.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: vtori sex

LovErKa
    Guest

vtori sex

Abe kajete mi tva normalno li praih sex za 2ri put s gadjeto si i nikfo udovolstvie ne po4uvstvah... nito me boleshe nito nishto samo 4uvstvah da mi vliza i izlzia i tva beshe.. a po edno vreme se edno mi se pikaeshe i tva e!!! normalno li e???

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    НОрмално е. Още не си се научила как да почувстваш удоволствието от секса, а и явно партньорът си също няма желание да го изпиташ

Ловерка
    Guest
    Ми бях отгоре той беше безучастен..

Guest
    еми тва "пикането" е бил оргазма а освен това ти е било кеф, просто още не си дорасла

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми тва "пикането" е бил оргазма а освен това ти е било кеф, просто още не си дорасла
    Е ТО БЕШЕ ПОСТОЯННО ТВА ПО ВРЕМЕ НА АКТА... НАПРОТИВ ДОРАСЛА СЪМ СИ, ПРОСТО НЯМАМ ОПИТ

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз удоволствие започнах да изпитвам след 4-5 пъти секс,а оргазъм след 3-4 месеца активен сексуален живот. НОРМАЛНО Е!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Syvsem normalno e... Udovolsvieto shte go izpitash po kysno... Sega za teb sexa e neshto nepoznato.. ne znaesh oshte kakvo ti haresva.. kak ti haresva.. ima vreme .. :P

Нормално е в началото да не изпитваш удоволствие. С времето това ще се промени.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    София
    Оууууууууууу...да бе,слезте на земята хората,които си мислите,че от 1вия,2рия път ще се изпита удоволствие...трябва да се научиш преди всичко как да си го доставиш...

Guest
    Незнам възможно ли е да е от това че се самозадоволявам от доста време поне 3 години има.. смисъл когато го правех просто не бях готова за секс с момче и за това го правех сама.. и нз за 3 години съм разбрала какво ми харесва и т.н и може ли това да е причината удоволствието от това сама да се задоволявам е по голямо за това не усещам удоволствието от секса с приятеля ми...

Мега фен
    Абе, ти зле ли си...как ще свърши, без да е почувствала абсолютно нищо

Супер фен
    Град
    София
    Незнам възможно ли е да е от това че се самозадоволявам от доста време поне 3 години има.. смисъл когато го правех просто не бях готова за секс с момче и за това го правех сама.. и нз за 3 години съм разбрала какво ми харесва и т.н и може ли това да е причината удоволствието от това сама да се задоволявам е по голямо за това не усещам удоволствието от секса с приятеля ми...
    Имах предвид удоволствието,когато го правиш с мъж,а не да мастурбираш.Просто се отпусни...ще почне да ти харесва, неибежно е

Голям фен
    tova e normalno!s vremeto 6te po4ne6 da izpitva6 i udovolstvie,a posle i orgazam ot sexa!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Голям фен
    Може би ще прозву4и нереално или просто разли4но от другите постове но на мен от първия път ми хареса .. може би приятеля ми е знаел как да подходи ..

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Според мен е напълно нормално. Аз даже след 3-4 път някъде започнах да чувствам нещо, така че споко.
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    нормално... аз започнах да изпитвам удоволстие някъде след 5-6-тия път... още не сте си изградили "тактика" с партньора ти, а и не си се научила как да достигап до удоволствие, на коя поза получаваш удоволстие... и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си