- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- o4i4ki
kak se celuvate : sas zatvoreni ili s otvoreni o4i???i ima li nqkakvo zna4enie??
Аз със затворени. Казвали са ми че който се целува с отворени очи, то значи че не обича отсрещния човек.
Със затворени , но понякога си ги отварям :P
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Sys zatvoreni :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
СъС оТвОрЕнИ оЧиЧкИ рАзБиРа Се
I AZ TAKA PRAVQ BE !)))))))))))) S OTVORENI O$I$KI :}}}}}}}}}}}}}}} TAKA E NAI IAKO !!!!! MN IAK SMIAH NALI ?
Със затворени
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Ами със затворени....казвали са ми,че ако се целуваш със отворени о4и нямало страст помежду ви.Случвало ми се е и да си отварям очите.По усет.Както дойде![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Не отдавам голямо значение на това. Когато сме навън го целувам с отворени очи. Още повече ако вървим. Не искам да се озова в някоя улична дупка все пак. Когато сме по-насаме го целувам със затворени очи.
Ако ще правя нещо гадно със отворени![]()
az po4ti vinagi s otvoreni a pak sas zatvoreni..e slu4valo se e da e bil s otvoreni..oba4e naistina se razkoncentrirvam ponqkoga...sledovatelno trqbva da gi zatvarqm..hah
Доста често с отворени...хващаме се,че се гледаме взаимно...ама понякога просто обичам да го гледам и да му се наслаждавам...1 негов поглед може да направи целувката 200000 пъти по-яка.... тва са някви глупости,че ако гледаш някого така значи нямало страст
![]()
Ми със затворени по принцип,бившето ми гадже се целуваше с отворени и ми беше някво странно такова.![]()
mdam..i az obi4kam da si go gledkam dokato se celuvame..i za tva ne gi zatvarqmхващаме се,че се гледаме взаимно... ама понякога просто обичам да го гледам и да му се наслаждавам..
ммм...аз лично със затворени,но един път момчето ме попита защо се целувам със затворени очи...след това аз опитах с отворени,обаче ми беше адски смешно и продължих да си се целувам с затворени...но мисля че с затворени е по романтично..![]()
dam i az takaПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
sas zatvoreni udovolstvieto e po golqmo i nqkak po mi haresva a ponqkoga si gi otvarqm za da mu se nasladq... :P
и аз така съм чувала...а и ми е по-хубаво да се отдам на мига,като си затворя очитеПървоначално написано от Ive70
![]()
![]()
както ми доиде отвътре .. разли4но :P
Различно. Най-често сс затворени. Но панякога ми се приисква да си погледна момчето и ги отварям...
ami az s1s zatvoreniПървоначално написано от kiss kiss
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Ами .. според зависи . Харесвам да се целувам със затворени , когато сме насаме .. или в кино и разни такива . Но най-много обичам , когато целувам някого да си отворя очите и да срещна погледа на момчето си .Но естествено той да не се е целувал с отворени , а просто да сме си ги отворили едновременно .
tva ne go znaeh .... ina4e az ne sam obra6tal vnimanieПървоначално написано от Ive70
Първоначално написано от ThePainIsReaL