- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато дойде края.. и всичко е загубено :(
Здравейте.
Просто искам да си излея душата.. предполагам на всички ви се е искало и сте го правили..![]()
От година и два месеца бях с момче, което много обичам.. бих казала даже прекалено многоВ началото, както при всички може би, всичко беше идеално, след това започнахме да се караме за щяло и нещяло
Признавам, че повечето скандали бяха направени от мен
Господи толкова много съжелявам за всичко сторено от моя страна
![]()
![]()
Ако можех да върна времето назад... толкова се мразяяяяяяя
И след тази 1 година, 1 месец и 24 дни той ми каза, че не иска да е с мен, няма желание да сме заедно, омръзнало му е от всичко, че ме обича, но нямало смисъл.. Боже, в този момент за секунди ми минаха всички мигове с него. Не никога не съм си представяла, че ще ме зареже по този начин
Не знам дали има вече смисъл да живея.. толкова много съм свикнала с него.. не мога да си представя деня без него.. Обичам те повече от всичко по дяволите! Защо не искаш да ме чуеш?
![]()
Само тези думи кънтят в мен
![]()
Толкова е несправедлив живота
Една година и два месеца рухнаха.. Мразя се и се проклинам..
Как може един момент да е толкова красив и мил.. а следващия да е най-кошмарния в живота. Не, не искам да си помислям за друг. Това беше първия.. и може би последния човек в моето сърце. Когато дойде този миг, мигът, в който усещаш, че всичко е загубено... сякаш нещо се срива в теб, и то никога няма да се изгради отново. Усещаш как не можеш да направиш нищо за да споделиш с някого щастието си или той да сподели своето.. Чувстваш се изгубен, като изтрит от земята.. Всъщност си изтрит, но не от земята, а от сърцето на най-любимия и драг човек. И то дни преди да навършите 1 год. и 2 месеца.. дни преди Св. Валентин (или Трифон Зарезан
), дни преди рожденния му ден, за който сте мислили толкова много.. Не, все още не мога да повярвам, че се случва точно сега.. точно на мен.. точно с моята връзка. И думите, които си чул от любовта на живота си.. може би най-тежките думи, казвани ти от толкова скъп човек за теб, и то.. дори не лично.. Толкова е тежко и жестоко... Последни думи? Едва ли имаш сили за друго освен да обещаваш, че ще се промениш.. и да си толкова уверен че ще то изпълниш.. И си отиваш.. наранена и с разбито сърце...
Хора, не позволявайте тази (или подобна) история да е вашата история.
...Обичам Те Завинаги... Richard Marx - Right Here Waiting...
![]()
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Oleleee, kato pro4etoh tova mi stana suuuper gadno! Az sum v ABSOLIUTNO SU6TATA SITUACIQ! sled 2 sedmici imam rojden den, no utre s gadjeto mi 6te imame seriozen razgovor i ni6to 4udno vs da priklu4i - kakto ti kaza - DNI PREDI SVETI VALENTIN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cal den mislq SAMO za utre, SAMO za tova dali 6te e kraqt utre ili EVENTUALNO 6te sem zaedo, no vsi4ko ve4e e ohladnqlo
GOSPODI, UJASNO E TOVA 4UVSTVO - 4UVSTVOTO, 4E EDIN 4OVEK VE4E NE TE OBI4A!
Ne se bazikam, naistina tova e koeto stava s men - su6toto kakvoto i s teb! Samo deto nie s moq priqtel sme (eventualno sled utre BQHME) zadno 10 meseca i nqkolko dni.
Use6tah, 4e ne6to ne e nared, NO NE ISKAM DA KUSAMEEE![]()
![]()
NE ISKAAAAAAAAAM! OBI4AM GO S CQLOTO SI SURCE
Ne mi se iska tezi ne6ta d se slu4vat s men, s teb ili s koito i d bilo drug, no z jalost tova e NELEPATA REALNOST!
OBI4AM GO![]()
![]()
![]()
а аз дори немога да кажа на човека който обичам да му го изкрещя че го обичам а той е толкова близо до мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sajelqvam za vsi4ko koeto si izjivqla moje bi ako pogovorite ne6tata 6te se opravqt stiga da ti dade 6ans za6toto tova e nai lo6oto ot vsiko
![]()
momi4eta kogato pro4etoh tova mi stana mn ama mn gadnoF-cheSladko sajelqvam mnogo,no ti ne moje6 da napravi6 ni6to to4no v tozi moment...za teb toi e tvoqta lubov...togava za6to ne se opita6 da pogovori6 s nego i da si izqsnite otno6eniqta.? taka be6e i pri men,no vinata be6e v mom4eto i sled kato pogovorihme sega vsi4ko e nared i sme zaedno ve4e 6meseca. za tova moqt suvet e da pogovorite!!! uspeh
И на мен ми стана гадно.Виж, никаква ли възможност няма, за да сте заедно?Може би, ако му кажеш, че ще се промениш...Не се отказвай от любовта на живота си, не се отказвай от него.
