- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za ili protiv
Мисля, че достатъчно добре се е обосновала защо са нужни особено при жената. Виж това, че ти не си страдал от инфекции и че момичето, за което ти пука/ следя ти мненията по принципПървоначално написано от hforce
/ не е страдало, н означава, че в най-скоро време няма да я сполети и нея. Дано- не, но нищо не е изключено. И моят гинеколог ме обеждаваше да не се обезкосмявам, но то вече е късно. То вече лекарствата не ми помогнаха, а пък това. Космите по срамните устни са естествената защита на жената от микробите и то много важна. За теб това може да са глупости, но за мен както и за приятелят ми, който ме обича, определено не са, за съжаление...
Естествено че трябва да се обезкосмяват всички жени, мъжете може да не са на "гол охлюФ" а само да се подстрижат със машинката....
Аз лично в момента съм като маймун и на газа и отпред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми е все едно, даже ми е по-добре, като приятелят ми е окосмен.Аз се обезкосмявам, но явно, както разбрах не е полезно.
Аз също предпочитам да се обезкосмявам, чувствам се по-добре така.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Боже, въобще не съм си представяла че толкова много хора предпочитат обезкосмяжането. Аз определено, от естетическа и всякаква друга точка предпочитам пълния комплект косми около половите органи, особено за жена. Лично за мен тялото е най-готино със косми долу, но премахнати навсякъде другаде. При мъжете пък предпочитам да има косми под мишниците, иначе изглеждат като слабациЕдин приятел даже ме нарече "неандерталка" наскоро заради тази моя страст
Иначе тази "гола мода" ме ужасява, направо не можеш да намериш мъж/жена с красиво тяло вече
![]()
![]()
![]()
Да не говорим пък че напълно оголените ми напомнят за деца и направо ме отвращават!!!![]()
Малко стригане не вреди, ама то чак пък "гола глава" - като новородено, ужас!
Ноктите растат,защото се подменят. същото е и с космите-с времето просто тяхната структора става по-неустойчива. космите под мишниците са също за привличане на партньор. тук говорим на хормонална ниво. В природата това,което привлича индивидите най-първично,не е външния вид,а миризмата. по миризмата партньорите се надушват и не се бъркат с някой друг. Космите по гърдите,както и брадата ти се образуват под действието на тестостерона и правят мъжкия индивид по-мъжествен. Тук говорим за първичен инстинкт. Как е било преди векове,а не днес. Преди векове само бедните са се къпели,а богатите са се парфюмирали. И изобщо природата си знае работата. Ако не ти харесват моите обяснения-твоя работа,но си е така!Първоначално написано от hforce
вижте са и момичета и момчета важното е не дали се обезкосмявате или не,важното е на вас самите да ви е конфортно.На някой хора им е по удобно като не се бръснат на други им е неприятно да имат косми по половите органи.Всеки си е различен,а това за космите при жените дето предпазвали от бактерии и т.н. а бе тия косми да не са някакви магнити за микроби и бактерии бе. Най-важното е на вас да ви е конфортно независимо дали се бръснете долу или не това е.![]()
Love House Music !!!
Az se obezkosmiavam za6toto na men taka mi e po-komfortno vupreki 4e priatelia mi e na mnenieto 4e niama zna4enie s ili bez kosmi ako momi4eto e 4istoplutno.Az sum PROTIV obezkosmiavaneto pri mom4etata.Ne moga da vuzpriema muj bez kosmi..![]()