.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

за последната година ми се случиха куп ужасни неща...

за изминалата година ми се слуиха адски гадни неща
    изведнъж се огледах около себе си и не видях и един приятел наистина не съм превзета лигла която се самосъжалява просто няма никой на когото да кажа дори и най-малкото...
    виждам обаче бившите ми уж приятели с нови компании живота им се е развил добре, а аз ...аз затъвам все повече и повече без да мога да си кажа спри! момчето което харесвам е в класа ми и чувствам как се превръща в фикс идеята ми...
    отношенията ми с нашите са много зле преди няколко дни чух най-омразните думи на баща ми към мен: ще ти избия зъбите ако ми кажеш нещо
    чак ме е срам да се регна със никнейма си какво ли ще си кажете-абсолютна нещастница...
    незнам как се случиха нещата просто се чувствам адски самотна и изчерпана, сълзи не ми останаха и вече се чудя какво да правя...

Ne biva da se otchaivash !!! Gore glavata..Prosto trqbva da se radvash na malkite neshta v jivota Budi po optimistichno nastroena
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
    Ne biva da se otchaivash !!! Gore glavata..Prosto trqbva da se radvash na malkite neshta v jivota Budi po optimistichno nastroena
    Съгласен

Иии излизай със съществата които са ти "уж" приятели щото иначе няа да намериш човек на който да разчиташ

Str8 Edge for life!
    Guest
    Не трябва да се самосъжаляваш, ти си човека, който може да ти помогне вярвай в себе си защото това е най - важното и може да звучи малко грубичко ама тва е точния израз - стегни се.. и аз миналата година минах през малко труден период - сега всичко е ок сам си помогнах и сега като погледна назад нещата изобщо не са били толкова сложни колкото си мислех тогава :P Успех

Re: за последната година ми се случиха куп ужасни неща...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    изведнъж се огледах около себе си и не видях и един приятел наистина не съм превзета лигла която се самосъжалява просто няма никой на когото да кажа дори и най-малкото...
    виждам обаче бившите ми уж приятели с нови компании живота им се е развил добре, а аз ...аз затъвам все повече и повече без да мога да си кажа спри! момчето което харесвам е в класа ми и чувствам как се превръща в фикс идеята ми...
    отношенията ми с нашите са много зле преди няколко дни чух най-омразните думи на баща ми към мен: ще ти избия зъбите ако ми кажеш нещо
    чак ме е срам да се регна със никнейма си какво ли ще си кажете-абсолютна нещастница...
    незнам как се случиха нещата просто се чувствам адски самотна и изчерпана, сълзи не ми останаха и вече се чудя какво да правя...
    Хех, сладурана. Няма да се плашиш, плюс това едва ли няма никой приятел до теб - по-скоро така ти се струва вмомента.
    А пък ако наистина ама баш няма с кой да излезеш - пиши ми да се разберем за по едно кафе.

Фен
    Град
    sofia
    uspokoi se vseki ima takiva problemi i izpada v takova nastroenie az sa6to sam v takova polojenie sega no ogledai se i 6te nameri6 tolkova hubavi ne6ta okolo teb za koito si zaslujava da se usmihne6 vsi4ko 6te mine 6te vidi6

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Kraken
    Съгласен

Иии излизай със съществата които са ти "уж" приятели щото иначе няа да намериш човек на който да разчиташ
    Правилно!!!

Супер фен
    abe q se vzemi v ryce pusni si na desislava-ne si mi spe6en i sli6ai dokat ti stane ok ako ne stane slu6ai mix ot 4alga 6te ima effect 200%

Мега фен Аватара на koalka
    Всеки има такива моменти в живота, но не трябва да се предаваме и да плачем пред трудностите.Огледай се, не може да нямаш нито един приятел.Ако нямаш, намери си.В училище имаш предполагам.Това момче-недей да се превръща във фикс идея, просто се опитай да го спечелиш.За родителите ти-не можеш да промениш това, което баща ти ти е казал, но може би не го мисли.Може би просто тогава е бил ядосан. Или поне се надявам.Направи нещо, за да не затъваш, а и твоят живот да потръгне добре.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Горе главата.
    Животът е прекалено кратък. Осъзнай го. Хвани се в ръце и промени това.
    Знам какво е да имаш такъв баща. Не знам дали твоят пие. Е.. моят пие. Майка ми бачка на 3 места- виждам я как на моменти не и се живее. По едно време и аз бях много затънала. Никакви приятели, никаква любов. Само тъга и омраза. Хах, сега като се сетя ми става смешно. След лошото винаги идва хубаво. Звучи тъпо, но е истина. Дори на най-големите каръци им се случват хубави неща.

