- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Слушате ли Dj Tiesto
Аз лично го обожавам!Страшна музика прави![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Слушам най-различни стилвевсичко ми харева...не слушам само Токио Хотел
![]()
![]()
Ти си музикална ку*ва
АЗ слушам DJ Tiesto равен няма поздравявам те
DJ Tiesto - Just be
само ми допада![]()
![]()
![]()
пфф за tiesto ли си говорим имам му целия албум пфф равен няма просто къртя ф нас! \/ \
/
К`ъв е тоя?
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Toй е най-добрияяя![]()
Ти си зле.Първоначално написано от Мo6nо
Да,естествено![]()
Все пак и аз да попитам.К`ъв е тоя?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Естествено, че съм зле. Как може да не знам кой е тоя? Както се казваше в едно стихотворение "Кой не чувал за ДиДжей Тесто(а защо не е мая)..."Първоначално написано от MG-X-Power
А ти чувал ли си за ДиДжей Мъгс?
бан по ип и профил
Дръпни си едно парче на tiesto и ще видиш ,че си го чувалПървоначално написано от Мo6nо
Не.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Нямам намерение да го правя. Предпочитам ДиДжей Мъгс.Първоначално написано от MG-X-Power
бан по ип и профил
DJ Tiesto е БОГ ! Нито Paul Van Dyk, нито Armin Van Buuren може да му стъпи на малкия пръст. Особено в края на 90-те години когато работеше за Black Hole records и изкарва Magik сетовете си, които все още не са ми омръзнали, надали и ще стане това някога !
Повечето хора наричат Tiesto Бог, защото са чули само няколко негови песни. Истинското му творчество като DJ е назад в края на 90-те години! Последните му сетове бият много на хаус. Пример за това е последния ISOS 5 - гадна смесица между хаус и транс...![]()
МАЛКО СА ИСТИНСКИТЕ ЦЕНИТЕЛИ НА ТИЕСТО!
Верно е тва че напоследък сетовете му са хаус .. но на мен ли4но ми харесват . Особено тия с вокалите , много им се кефя![]()
DJ Tiesto & Andain - Beautiful Things \/
Чуйте това
DJ TIESTO -DISNEYLAND RESORT PARIS MIX
цитирам "You know and love him is a number one DJ on the world TIESTOOOo (да чуете крясъците на публиката) =D> =D> =D> =D> =D>
А като беше в България? Нищо че не се застоя много на сцената, тълпата все пак плачеше за него!
MG-X-Power, колко си на вътре с Тиесто?![]()
Не очаквах чак толкова да го харесвате!
Позадрв за всички- Dance4life-Tiesto i Maxi Jazz
![]()
![]()
Уникална песен е това, обаче ремикса на Fonzerelli е просто трепач. Накрая като пуска и китари е направо смазващоРядко съм чувал в електронна музика да има инструментал, но тук е просто велико съчетанието
![]()
Е че в музиката на Moby няма ли яко китари?Първоначално написано от Fena
![]()
бан по ип и профил
Оооооо Moby, друг мой голям любимецПри неговата музика има не само китари, но и пиано и много други неша
Но като цяло неможеш да сравняваш музиката на Tiesto с тази на Moby, просто няма бази за сравнение, 2 различни видове електронна музика са това...
Ако искаш отвори друга тема и за Moby, но дай да не пишем тук за него![]()
Малко негови неща съм слушала, но ми харесаха![]()
The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody
плачеше е меко казано .. той просто си изкара телефона и започна да снима избухващитеПървоначално написано от Fena
![]()