- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- а защо не блокираме и ние Парламента?
Като гледам повечето не сте доста запознати...аз може и да съм малко по-малка,но баща ми е таксиметров,знам точно какво става по тези улици,но...Повече няма да пиша в тази тема,просто като гледам как ще се караме и ми става зле..Извинявам се ако съм обидила някои или нещо подобно...Просто всеки трябва да се бори за правата си!Но на вас не ви пука като убият някои за вас непознат,к'во ви пука?!!?Всеки ден се случва,но когато ви се случи на вас да загубите близък ще разберете колко сте грешали...
![]()
И пак се извинявам...
Протестираха заради честите убийства на таксиметрови!Първоначално написано от exploitedteen
Блокираха центъра за да покажат по някъкъв начин,че са съпричасни...че може да ги мислят за някакви необразовани и тъпи едва ли не,но са задружни!И държат на колегите си...Иначе не съм казала,че политиците ги "колят" ,но просто те единствени могат да направят нещо..Да сложат бронирани стъкла (както каза някой) и клиентите да се качват само отзад,или нещо друго просто поне малко да намалеят убийствата на таксиметрови!
![]()
ако вечер работят само на адреси
но не съм сигурна че ще е много рационално
![]()
Първоначално написано от ®©PeTq®©
Нормално е да ги защитаваш,щом баща ти е един от тях.Извинявай много,но неведнъж съм се качвала в най-различни таксита.Ситуацията в повечето от тях - мръсни,смърдящи коли,надуват чалга,пушат и мирише много неприятно на цигарен дим,на старо и противно. И наистина - на повечето им липсва възпитанието - арогантни,заядливи и нагли.Всеки път лъжат за цената,надуват я яко.И редовния номер - нямам пари да ви върна, и те 'ошушкват' още повече....Глупости!
След всичко това - да,моето мнение е,че те са необразовани простаци.
Пак ще попитам,тъй като никой не успя да ми отговори - каква е тази съпричастност,след като по тяхна вина може да са загинали други хора? Прочетете предишните ми мнения - за блокирането на София и линейките.Не ти ли пука за тях?Вторият въпрос - като са съпричастни,защо аджеба имат хиляда искания,които нямат нищо общо с убийството? ("Трябва да отпадне изискването за възраст на таксиметровите автомобили, категорични са още шофьорите.")
Както и да е,аз вече не споря с никои-които каквото иска да си мисли![]()
Добре е целия народ да организира протест, но няма да стане, защото не сме задружни.Робско племе сме си и това е, страхуваме се.
Абе баница с лук!Според мен нещата около този протест стоят по-малко по-различен начин!Интересно ми е защо като убиха другия таксиметров в Сливен(или там къде беше) нямаше такива протести...Не искам да го казвам,щото хората тук веднага ще ми се нахвърлят..
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Сега като се замислих и... абсолютно прав си.Първоначално написано от Ziezi
koalka - И за какво този протест? Кой ще ги замести? Народът ни не е по-стока от политиците ни.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Мнение, което подкрепям с две ръце. Повечео се държаха като селяндури, а не като опечалени хора. Грубо и неетично.Първоначално написано от MusicIsTheKey
1 . Не вървам на първите слухове, не вярвам и на вторите слухове - убеждаваме се лично в тези ФАКТИ всеки денПървоначално написано от ®©PeTq®©
. Не съм работил такси но съм бил личен шофьор и охрана, мисля че е опасно, и от както имам книжка прекарвам по половин ден зад волана. Не го познавам баща ти , сигурно е прекрасен човечец с висока култура и финна душица , ако стреса от возенето му идва в повечко да му намериме нещо канцеларска работа. Да НЕ СЪМ АЗ да съм го карал да става шибан бакшиш
?
2. Ми да се шибат в гъза, пак питам откъде на къде ше ми блокират центъра - ти знаеш ли че ако тва стане в англия, на всичките ше им напишат актове за по 1000 паунда, ше им земат книжките за половин година и царицата ше ги гледа лошо.
Не ти ли се струва малко смешно тва изречение? И кат искат стъкла - ми да си сложат. Протестират пред парламента защото не са им дали 1000 лева да си сложат стъкла ли? Ми аз утре ше отида да протестирам с една тълпа от 10000 цигани да ни дадат на сички по едно ауди А6 и по 6000 марки на секи.Протестираха заради честите убийства на таксиметрови!
2т. системно
Не,цялата идея е,че сега Минсъветът ще наложи промени,които няма да има кой да спазва. Цялата идея е,че протестът целеше привличане на медийно внимание,чрез което да им се променят данъците и да им се намалят,естествено. Дали всички осъзнато са отишли заради това или има няколко инициатори,които не са споделили идеята пред колегите си,това е без значнение.
Важното беше,че отново хората,които прибирайки се вечер от мизерната си работа,недовлни от живота,сядайки пред телевизорите си,подкрепиха "добрите хора",които се бореха с "жестоките политици".
Коалка,робски народ сме,защото никой не мисли,а всеки ходи с тълпата,а не защото не можем да се защитаваме взаимно. Един достатъчно манипулативен човек може да си играе с подобни тълпи като дете с пластелин. Например г-н И.Костов,който изкара глупавата тълпа по улиците на София през '97 - не,че тогавашното правителсто беше виновно,не че ако СДС бяха на власт,щяха да оправят проблема. Посто нямаше никой,който да знае какво става и къде е проблема. Впрочем,заради дошлия на бял кон тогава МВФ,сега много хора са на тоя хал.
ПП: Тук имах мнение,доста по-нагоре. Ако някой пак ми изтрие мнението,ще се караме.
Taksidjiite sa tapaci!!! Nishto li4no no te sa gadno pleme![]()
Аз съм от Сливен. Всеки ден, в продължение на месец поне таксиметровити шофьори на обяд излизаха на площада. Отначало по два часа на обяд, после по един, докато накрая се отказаха. Пък и трябва да работят, да си хранят семействата. Но националните медии отразяваха протеста много вяло. Други хора почти не ги подкрепяха.Чуждите проблеми носят на сеир, не на съпричастност. Пък и Сливен не е София! Какво могат да променят стотина таксиметрови шофьори в държавата? Друго е да си пенсионер - реален глас на изборите. И докато държавните институции ухажват пенсионерите, другите просто няма да струват нищо.
Първоначално написано от exploitedteen
prosto se pravqt na interesni.
ами ако можехме да постигаме всичко с протести...щеше да е лесно!Но за жалост съм сигурна че ако ние младите решим да вдигнем някъв протест...няма да ни обурнат внимание най много да ни нарекат "разглезени деца без работа" трябжа нещо да стане за да се обурне внимание по съответния въпрос!И всички знаеме че полицията в България не си върши работата и винаги ще има много въпроси на които няма да получаваме отговори.Тъжно е за проблемите които имаме в страната ни,които ни се събраха доста на куп,убийството на граждани както и тежката присъда за нашите медици.Но...такъв е живота-труден или какт една моя приятелка беше казала "живота е едно трудно мачително изсрано лайно" което е така...
за какво си струва да се излезе на протест тогава? Какво правят обикновените хора в подобна ситуация?
мдаааа и аз съм на тва мнение... политиците ще ни видят ще кажат "какво има деца?" и ще ни бутнат по една залагалка!Първоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Ти па кво недоволстваш бе хитлер? Така и не обяснихте за кво ше ми протестирате освен да се докажете че сте нещо незадоволени от живота?Първоначално написано от _Becko_
2т. системно