И... относно регването. Споко и аз съм го правила този номер. Можеш да ми драснеш някой ред на ЛС. Ще се опитам да помогна с каквото мога. Винаги си добре дошла.

П.С.: И я се усмихни.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

I na men minalata godina mi se slu4iha ujasni ne6ta i prodaljavat da se slu4vat, no jivota e takav ima si svoite + i svoite - . A za tova , 4e ve4e si ostanala bez priqteli ne trqbva da se pritisnqva6 na tozi svqt vsi4ki sme sami ... V edin moment absolutno vsi4ko 6te se opravi, garantiram ti, samo trqbva da se stegne6 ;]
    Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Insatiable-- WOOOOOOW намали го тоя аватар!!!
    А по темата: Хей миличка,че се отчайвай,всеки има такива периоди в живота си.И разбира се че има хора,които държат на теб,може би просто са те оставили на мира за да размислиш и да си направиш равносметка.Просто се опитаи да излизаш по-често,по възможност с нови хора.Това мн помага.И не се задълбавай,ще видиш,че много скоро всичко ще отмине!

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Guest
    в същото положение съм.

ей горе главата...миличка живота е прекалено кратък...земи и се стегни...не се отчайвай...всеки испада в такива моменти...излизай повече...обшувай с нови хора... и така...нещата ще се оправат надявам се...

Супер фен
    Vseki edin ot nas e izpadal v takiva momenti na otchaqnie i bezsilie.Prosto prestani da gledash nazad.Shtom starite ti `priqteli` sa ti obyrnali ... potyrsi novi.Ogledai se naokolo ne sa samo te.A za momcheto koeto haresvash - kazala li si mu go?Ako ne si,zashto ne probvash?Nishto nqma da izgubish.Ot tova mojesh samo da spechelish.Prosto nedei se otkazva taka lesno.Bori se i vsichko shte se opravi.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    saglasna sam s tova.triqbva da gledash napred i da ne se vrashtash nazad.jivotata ti postepenno 6te se podredi,samo 4e trqbva da vqrvash v tova
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    това е ужасно но трябва да направиш всичко възможно да спреш това и да продължиш напред...

Голям фен
    и ще се затвориш у вас и ще 4акаш положителните емоции да ти по4укат сами на вратата .. и ще правиш евала на твоите "Уж" приятели оо .. не вярвам трябва да си мазохист.. не падай духом горе главата .. прави нещата които те карат да се 4увстваш добре

Guest
    Ами това е все едно прочетох нещо написано от мен самата
    И моят живот през последната година се рпеобърна наопаки. Хора за които мислех че никога няма да ме прецакат, с които съм била всеки ден просто си тръгнаха и ме изоставиха.

Въпреки всичко животът продължата а с него и постоянните сдухове и тнт. Но аз вярвам че всяко зло е за добро... колкото и невероятно да звучи
    От друга страна мисля че няма нищо лошо в това понякога да се посамосъжалява човек защото така някак си спираш на едно място и си даваш сметка за грешките които правиш А тези състояния зачестяват прокрай 14ти февруари и колкото и да си направен от желязо не може да не те издразнят всички щастливи хора които сякаш бълват срещу теб червени сърчица и показват колко е хубав скапания живот, а ти затъваш все повече в дупката на депресията си

Колкото до момчето което харесваш, според мен ако мислиш че няма начин да бъдете заедно по-добре се опитай да го забравиш, изтъквайки отрицателните, а не положителните му черти..

Мега фен Аватара на iiirish
    сигурна съм, че този период на трудност няма да продължи дълго. просто трябва да имаш вяра и да не губиш надеждата, че всичко рано или късно се оправя и дори и най-заплетените ситуации си намират места. не бъди песимистка, а погледни смело напред и се усмихни на живота... кой знае може тогава и той да ти се усмихне

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    abe q se vzemi v ryce pusni si na desislava-ne si mi spe6en i sli6ai dokat ti stane ok ako ne stane slu6ai mix ot 4alga 6te ima effect 200%
    Дам...чалгата помага \/
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

tfa mi se struva kato vid depresiq no spox vsi4ko 6te otmine naistina vsi4ki imame takiva momenti az sy6to sym izpadala v takiva trydni sityacii....vse pak zamisli se dali ne e v teb problema?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си