- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vtori sex
Abe kajete mi tva normalno li praih sex za 2ri put s gadjeto si i nikfo udovolstvie ne po4uvstvah... nito me boleshe nito nishto samo 4uvstvah da mi vliza i izlzia i tva beshe.. a po edno vreme se edno mi se pikaeshe i tva e!!! normalno li e???
НОрмално е. Още не си се научила как да почувстваш удоволствието от секса, а и явно партньорът си също няма желание да го изпиташ![]()
Ми бях отгоре той беше безучастен..![]()
еми тва "пикането" е бил оргазма а освен това ти е било кеф, просто още не си дорасла![]()
Е ТО БЕШЕ ПОСТОЯННО ТВА ПО ВРЕМЕ НА АКТА... НАПРОТИВ ДОРАСЛА СЪМ СИ, ПРОСТО НЯМАМ ОПИТПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз удоволствие започнах да изпитвам след 4-5 пъти секс,а оргазъм след 3-4 месеца активен сексуален живот. НОРМАЛНО Е!
Syvsem normalno e... Udovolsvieto shte go izpitash po kysno... Sega za teb sexa e neshto nepoznato.. ne znaesh oshte kakvo ti haresva.. kak ti haresva.. ima vreme .. :P
Нормално е в началото да не изпитваш удоволствие. С времето това ще се промени.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Оууууууууууу...да бе,слезте на земята хората,които си мислите,че от 1вия,2рия път ще се изпита удоволствие...трябва да се научиш преди всичко как да си го доставиш...![]()
Незнам възможно ли е да е от това че се самозадоволявам от доста време поне 3 години има.. смисъл когато го правех просто не бях готова за секс с момче и за това го правех сама.. и нз за 3 години съм разбрала какво ми харесва и т.н и може ли това да е причината удоволствието от това сама да се задоволявам е по голямо за това не усещам удоволствието от секса с приятеля ми...
Абе, ти зле ли си...как ще свърши, без да е почувствала абсолютно нищоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Имах предвид удоволствието,когато го правиш с мъж,а не да мастурбираш.Просто се отпусни...ще почне да ти харесва, неибежно еПървоначално написано от Анонимко
![]()
tova e normalno!s vremeto 6te po4ne6 da izpitva6 i udovolstvie,a posle i orgazam ot sexa!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Може би ще прозву4и нереално или просто разли4но от другите постове но на мен от първия път ми хареса .. може би приятеля ми е знаел как да подходи ..
Според мен е напълно нормално. Аз даже след 3-4 път някъде започнах да чувствам нещо, така че споко.
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
нормално... аз започнах да изпитвам удоволстие някъде след 5-6-тия път... още не сте си изградили "тактика" с партньора ти, а и не си се научила как да достигап до удоволствие, на коя поза получаваш удоволстие... и т.н.