.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: obqsnete mi

Guest

obqsnete mi

pih postinor predi malko, no na opatvaneto ne pi6e dali sled tova 6te mi doide vednaga i izob6to zadaljitelno li mi idva cikala vednaga, ili pri vseki e razli4no. imam ujasni bolki v korema . pre4i li ako piq aulin? I izob6to koga 6te mi doide?

Ще ти дойде малко по-рано поне при мен беше така!!!!
    Няма непревземаеми крепости, има грешни стратегий!!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Може да ти дойде след 2-3 дена, може да ти дойде няколко дни по-рано от предвиденото или да ти закъснее. За аулина предполагам, че няма проблем, не виждам какъв щее проблемът, но все пак няма да умреш от болките поттърпи малко.

Мега фен Аватара на koalka
    Не е нужно да ти дойде веднага, но не взимай лекарства други.Не че нещо ще ти стане, просто не е нужно.

При всеки действа различно, при някои момичета им идва почти веднага, на други подранява или закъснява малко.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

pak_az
    Guest
    ujas , a kakvi bqha tiq gluposti , 4e 6te ti doide vednaga i posle kogato ti e cikala pak 6te ti doide abe napravo 2 sedmici cikal. mole li o6te ne6to - nqkoi 4uval li e da ne e podeistval postinora, za6toto pi6e 84% efektivnost. da vi kaja sigurna sym 4e nqma6e 6ans da sam bremenna , no vse pak za moe uspokoenie vzeh postonor, ne bih mogla da si provalq jivota na 18. ne bqh vzimala nikoga , prosto ne mi se e nalagalo. moje li nqkoi da mi kaje ot opit dali ima drugi strani4ni efekti, znam 4e e mnogo vreden.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Postinora vliqe na hormonite.. i moje da ti se smeni datata na cikala.. i nedei da se pritesnqvash ot tova...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ти ако искаш си вземи една аптека и я пий ей така...че и без това май си нямаш друга работа, поне хапчета да гълташ

Guest
    Хора,кво е тва постинор,аз нещо не съм мн запозната,плс кажете ми

hap4eta
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    ДА ти "кажа" честно и мен първите 2,3 дена ме боля корема след като взех постинор и то така ме боля все едно ще ми дойде,но не ми дойде.Цикъла си ми дойде точно,когато трябваше да си ми дойде.
    Много "дойде-та",ама
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

lideto1
    Guest
    malko kato pri 4e 6e ti doide e ama ne e oasno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си