.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: za ili protiv

Guest

za ili protiv

kakvo mislite za ili protiv obezkosmqvaneto na polovite organi? -> AZ SUM ZA

Нека всеки сам избере, но аз съм категорично - ЗА!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Estestweno che za ...
    Shto za wupros ?!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    За естествено ,не смятам ,че темата се нуждае от коментари дори,

Повече от фен
    Аман от тъпи теми.
    Всеки си решава сам. Естествено, че ЗА.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Лично на мен не ми пречи по никакъв начин. както му е удобно да си ходи. Аз се обезкосмявам,но е мнооооого вредно момичета-да го имате предвид.

mn qsno 4e ZZZZAaaaaa
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Лично на мен не ми пречи по никакъв начин. както му е удобно да си ходи. Аз се обезкосмявам,но е мнооооого вредно момичета-да го имате предвид.
    Защо?

Град
    София
    Ami az obi4am da sum si runtav i kato po4nat da mi pravqt svirki da vikat a be ti ima6 pove4e kosa dolu otkolkoto na glavata be!!!!

MNOGO QSNU 4E SUM ZA !!!! iska li pitane
    Love House Music !!!

just_macka
    Guest
    da, ot higienna gledna to4ka nai-malko. ot esteti4eska su6to.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Защо?
    Предназначенията на тези косъмчета са 3:да привличат партньорът,задържайки миризма,да топлят вънщните,а също и вътрешните полови органи и д са естествена бариера слещу навлизането на микроорганизми във влагалището. При махането им просто навлизат повече микроорганизми и се развиват по-лесно инфекции на половата система. А също така температурата става по-ниска.
    Моята гинеколожка след като ми откри 2 инфекции и се лекувхме от тях и аз и гаджето ми ми забрани да ги махам. Аз не слушам,но съм обяснила това на приятеля ми и след време може би ще се откажа от обезкосмяването. между другото ползването на кремчета и кола маска също променя естествената среда. И изобщо, мили дами, помислете си кое е по-важно да сте здрави или да сте без косми защото не ви е приятно на вас и на партньора ви. Ако той ви обича би предпочел да сте здрави и вие и той,а не да се лекувате с месеци и през тези месеци да не може да правите секс.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    e sled toq post na krem4et0,ostava nadejdata,che shte izleze masova moda da si praim i dolu samo pricheski
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Естествено,че съм ЗА,но все пак всеки с предпочитанията си.

Град
    София
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    moje da po4na ako si gi puskam kosmite da rastut dolu a ne gi brusna moje da gi re6a i da im slagam gel
    Love House Music !!!

По принцип съм за, ама след поста на крем4ет0...

Фен
    Град
    v ku6ti
    Poprincip sam tvardo ZA,ama sled tui koeto kaza Krem4eto nz
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Eh tva Krem4e be Hvurli vsichki v tucha ... Inache i az si gi maham ...

Град
    Свищов
    Е,аз не го написах с цел да ви разубеждавам. Просто съм си патила и да ви кажа не е много приятно като цяло. вие си преценявате,но щом природата така е "решила" си има причина.
    А и DIVINE_TIME ме попита защо не е полезно и аз просто отговорих това,което ми каза лекарката. между другото и при мъжете е така-също служат за привличане на партньорката,а и затоплят долната част на корема и вътрешните органи поддържат естествената си температура.
    мили дами,аз не съм против-точно обратното-не ми се струва привлекателно и така е доста по удобно,но си ме хваща отвреме навреме страх,че пак ще имам тези мъки,коието преживях преди 2 месеца. А и ако ви кажа колко пари отидоха да се лекувам......
    Вие си решавате,но е добре човек да знае риска от това уж невинно обезкосмяване. май не е така невинно?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Разбира се, че гладко е по-добре, но ако има малко косми не е фатално. Стига да не е прекалено буйна растителността.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    На мен ми харесва повече, а и ми е по-приятно когато липсва окосмяването на тези места

Повече от фен
    az pyk sym protiv obi4am priqtelq mi da e 'natur' pyk az ne obi4am da se obezkosmqvam (po4va da mi boca kato nabodat da rastat) i mislq 4e ako si se kypete dostaty4no redovno i izob6to se grijite za sebe si nqma nujda da se obezkosmqvate 'za6toto e higieni4no'

tova koeto karamel4eto kaza e mn dobre si4ko da go zn poneje az go zn . a moeto otnoshenie protiv sam da nqmash vuob6te nikakvi kosmi az sma protiv da se bruskesh nasqkade osven mishnicite i bradata!!moe mnenie si e 4e ne me kefi da nqqm kosmi bil sam po4ti nasqkade bez i ne mi haresva za tva sega samo gi kastra do 1 sm s nojicata
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    хаххахахха krem4e, не знаех, че вече и karamel4e ти казват
    Иначе това, което каза е напълно вярно и се чудя защо момичетата тук не го знаят, е частта с миризмата, която примличала мъжете и аз не я бях чувала

Аз се харесвам и най-важното ми е и по-удобно да съм напълно обезкосмена, въпреки че и в моето положение не е препоръчително, ама въобще.

az sum si tvurdo za obeskosmqvaneto kakto pri mom4etata taka i pri momi4etata, mraza da mi bode na ezika ili da mi vlizat v nosa, gadno e

krem4eto be6e spomenala 4e 6tom prirodata taka re6ila na4i bili nujni... wtf... 6to za gluposti, ok, za kvo sa mi kosmite po gurdite pod mi6nicite, 6to noktite ne spirat da rastat v kraq na prusta ami trqbva da gi reja, 6to mi raste brada?

prirodata si znaela rabotata razbira6 li, ako be6e taka 4ovek 6te6e da e suvur6en

a i o6te edin biser, kosmite privli4ali partniora razbira6 li... spored mene e obratnoto ama karai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си