.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: o4i4ki

kiss kiss
    Guest

o4i4ki

kak se celuvate : sas zatvoreni ili s otvoreni o4i???i ima li nqkakvo zna4enie??

Фен
    Град
    Belene
    Аз със затворени. Казвали са ми че който се целува с отворени очи, то значи че не обича отсрещния човек.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Със затворени , но понякога си ги отварям :P
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Sys zatvoreni :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Супер фен
    Sys zatvoreni.Ama predishniq mi priqtel mi beshe ... abe i az nz kyv,ama samo s otvoreni ochi go celuvah.
    Обичам те <3 !!!

СъС оТвОрЕнИ оЧиЧкИ рАзБиРа Се

Guest
    I AZ TAKA PRAVQ BE ! )))))))))))) S OTVORENI O$I$KI :}}}}}}}}}}}}}}} TAKA E NAI IAKO !!!!! MN IAK SMIAH NALI ?

Голям фен
    em v pove4eto slu4ai se celuvam s zatvoreni o4i,za6toto sa mi kazvali 4e ako se celuvash s otvoreni se razkoncentrirvash i 4ast ot udovolstvieto se gubi.no sam imala i period v koito sam se celuvala s otvoreni o4i
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Със затворени
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Ами със затворени....казвали са ми,че ако се целуваш със отворени о4и нямало страст помежду ви.Случвало ми се е и да си отварям очите.По усет.Както дойде

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не отдавам голямо значение на това. Когато сме навън го целувам с отворени очи. Още повече ако вървим. Не искам да се озова в някоя улична дупка все пак. Когато сме по-насаме го целувам със затворени очи.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако ще правя нещо гадно със отворени

kiss kiss
    Guest
    az po4ti vinagi s otvoreni a pak sas zatvoreni..e slu4valo se e da e bil s otvoreni..oba4e naistina se razkoncentrirvam ponqkoga...sledovatelno trqbva da gi zatvarqm..hah

Супер фен
    Град
    София
    Доста често с отворени...хващаме се,че се гледаме взаимно... ама понякога просто обичам да го гледам и да му се наслаждавам...1 негов поглед може да направи целувката 200000 пъти по-яка.... тва са някви глупости,че ако гледаш някого така значи нямало страст

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми със затворени по принцип,бившето ми гадже се целуваше с отворени и ми беше някво странно такова.

kiss kiss
    Guest
    хващаме се,че се гледаме взаимно... ама понякога просто обичам да го гледам и да му се наслаждавам..
    mdam..i az obi4kam da si go gledkam dokato se celuvame..i za tva ne gi zatvarqm

Голям фен
    ммм...аз лично със затворени,но един път момчето ме попита защо се целувам със затворени очи...след това аз опитах с отворени,обаче ми беше адски смешно и продължих да си се целувам с затворени...но мисля че с затворени е по романтично..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    Със затворени , но понякога си ги отварям :P
    dam i az taka sas zatvoreni udovolstvieto e po golqmo i nqkak po mi haresva a ponqkoga si gi otvarqm za da mu se nasladq... :P

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Ive70
    Аз със затворени. Казвали са ми че който се целува с отворени очи, то значи че не обича отсрещния човек.
    и аз така съм чувала...а и ми е по-хубаво да се отдам на мига,като си затворя очите

Голям фен
    както ми доиде отвътре .. разли4но :P

Супер фен Аватара на Barbie
    Различно. Най-често сс затворени. Но панякога ми се приисква да си погледна момчето и ги отварям...

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи, но обикновено със затворени.

Re: o4i4ki

Цитирай Първоначално написано от kiss kiss
    kak se celuvate : sas zatvoreni ili s otvoreni o4i???i ima li nqkakvo zna4enie??
    ami az s1s zatvoreni
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ами .. според зависи . Харесвам да се целувам със затворени , когато сме насаме .. или в кино и разни такива . Но най-много обичам , когато целувам някого да си отворя очите и да срещна погледа на момчето си . Но естествено той да не се е целувал с отворени , а просто да сме си ги отворили едновременно .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от Ive70
    tva ne go znaeh .... ina4e az ne sam obra6tal vnimanie

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си