира, като искат да засегнеш и някоя значима част от историята им...?!? Ами ако трябва да направиш програма/сайт с историята на дадената страна..?!? Ако трябва да нарисуваш велик герой от тяхната история?!?....трябва си, пък и ние не сме сами на света. Не се ограничавай само в страната, а разпростри ширините на знанието си по целия свят...(ауу трябва по БЕЛ да ми пишат 6)

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Дам, като почнете да учите за всичките партии в България между двете световни и след това, пак ще се оплакваш.
    Това са неща, които трябва да се знаят. Точка. Сядай си на задника и не се оплаквай.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    hah emi estestveno 4e e vajno da znae6 i svetovanata istoriq-na kude bez neq?a i btw dokolkoto si spomnqm 7-mi klas se u4e6e za Egipet-mnogo e interesno; vsu6tnost svetovnata istoriq vinagi mi e bila po-interesna
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Първо да те светна рче не е само в твойто даскало-навсякъде се учи световна история. Ти не мислиш ли , че все пак трябва да познаваш не само нашата история и че световната също е важна??? Или май въобще не мислиш.Има мнооогоооооооо по- разбиращи хора от теб, които са преценили какво да се учи.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мързи ли те да учиш? Много ти тежиш да знаеш малко повече за развитието на Европа явно. Ма на теб ще ти смеят.

Але нито си имам проблеми с даскалото нито нищо . Аз сам 10 клас.. а иначе общото да знам за световната история да.. но не и всичко.. А умчо които ми говори
    сега не те касаят, но след година...три...пет може да ти потрябват. Може след време да работш във фирма за(от) чужда страна и ако не знаеш за значимите им събития?
    да ме извини ама тва ми е спецялноста.. ади моляти се..

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    сега не те касаят, но след година...три...пет може да ти потрябват. Може след време да работш във фирма за(от) чужда страна и ако не знаеш за значимите им събития? Ако ти дадат примрно да направиш реклама за неммска бира, като искат да засегнеш и някоя значима част от историята им...?!? Ами ако трябва да направиш програма/сайт с историята на дадената страна..?!? Ако трябва да нарисуваш велик герой от тяхната история?!?....трябва си, пък и ние не сме сами на света. Не се ограничавай само в страната, а разпростри ширините на знанието си по целия свят...(ауу трябва по БЕЛ да ми пишат 6)
    Е не е нужно чак толкова подробно да се учи история, че на всяк астрана историята, но поне по-важните събития трябва да сме на ясно с тях, защото все пак и нашата история е в контекста на тези събития.
    Ние ли сме бонбандирали първи? Кога? Ако е за Втората световна - ние никого не сме бонбандирали, ние дори не сме искали да се включваме във войната, но сме били в крайна сметка принудени - или окупация или на страната на Тристранния пакт с извънредно леки условия ( е вярно е, че има и доста политически игрични там, ама няма да се впускам в подробности) > После сме обявили "символична" война на Англия, т.е. без да предприемаме военни действия срещу тях, но те пък го приели насериозно и са бонбандирали София и някои други по-големи градове... Сигурно говориш за Първата световна? Или за Балканската ( уточнявай се де). Там пък не сме бонбандирали ( в Балканската) - само сме си трупнали войската на границата...
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

vie se 4udite za istorqta az pitam za geografiqta sq naprimer predi 2 sedmici u4ehme kakvo e bilo stopanstvoto na stranata predi osvobojdenieto ili puk kakva e bila po4vata pak predi osvobojdenieto xax leko tupi4ko za kakva ni e taq informaciq?!?!?

Град
    FoReVeR LoST
    Почвата преди Освобождението не е била по-различна от почвата сега, а какво е било стопанството преди Освобождението е важно, защото след това се осъществява преход към Пазарно стопанство през Държавен Протекционизъм по време на Комунизма и логичен става въпросът " от какво към какво е този преход"
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Ахаха аз ся тва го уча по география и е много важно! а иначе да ние .. не при втората световна а при освобождението.. ето гледаш ли а може да не учат за подробните коалиции на франция а за тва не... АИИИИ ИЗВИНЯВАИ.... БЪЛГАРИЯ ПРЕД ВСИЧКО!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    И все пак аз съм на мнение, че и световната история трябва да се познава. Смешно и жалко е да не знаеш кога са били световните войни или кой срещу кой е воювал. Мисля, обаче че негативното отношение идва от начина, по който са написани учебниците - твърде много излишни факти и суха информация, много имена и дати. Реално погледнато основните неща могат да се кажата много по-ясно и разбираемо, обаче уви...нали трябва да се пълнят джобовете на издатествата от някъде...И ако учителя ти куца и не разбира историята...тогава какъв интерес да имаш към нея?
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен

Re: Ква е тая история дето я учим??

Виж кво не знам кой клас си и кво учите,но всяка една история е свързана и с нашата!Събития от една държава са оказали влияние и върху нашето развитие най-простия пример погледни историята на Византия,Кръстоносните походи и ще разбереш много неща що се отнася до Османците....и не се притеснявай 12 клас се учи само и единствено история на България и то доста подробно.
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Виж кво не знам кой клас си и кво учите,но всяка една история е свързана и с нашата!Събития от една държава са оказали влияние и върху нашето развитие най-простия пример погледни историята на Византия,Кръстоносните походи и ще разбереш много неща що се отнася до Османците....и не се притеснявай 12 клас се учи само и единствено история на България и то доста подробно.
    da we da we.. samo deto 12 klas nqma da go u4im.. a ina4e 10 sam.. napisah go pone 20 puti ve4e.. i pak .. nqma nikav smisul da u4im tolkova podrobno istoriqta na drugite vmesto nashta..

илян
    Guest

тъпа си

Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    В 11 клас ще видиш БГ история, гарантирам ,че ще плачеш "ИСКАМ ЧУЖДАТА ИСТОРИЯ" да видиш малко уроци от траки до управление на НДСВ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си