леле....кажи му това,което каза сега и на нас...би трябвало да се усети...не знам...съжалявам..
![]()
Хора, ГОВОРЕТЕ.
Излей си душата. Кажи му всичко, което ти е на сърцето.
Ако те обича, ще те разбере и ще ти даде шанс.
И тия караници съсипват връзката... карайте го по-полека.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Много тъжна история. Кажи му всичко, което написа тук. Не му позволявай да си отиде без да чуе тези думи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Може и да съм малко груб в дадената ситуация но защо по дяволите си правила (по твоите думи) глупости за които сте се карали в последствие? Така ли си му показвала че го обичаш? Не съм очуден че по едно време просто му е писнало да те слуша ! Замисли се и за в бъдеще просто не повтаряи тази грешка! Това е.
момиче земи и говори с него...кажи му всичко което написа и тук...не позволявай да си отиде ей така без да те изслуша...много съжелявам за станалото и се надявам всичко да се оправи...айде успех
zdr!misliq 4e tova koeto si napisala e to4no MOQTA ISTORIQ.predi izvestno vreme prejivqh sa6toto koeto ti si prejivqla.no moqta daje mai e po tragi4na za6toto s mom4eto hodehme 2 godini i polovina i skasahme zaradi iznevqra(toi se napil na 1 kupon i mi izneveril,a sled tova i na nova godina mi izneveril s dr momi4e).plakah mn,sardeh mu,proklinah go,mrazeh go i go obichah.mn e gadno znam kakvo prejivash v momenta.izpitala sam vsi4ko tova:{no triqbva da znaesh 4e vinagi triqbva da gledash napred i nikoga nazad.ne se znae kakvo moje da stane.ne ti4ai sled nego,ne mu zvani.toi moje da sajali za tova koeto e napravil i da poiska pak da se saberete.no iskam ot men da znaesh 4e PO DOBRE DA SI OBICHAL I DA SI ZAGUBIL LUBIMIQ,OTKOLKOTO NIKOGA DA NE SI OBICHAL!!!
не се отказвай толкова лесно...ти казваш че то те е отрязал с думите"обичам те обаче ми е безинтересно и не мога повече..."след като е казал че те обича може би наистина го мисли значи още има някаква възможност да сте заедно...не искам да ти давам напразни надежди,но опитай...каквото се получи...успех![]()
Ти ,мила поне знаеш че искаш да си с него.А аз вече като че ли не.Както виждаш много хора са изпадали в такова положение и всеки е постъпвал според своите виждания, интереси.Само не бъди егоист.Колкото и да е тъжно някой хора охладняват и колкото и да са обичали някой неща рано или късно идват в повече и това много влияе.Само не се обвинявай.Говори с него.Дано всичко свърши добре.Стискам ти палци!
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Аз също имах щастието преди около 5 год. да се запозная с мом4ето на живота ми .. и до ден днешен съм с него макар и ние също да сме се карали за дребни неща .. но неможе вси4ко да е идеално .. ако ги нямаше споровете щеше да е твърде ску4но.. днес във 7 и 30 изпратих моето мом4е за Англия .. просто какво да ви кажа .. по4увствах как една 4аст от мен се разкъса .. и отиде надале4 .. неисках да приема факта 4е ще изляза и няма да го видя .. 4е 6те се събудя и няма да е до мен .. около мен колкото и хора да има аз съм най-самотната...тази празнота която само той може да запълни ме убива .. но за моя утеха приемам тази ни раздяла .. за изпитание .. което ни поднася съдбата .. и съм убедена 4е ще преодолеем многото километри в името на нашата Любов .. Тъжно ми е 4е на 14-ти февруари моето мом4е няма да е до мен .. няма да можем да си кажем о4и в о4и колко много се оби4аме .. но не съжалявам 4е допуснах да замине .. радвам се 4е ме вклю4ва и в бъдещите си планове това ми дава упора и амбиция да не падам духом ..не аз няма да се предам трябва да бъда силна за да докажа на себе си и на него 4е Любовта надделява и вярвам 4е ще дойде деня в който той ще е при мен [-o< . Ние се оби4аме .. Оби4айте се и Вие![]()
Всички наши познати казват, че нещата ще се оправят.. че пак ще сме заедно.. Но аз почти изгубих вяра. Благодаря Ви изключително много за подкрепата, наистина ми е много необходимаВсе още не сме говорили, но е защтото нямаше кога, но предстои дълго мисления разговор. Снощи в дискотеката като си тръгвахме аз и някои от другите от компанията му казах "Чао" и той ме целуна някакво... попитах го дали това е някаква надежда и той каза "Не знам, може би".. Не знам вече как да го разбирам. Много, прекалено много се обърках
![]()
![]()
Опс, госта бях аз![]()
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
мнм тъжно на никои не го пожелавам...вмомента съм с любовта на животаси историята е почти същата БЕЗ ЛОШИТЕ НЕЩА....страшно мнмн я обичам с думи неможе да се опише просто надявамсе да ме разберета колко мнм я обичам....сичко възможно ще направя да не се стига до там...........живота си давам за нея....и винаги ще бъда до нея да е подкрепям..да я разсмивам...да е гушна..да ми поплаче на рамото..да се заядем за нещо...ще съм и верен до гроб..никога няма да предам това което имаме значи прекалено мнм за мен за да го пропилея за някоя глупост
ОБИЧАМ Я....
