Здравейте.
Просто искам да си излея душата.. предполагам на всички ви се е искало и сте го правили..
От година и два месеца бях с момче, което много обичам.. бих казала даже прекалено много В началото, както при всички може би, всичко беше идеално, след това започнахме да се караме за щяло и нещяло Признавам, че повечето скандали бяха направени от мен Господи толкова много съжелявам за всичко сторено от моя страна Ако можех да върна времето назад... толкова се мразяяяяяяя И след тази 1 година, 1 месец и 24 дни той ми каза, че не иска да е с мен, няма желание да сме заедно, омръзнало му е от всичко, че ме обича, но нямало смисъл.. Боже, в този момент за секунди ми минаха всички мигове с него. Не никога не съм си представяла, че ще ме зареже по този начин Не знам дали има вече смисъл да живея.. толкова много съм свикнала с него.. не мога да си представя деня без него.. Обичам те повече от всичко по дяволите! Защо не искаш да ме чуеш? Само тези думи кънтят в мен Толкова е несправедлив живота Една година и два месеца рухнаха.. Мразя се и се проклинам.. Как може един момент да е толкова красив и мил.. а следващия да е най-кошмарния в живота. Не, не искам да си помислям за друг. Това беше първия.. и може би последния човек в моето сърце. Когато дойде този миг, мигът, в който усещаш, че всичко е загубено... сякаш нещо се срива в теб, и то никога няма да се изгради отново. Усещаш как не можеш да направиш нищо за да споделиш с някого щастието си или той да сподели своето.. Чувстваш се изгубен, като изтрит от земята.. Всъщност си изтрит, но не от земята, а от сърцето на най-любимия и драг човек. И то дни преди да навършите 1 год. и 2 месеца.. дни преди Св. Валентин (или Трифон Зарезан ), дни преди рожденния му ден, за който сте мислили толкова много.. Не, все още не мога да повярвам, че се случва точно сега.. точно на мен.. точно с моята връзка. И думите, които си чул от любовта на живота си.. може би най-тежките думи, казвани ти от толкова скъп човек за теб, и то.. дори не лично.. Толкова е тежко и жестоко... Последни думи? Едва ли имаш сили за друго освен да обещаваш, че ще се промениш.. и да си толкова уверен че ще то изпълниш.. И си отиваш.. наранена и с разбито сърце...
Хора, не позволявайте тази (или подобна) история да е вашата история.
...Обичам Те Завинаги... Richard Marx - Right Here Waiting...