- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Завиждат ли ви!?!?!
ми тука искам да кажете мнението си дали обкръжението ви завижда за гаджето или за любовта която имате?!?немисял че има такава тема или поне не съм я видял....мосля че е инт...е вие сте!!!.............
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Незнам дали ми завиждат,а трябва защото съм с най-сладкото и сърдечно момче на света и всичко върви като по вода...Не вярвам да има по-щастливи от нас !!! <3![]()
![]()
![]()
ами предполагам...![]()
просто ние сме от един клас, непрекъснато сме заедно, демонстрираме близоста си където трябва и не трябва... зяпат ни като полезни изкопаеми, не ни се нагледаха вече един месец... невероятна богата тема сме в устите им и изобщо не успяха да ни се нарадват![]()
за мен лично това си е чиста проба завист![]()
Да.
Хора, които са ме обичали. И все още имат чувства. Кофти.![]()
Аз обаче не обръщам внимание. Няма смисъл просто.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
определено има за какво да ми завиждат и има хора които го правят....100% съм сиг,защото съм с прекрасен човек до мен и няма какво повече да искам....тя е сичко за мен и сас зъби и нокто ще се боря да е с мен завинаги..обичам я повече от всичко!!
miiiii..zavijdat mi obache ne im obrushtam vnimanie..!!!Vse pak ne jiveq zaradi mnenieto na horatae pa i to edno mnenie-komleksirano...
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Ами да завиждаха ми за почти сички мои връзки ама не им обръщах внимание случи се веднъж както със fire lady ама си излях яда а пък ся никой не ми завижда щот съм свободен![]()
Много ясно, че завиждат и аз завиждам, а попринцип съм кораво копеле и хм, лошо момче, но всеки има нужда от нежност понякога
в момента няма момиче в живота ми
и повечето време съм си ок с това, ама понякога...
![]()
Emi da zabelqzvam che mi zavijdat i to ne kogo a useshtam che taka narechenata mi " nai-dobra priqtelka". Ne e za parvi pyt da zavijda i za drugi vryzki e zavijdala no ne si e prolichavalo tolkova mnogo kakto sega. Imam chuvstvoto che po vsqkakav nachin se opitva da me nakara az na neq da i zavijdam i da ni razdeli s priqtelqt mi. Ponqkoga zapochva da se opitva da mi nabiva nqkakvi fiks idei kak toi e tolkova losh i kak edva li ne me nasilva da go obicham .... koito sa pulni gluposti. Durji se kato nqkakvo malko dete vse edno ne q znam i se poznavame ot vchera i pochva da mi obqsnqva za segashniqt i priqtel (koito ne mislq che sushtestvuva) i kak shte si kupuva Mercedes i kato pochna mi obqsnqva kakva kushta ima vse edno milioner. Tova me drazni zashtoto tq me smqta za nqkkava glupachka vse edno shte i povqrvam. Obicham si q no i az neznam zashto kato ot kakto se pomnq vse edni ei takiva raboti pravi ... super gotinka e no samo ako nqmam priqtel i sme postoqnno zaedno. Ehhh... gotovo izlqh si go nai nakraq ... ne sym spodelqla na nikoi samo na priqtelqt mi no to toi ne q haresva mnogo mnogo i sym mejdu chuka i nakovalnqta.
Е, говорят разни глупости зад гърба ми, ама не е кой знае каква завист.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Немисля,всичките ни приятели се радват за нас като ни виждат толкова щастливи заедно![]()
adski mnogo hora ni zavijdata i na dvamata.Za6tot gledat 4e se obi4ame istenskiDAje i magii sa ni pravili da se razdelim no slava bogu ne sa ospqli za sega dano i nikoga da ne uspeqt
OBI4AM TE mili4ko {P}
Да, намират се.Особено от моя клас има едни момичета, които си завиждат, даже едната, с която се сдобрихме ми го каза.А останалите се радват на нашето щастие общо взето.
тая мн смела да ти го каже хххПървоначално написано от koalka
.....
да,завиждат ни...но има за какво...имаме страхотна връзка,изпълнена със сладки моменти и многоооо любов![]()
![]()
В началото на връзката ни, когато бяхме все още малки имаше хора, които наистина ни завиждаха. За сега не мога да кажа, но дори и да има мисля, че е благородно, защото просто много ни се радват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз все си мисля,че не ни завиждат.По-скоро ни се радватПовечето ми приятели са ми казвали че искат да имат такава връзка,но не мисля че мога да нарека това завист
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Да завиждат ни според мен, защото си измислят куп лъжи от сорта че не сме се обичали и че си изневеряваме, а това не е вярно.
Еми да има хора , които ми завиждат .Особено бившата на гаджето ми (познайте защо) ма на мен не ми пука
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Не мисля че някой от обкръжението ми завижда, като изсключим подмятания на някои по засегнати от това страни![]()