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Съжалявам много , точно такава е и моята история . Само дето аз бях с него година и половина . И аз като теб той като ме остави малко преди Нова Година , не знаех какво да правя , къде да се даня и как по дяволите да се концентрирам в/у живота си . Не бях свикнала да живея сама .. и аз като тебе слушах Right here waiting for you и се надявах на чудо . Но мила , вдигни глава . Осъзнай се - светът продължава . Ако някой ни е оставил , то този човек не ни обича и цени . И е по-добре да си цяла личност сама ( макар и наранена ) , отколкото половината на една двойка , която не се разбира . Щастието е самодостатъчност . Знаеш го , нали ? Ако не знаеш - ще го научиш .
Спокойно мила , не вярвам , че ще обичаш пак така скоро , защото съдя по себе си и знам , че не мога да обичам друг така и толкова силно .. но сигурно ще обичам по друг начин , който пак няма да е лош . Така поне се надявам .
Главата горе !
sq az 6te kaja kvo az sam napravil i za koeto hem sajalqvam hem ne .
бях 6 месеца с едно момиче чувстах я близак тя ми казаше че ме обича но аз сам от тези хора който казат тези 2 толкова елеметарни думички само на човек на който не просто даржат а на такав който е направил толкова мн че неможеш без него не просто го обичш а не живееш не дишаш без него . и та начи тя ми наприказа лоши неща който ме нараниха мн издужах 2 месеца караници лигавене кво ли не и накрая ми писа и казах точка тва ще е краяъ и го бях решил окончателно нямаше врущане назад колкото и да ми се искаше , предполагам и на този пичага за които става на ? е така сажалявам но ако е човен с голямо самочувствие и се доста горделив едва ли ще се вурне колкото и да му се иска . пак казвам сажалявам груб сам в думите си но има и лоша истина не сичко е прекрасно както си си мислела и не жидала др страна добре дошла в истинския свят![]()
![]()
![]()
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Много е права , просо кажи това кото казваш тук на нас!Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
Ако стане недаи си боже- това с мен , моята приятелка доидели и ми каже Всичко това което казваш в момента на нас , просто ще се разплача ще я прегърна и няма да искам да я пусна!!!!!
Ако не пробваш може да загубиш много , ако ти откаже е най големия глупак !
Някой да те обича истински , това се случва само 1-ж в живота и изпуснеш ли този човек ... незнам !
ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ И ЩЕ ЧАКАМ ДА РАЗБЕРА КАКВО Е СТАНАЛО - УСПЕХХХХХХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ!
Той не иска да ме слуша, не иска да чуе думите ми, не иска да ме види дори![]()
![]()
![]()
и то защото съм щяла 'да му плача'
Не знам какво да правя от тук нататък.. Утре ще излезнем да говорим. И ми каза, че целувката онази вечер не значела нищо
![]()
![]()
Настройвала съм била другите срещу него
![]()
Мале толкова съм влюбена в него, толкова съм привързана към този човек, а той не иска и да ме изслуша...
Bacard1, преди месеци и той говореше такаНадявам се никога да не престанеш да мислиш и говориш така за момичето което обичаш. Не позволявай на връзката ви да се превърне в кошмар и за двама ви.
ThePainIsReaL Мила вече на нищо не се надявам, изгубих и последната надежда.. но.. горе главата![]()
anito.sl Въпроса е там, че не иска да ме слуша. Казва, че тея неща ги бил чувал и само тях слушал и т.н. ..........
MeRiToR Аз си виждах всичко напълно реално.. виждах и все още виждам смисъл във връзката ни, но за него вече е без значение..
sokre За жалост той не мисли като тебе...Никога не съм изпитвала нещо подобно към някой друг човек, няма и да изпитам. Само се надявам някой ден да разбере колко много е тази любов към него..
Xplisit i Sky - Za neq - ПоздравСамо че в случая - За него...
![]()
![]()