Znachi principno az sum mnogo skeptichno nastroena, po povod forumite i kolko pomagat, no vse pak ne namiram veche reshenie v sebe si. Ta stava vupros za edno momche s koeto se poznavame ot 4 godini - fakticheski az si izrastnah s nego. Bqh na 13-14 godini (sami mojete da smetnete kakvo znachi tova). Kakto i da e poznavame se ot suma vreme kato nashite kontakti se svejdaha na max samo do skype i mirc. Obache za tiq 4 godini, az go obiknah po nqkakuv nachin, dosta silen i dori bih mogla s ruka na surceto da zaqvq, che toi e purvata istinska liubov. Bqh nqkakvo malcho, i ot takova stanah tova koeto sum sega (a to ne a malko). Kogato se zapoznahme beshe v druga durjava - raboteshe tam. I godina sled godina nai-posle si e v BG za postoqnno. Ot mesec se opitvam da se vidq s nego i vse neshto iznikva. Tvurdi che me obicha, che durji na men, no povedenieto mu ne podskazva tova. Rqdko izrazqva chuvstva, no govoreiki s men go pravi. Chuvstvam se glupava. V momenta sum tolkova privurzana i tolkova zaslepena che tupcha na edno mqsto i to ne ot dnes ili ot vchera. Posledniqt put kogato toi izchezna (zashtoto go pravi ot vreme na vreme kato se skarame ili stane neshto v lichniqt mu jivot a i imashe drugi puti) edvam go prejivqh beshe ujasno - nqmah apetit, povrushtah abe s edna duma ne mi se jiveeshe. Chovek shte reche, che ne sum vijdala momcheta a ne e taka - vijdala sum i to dosta. Dori v momenta hodq s edno ot skoro, pedi tova hodeh s drugo i t.n. ... no vinagi me vleche kum nevuzmojniq... kum mechtata ... a az prosto iskam nqkakvo razvitie, bilo to i krai, no da go chuq ot nego zashtoto nqmam sili da napravq neshto kakvoto i da e sama... Ta? Sega na kude?