- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато дойде края.. и всичко е загубено :(
Той не иска да ме слуша, не иска да чуе думите ми, не иска да ме види дори![]()
![]()
![]()
и то защото съм щяла 'да му плача'
Не знам какво да правя от тук нататък.. Утре ще излезнем да говорим. И ми каза, че целувката онази вечер не значела нищо
![]()
![]()
Настройвала съм била другите срещу него
![]()
Мале толкова съм влюбена в него, толкова съм привързана към този човек, а той не иска и да ме изслуша...
Bacard1, преди месеци и той говореше такаНадявам се никога да не престанеш да мислиш и говориш така за момичето което обичаш. Не позволявай на връзката ви да се превърне в кошмар и за двама ви.
ThePainIsReaL Мила вече на нищо не се надявам, изгубих и последната надежда.. но.. горе главата![]()
anito.sl Въпроса е там, че не иска да ме слуша. Казва, че тея неща ги бил чувал и само тях слушал и т.н. ..........
MeRiToR Аз си виждах всичко напълно реално.. виждах и все още виждам смисъл във връзката ни, но за него вече е без значение..
sokre За жалост той не мисли като тебе...Никога не съм изпитвала нещо подобно към някой друг човек, няма и да изпитам. Само се надявам някой ден да разбере колко много е тази любов към него..
Xplisit i Sky - Za neq - ПоздравСамо че в случая - За него...
![]()
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.