- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Телекинеза...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Телекинеза...
 Телекинеза...
				Как може да се развие и какво представлява?Някой от вас притежава ли тази способност...Просто ми стана интересно, защото четох в интернет как може да се развие, но му нямам много доверие....И друго-вярвате ли в енергийни вампири?Как да ги различим и да разберем дали сме енергиен вампирБлагодаря ви предварително

По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Телекинезата не може да се развие, не се занимавай с такива глупости. Преди време имаше един съфорумник, който доста време се опитваше да помръдне някакъв лист, но без успех.
Знам, не искам да се занимавам просто ми стана доста любопитно....
Това с листото ме разби

Спри да гледаш Здрач и прочее.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не гледам Здрач, а чета много книги(ако знаеш какво означава)и просто ми стана любопитно......
Ъх.Добре,да приемем че сериозно се интересуваш.
Първо,не е телекинеза а психокинеза.
Второ,психоконезата не се 'развива' а е продукт на индоктринация на съзнанието в енерго-материйна манипулация.
На кратко - за да можеш да местиш разни неща ти трябват години правилни мозъчни тренировки плюс вродена податливост на ученията за манипулация на енергийни потоци и магнитни полета.
А енергиен вамиризъм нито можеш да го различиш нито си.Това ти го гарантирам.Ако беше енергиен вампир щеше да го осъзнаваш,на определено ниво,а разнознаване на енергиен вампир в обкръжението става само ако имаш подходящите защитни сигили и знаеш механиката на енергийният вампиризъм.
Обаче,ако по някаква случайност,имаш развити сетива можеш да усетиш енергиен вампир просто по емоционалното влияние което има върху теб.Ако след разговор с някой оставаш депресирана,изтощена,без желание за нищо или събеседникът ти напористо иска нещо от теб,било то материално или не е признак за психовампир.
Сега усети ли че 'енергиен вампиризъм' не е реално нещо в смисъл на директна абсорбация на енергия,а просто термин за криви хора,използван от човеци интересуващи се от неща които не им влизат в работата,само защото за модерни или имат смехотворно любопитство само за идеята да са любопитни.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ееее...Благодаря, че задоволи любопитството ми вместо да ме нападаш
Да съществува телекинеза.Аз съм постигнал успех дано и ти да постигнеш!