Emi da zabelqzvam che mi zavijdat i to ne kogo a useshtam che taka narechenata mi " nai-dobra priqtelka". Ne e za parvi pyt da zavijda i za drugi vryzki e zavijdala no ne si e prolichavalo tolkova mnogo kakto sega. Imam chuvstvoto che po vsqkakav nachin se opitva da me nakara az na neq da i zavijdam i da ni razdeli s priqtelqt mi. Ponqkoga zapochva da se opitva da mi nabiva nqkakvi fiks idei kak toi e tolkova losh i kak edva li ne me nasilva da go obicham .... koito sa pulni gluposti. Durji se kato nqkakvo malko dete vse edno ne q znam i se poznavame ot vchera i pochva da mi obqsnqva za segashniqt i priqtel (koito ne mislq che sushtestvuva) i kak shte si kupuva Mercedes i kato pochna mi obqsnqva kakva kushta ima vse edno milioner. Tova me drazni zashtoto tq me smqta za nqkkava glupachka vse edno shte i povqrvam. Obicham si q no i az neznam zashto kato ot kakto se pomnq vse edni ei takiva raboti pravi ... super gotinka e no samo ako nqmam priqtel i sme postoqnno zaedno. Ehhh... gotovo izlqh si go nai nakraq ... ne sym spodelqla na nikoi samo na priqtelqt mi no to toi ne q haresva mnogo mnogo i sym mejdu chuka i nakovalnqta.