- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Loshite mom4eta
Zna4i zapoznah se s edno momi4e samo 4e mi kazaha 4e tq haresvala loshite mom4eta .Az ne sam nekav zadrestan ama vse pak ako iskam da sam "losho mom4e" kak da q zagovorq da se praa na interesen li kvo?
emi nadqvam se da si zapoznat s personajite v O.C
ta v slu4ai 4e si go gledal - Set e dobroto mom4e, Raqn-lo6oto.
dano da ti stana qsno kuv tip povedenie se vuzpriema kato "lo6o mom4e"
Джи юнит нига,фък оф.![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
По-добре гледай с нещшо друго да я впечтлиш, отколкото хем да се изложиш, хем бой да ядеш
лошо момче аз викам на някои пропадняци - свали половината и приятелки, не я поглеждай, накрая на някое парти хващаш и пребиваш гаджето и или някъв дет я сваля, после се усамотявате някъде и започваш да и разправяш какво си преживял заради нея![]()
МЪЖЕ![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хаххаха... Лоши момчета... Хаххахха... Тая, твойта, някаква малолетна, налиДето се изживява като курва на въображаем наркобос
Хаххахаха
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ima neshto takovaПървоначално написано от ErinEverly
хахахеххихиихиПървоначално написано от TheNightRider
еми то аз в краката съм здрав ама ще дам да се пробваш
Та по темата - глей са .... заеби я тая тая надута тъпа уфцъ със селски манталитет. Тя като си пада по отрепки трябва ли и ти да ставаш такъв?!
Как свърза рапа със тия боклуци бе.. ?Първоначално написано от TheNightRider
Първоначално написано от niGGa
Ми размишлявах над това и стигнах до извода, че на нощният ездач му се е спяло и по-поглрешка си е помислил, че става дума за оная песне на силиконови глави "обичам бодите джуджета и твоят ЗИЛ. Направо не издържам аз, когато караш пил".![]()
Първоначално написано от nov123
Хаххаха... Тогава забравиПоне докато не порасне
Ще си живее в своя свят още поне годинка-две
Нямаш шанс пред "принцовете на черни коне". Все пак са създадени от въображението й
Може да изглеждат като Брад Пит
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Хаххахах, те нейните "лоши момчета" и на Марс могат да я закарат. Да не подценяваме въображениетоПървоначално написано от Pti4i grip
![]()
Към автора - намери си земно момиче. С тая можеш да бъдеш само в сънищата си и това е така не защото не я заслужаваш, а защото не покриваш нормативите на фантазиите й![]()
Erin Everly
Дъ бест аватар от галерията
Под лоши момчета се разбира да са свалячи и гъзарчета.
За да впечатлиш момичето, бъди себе си. А не съм сигурна дали тази, която си харесал, заслужава вниманието ти -> извинявай, но това, че "харесва лошите момчета" не говори добре за нея.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Както се вика: Нинджа не се става,нинджа се ражда....същото е и с добрите и лошите момчета....
и кво сел живот ли мислиш да се придставяш за НЯКОЙ ДРУГ!
ОЩЕ НЕ СЕ Е НАМЕРИЛО МОМИЧЕТО ЗАРАДИ КОЙТО ДА СЕ ПРЕЗСТРУВАМ НА НЕЩО,КОЕТО НЕ СЪМ! Принципи сеш се![]()
Първоначално написано от Pti4i grip
![]()
е то кво ли няма - рапери, трапери и .. аве кочинаПървоначално написано от TheNightRider
kaji na momi4eto da si navre lo6otiqta v mato4nata truba.Първоначално написано от Nov123