- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NORMALNO LI E?KAKVO TRQBVA DA SE NAPRAVI?
ZDRAVEITE!!!Da vi pitam trqbva li da se sramyuvame 4e mastrubirame az zapo4nah ot 11 godi6na normalno li e,a sega sum na 13??????kakvo da se napravi kogato nqkoi 4ovek vi hvane v takava situaciq(primerno roditelite vi kogato vi hvanat daa si pravite skre4ove ili dr ne6to)tazi tema e i kum mom4ettata i kum momi4etata
molq otgovorene na vuprostite mi please sorry ako ima nekva gre6ka![]()
![]()
![]()
pff,az go pravq ot mn po-malka![]()
i ne,ne sa me hvashtali,puk ako me hvanat(koeto vse pak se nadqvam da ne stane) nqma kvo da se obqsnqvam-to e qsno kvo pravq,a i si e moq rabota![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
estestveno,4e ne trqbva da se sramuvame.vseki bez izklu4enie go pravi,no nqkoi ne si priznavat.pove4eto momi4eta zapo4vat dosta rano da masturbirat.v tova nqma ni6to sramno ili lo6o.suvsem normalno si e.a za hva6taneto-prosto gleda6 da go pravi6 kogato nqma nikoi u vas ili si zaklu4va6 staqta ili prez no6tta kato si legnat vsi4ki,za6toto nikak ne e priqteno nqkoi da te hvane.
Nishto sramno nqma da mastrubirash .. spored men ... no ako men me hwanat shte sum mn mn zasramena ...![]()
![]()
![]()
ami az sum po4ti na 18 a ne mastrubiram
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
По принцип като го правя гледам никой да не ме хване и до сега не се е случило.Но определено ще ми е доста неловко в тази ситуация.
lujeeeeeeshПървоначално написано от CvEtI`KiSs
znaem nie za dusha y vas
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Пхаха ето я истината за мен хахахаПървоначално написано от ABSOLUT`me
))))))
Еми няма от кво да се плашиш ,това си е нормално нещо.
Az kat bqh na 7 go praveh pred na6ite-ma togava be6e po-razli4no.Praveh go s masata-zastavah na nqkoi ot uglite i i se klateh na nego.Sled tva maika mi kaz 4e sam 6tqla da si skasam dupeto i posle sprqh za 3 godini i na 11 pak se otvorih na taq tema![]()
По принцип няма ни6то странно в това да се масторбира. Сигурна съм, 4е всяка една жена го прави(независимо какво казва). И не мога да разбера, за6то мъжете гледат по един определен на4ин на това. За тях съ6то е нормално и те не намират ни6то ло6о в това да онанират. За6то ние да не можем да се самозадоволяваме?
Ми мен не са ме хва6тали, но определено бих потънала в земята от срама ако се слу4и.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
лъже лъжеПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
иначе по темата Няма нищо лошо в това да маструбираш, но ако ме хванат 100% ще ми стане доста неудобно![]()
![]()
Мене са ме хващали да си лъскам бастуна! Ама кво от тва?! Бащата ме хвана ама поне е пичага и се направи на луд се 1 не ме е видялА и 1 път баба ми ме хвана като бях малък
![]()
Еми и според мен няма нищо лошо, стига да не те хванат![]()
![]()
![]()
Що? К'во като те хванат? Аз лъскам всеки ден и не ми пука, имам нужда лъскам! Както казах хващали са ме много важо!! Лъскай, бий паржолата щом ти доставя удоволствие.
п.п. по добре да лъскаш от колкото да се ебеш на 12 като в некфа тема дето четох преди малко дееееб@
Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
Пък за да не те хванат... по-добре под завивките...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Кво е скреч?!
Давайте момичета скреч , давайте Baby въртимикса батко е тука и ще праиме ремикса
![]()
Върти върти даввай Trance , House и яко Dance.
=D> Ще ми праите скречове виий , пфуу къде отиде това женско достойнство и срамежливост дето трябва да я има . тцтц.
Пропада светаааа пропадат и хитовете![]()
![]()
ако ме разбирате какво намеквам сладурани
![]()
Айде In the Club - DJ - е тук =D>
Mn momi4eta go pravqt ot po malka v1zrast tei 4e spoko macka.Ako go pravi6 pod du6a mislq 4e nqma da te hvanat p1k ako te hvanat ......![]()
Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!
Абе закво мноого голяма част от момичетата не си признават че мастурбират а също и някои момчета ама те не са толко много