.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: za ili protiv

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    krem4eto be6e spomenala 4e 6tom prirodata taka re6ila na4i bili nujni... wtf... 6to za gluposti, ok, za kvo sa mi kosmite po gurdite pod mi6nicite, 6to noktite ne spirat da rastat v kraq na prusta ami trqbva da gi reja, 6to mi raste brada?
    Мисля, че достатъчно добре се е обосновала защо са нужни особено при жената. Виж това, че ти не си страдал от инфекции и че момичето, за което ти пука/ следя ти мненията по принцип/ не е страдало, н означава, че в най-скоро време няма да я сполети и нея. Дано- не, но нищо не е изключено. И моят гинеколог ме обеждаваше да не се обезкосмявам, но то вече е късно. То вече лекарствата не ми помогнаха, а пък това. Космите по срамните устни са естествената защита на жената от микробите и то много важна. За теб това може да са глупости, но за мен както и за приятелят ми, който ме обича, определено не са, за съжаление...

янко
    Guest
    Естествено че трябва да се обезкосмяват всички жени, мъжете може да не са на "гол охлюФ" а само да се подстрижат със машинката....

Аз лично в момента съм като маймун и на газа и отпред

Мега фен Аватара на koalka
    На мен ми е все едно, даже ми е по-добре, като приятелят ми е окосмен.Аз се обезкосмявам, но явно, както разбрах не е полезно.

Аз също предпочитам да се обезкосмявам, чувствам се по-добре така.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Катенцето бяяяло...
    Guest

Уууужааас!!!

Боже, въобще не съм си представяла че толкова много хора предпочитат обезкосмяжането. Аз определено, от естетическа и всякаква друга точка предпочитам пълния комплект косми около половите органи, особено за жена. Лично за мен тялото е най-готино със косми долу, но премахнати навсякъде другаде. При мъжете пък предпочитам да има косми под мишниците, иначе изглеждат като слабаци Един приятел даже ме нарече "неандерталка" наскоро заради тази моя страст Иначе тази "гола мода" ме ужасява, направо не можеш да намериш мъж/жена с красиво тяло вече

Да не говорим пък че напълно оголените ми напомнят за деца и направо ме отвращават!!!

Малко стригане не вреди, ама то чак пък "гола глава" - като новородено, ужас!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    az sum si tvurdo za obeskosmqvaneto kakto pri mom4etata taka i pri momi4etata, mraza da mi bode na ezika ili da mi vlizat v nosa, gadno e

krem4eto be6e spomenala 4e 6tom prirodata taka re6ila na4i bili nujni... wtf... 6to za gluposti, ok, za kvo sa mi kosmite po gurdite pod mi6nicite, 6to noktite ne spirat da rastat v kraq na prusta ami trqbva da gi reja, 6to mi raste brada?

prirodata si znaela rabotata razbira6 li, ako be6e taka 4ovek 6te6e da e suvur6en

a i o6te edin biser, kosmite privli4ali partniora razbira6 li... spored mene e obratnoto ama karai
    Ноктите растат,защото се подменят. същото е и с космите-с времето просто тяхната структора става по-неустойчива. космите под мишниците са също за привличане на партньор. тук говорим на хормонална ниво. В природата това,което привлича индивидите най-първично,не е външния вид,а миризмата. по миризмата партньорите се надушват и не се бъркат с някой друг. Космите по гърдите,както и брадата ти се образуват под действието на тестостерона и правят мъжкия индивид по-мъжествен. Тук говорим за първичен инстинкт. Как е било преди векове,а не днес. Преди векове само бедните са се къпели,а богатите са се парфюмирали. И изобщо природата си знае работата. Ако не ти харесват моите обяснения-твоя работа,но си е така!

Град
    София
    вижте са и момичета и момчета важното е не дали се обезкосмявате или не,важното е на вас самите да ви е конфортно.На някой хора им е по удобно като не се бръснат на други им е неприятно да имат косми по половите органи.Всеки си е различен,а това за космите при жените дето предпазвали от бактерии и т.н. а бе тия косми да не са някакви магнити за микроби и бактерии бе. Най-важното е на вас да ви е конфортно независимо дали се бръснете долу или не това е.
    Love House Music !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az se obezkosmiavam za6toto na men taka mi e po-komfortno vupreki 4e priatelia mi e na mnenieto 4e niama zna4enie s ili bez kosmi ako momi4eto e 4istoplutno.Az sum PROTIV obezkosmiavaneto pri mom4etata.Ne moga da vuzpriema muj bez kosmi..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си