.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Като гледам повечето не сте доста запознати...аз може и да съм малко по-малка,но баща ми е таксиметров,знам точно какво става по тези улици,но... Повече няма да пиша в тази тема,просто като гледам как ще се караме и ми става зле..Извинявам се ако съм обидила някои или нещо подобно...Просто всеки трябва да се бори за правата си!Но на вас не ви пука като убият някои за вас непознат,к'во ви пука?!!?Всеки ден се случва,но когато ви се случи на вас да загубите близък ще разберете колко сте грешали...
    И пак се извинявам...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ама аз пак те питам...
    защо блокираха центъра и срещу какво протестираха??
    Изобщо за какво го направиха?? Политиците ли са наркомани и колят бакшиши??

хайде малко обосновано мнение да чуем..
    Протестираха заради честите убийства на таксиметрови! Блокираха центъра за да покажат по някъкъв начин,че са съпричасни...че може да ги мислят за някакви необразовани и тъпи едва ли не,но са задружни!И държат на колегите си...Иначе не съм казала,че политиците ги "колят" ,но просто те единствени могат да направят нещо..Да сложат бронирани стъкла (както каза някой) и клиентите да се качват само отзад,или нещо друго просто поне малко да намалеят убийствата на таксиметрови!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ако вечер работят само на адреси но не съм сигурна че ще е много рационално

Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    [b]Протестираха заради честите убийства на таксиметрови! Блокираха центъра за да покажат по някъкъв начин,че са съпричасни...че може да ги мислят за някакви необразовани и тъпи едва ли не,но са задружни!

Нормално е да ги защитаваш,щом баща ти е един от тях.Извинявай много,но неведнъж съм се качвала в най-различни таксита.Ситуацията в повечето от тях - мръсни,смърдящи коли,надуват чалга,пушат и мирише много неприятно на цигарен дим,на старо и противно. И наистина - на повечето им липсва възпитанието - арогантни,заядливи и нагли.Всеки път лъжат за цената,надуват я яко.И редовния номер - нямам пари да ви върна, и те 'ошушкват' още повече....Глупости!
    След всичко това - да,моето мнение е,че те са необразовани простаци.

Пак ще попитам,тъй като никой не успя да ми отговори - каква е тази съпричастност,след като по тяхна вина може да са загинали други хора? Прочетете предишните ми мнения - за блокирането на София и линейките.Не ти ли пука за тях?Вторият въпрос - като са съпричастни,защо аджеба имат хиляда искания,които нямат нищо общо с убийството? ("Трябва да отпадне изискването за възраст на таксиметровите автомобили, категорични са още шофьорите.")

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Както и да е,аз вече не споря с никои-които каквото иска да си мисли

Мега фен Аватара на koalka
    Добре е целия народ да организира протест, но няма да стане, защото не сме задружни.Робско племе сме си и това е, страхуваме се.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Абе баница с лук!Според мен нещата около този протест стоят по-малко по-различен начин!Интересно ми е защо като убиха другия таксиметров в Сливен(или там къде беше) нямаше такива протести...Не искам да го казвам,щото хората тук веднага ще ми се нахвърлят..
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Абе баница с лук!Според мен нещата около този протест стоят по-малко по-различен начин!Интересно ми е защо като убиха другия таксиметров в Сливен(или там къде беше) нямаше такива протести...Не искам да го казвам,щото хората тук веднага ще ми се нахвърлят..
    Сега като се замислих и... абсолютно прав си.

koalka - И за какво този протест? Кой ще ги замести? Народът ни не е по-стока от политиците ни.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Убитият шофьор e работил отскоро в таксиметрова компания "Окей супертранс", затова и почти никой не го познава.
    Първо ще започна с това.
    Тези хора,дори не знаят за какво са там.Просто се възползваха от убийството на един човек.Някой чувал ли е колко са смешни исканията им?Някой може ли да ми обясни премахването на колана какво общо има с убийството на човека?Нищо...разни хора казаха,че така можело да се реагира по-бързо - глупости и оправдания.Всекидневно се убиват хора,но с какво те са по-различни и трябва да блокират цяла София?Я си помисли малко - пътищата към важните болници като Пирогов и тн бяха одрязани,никой не можеше да пробие блокадата?Ако някой човек е починал заради смешният им протест,понеже не може да стигне до болницата?Пука ли ти за това?
    Имаше предложение - да сложат бронирани стъкла и пътниците да сядат само отзад - окей,обаче на тях не им се давали пари.По никакъв начин не става...Да не би да искат с тях да се вози и полицай,а?

Да не говорим,че са егоисти - ако стане нещо с тях,тогава ще пропищят.Защо,обаче,не го правят и в други слуаи?Две момичета бяха брутално изнасилени и убити,защо тогава не се вдигнаха на протест?А го правят само когато им изнася,независимо ,че става дума за техен колега (който дори не са го познавали).Да,съжалявам,че човекът е бил убит и е оставил семейство,но както казах - всекидневно стават такива неща.
    Мнение, което подкрепям с две ръце. Повечео се държаха като селяндури, а не като опечалени хора. Грубо и неетично.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тия таксиджии са най големите глупаци в София. Кво им дава правото да блокират целия център за да не мога аз и другите хора да си вършиме работата само заради некъв умрял мангал. Такситата да го духат. НЕкой го каза по телевизията много правилно - ми ако заколят някой магазинер нощна смяна? Или портиер на нещо? Как да блокират центъра за да ги чуят? Има си ред за решаване на проблемите в тая държава и масови селски панаири на миризливци не са част от него.
    Ето още един които вярва на първите слухове,че таксиджиите са най-големите глупаци!!!!!!!Ти някога работил ли си такси,а?Знаеш ли какво е напрежението!?!?!(баща ми е таксиметров)Ако нещо му стане на клиента ти си отговорен!!!2.Ако не блокират центъра какво да направят,бе???В тая скапана държава с политиците ни дето гледат как да минат между капките и да вземат колкото може повече пари по какъв друг начин може да стане нещо?!?!?!
    1 . Не вървам на първите слухове, не вярвам и на вторите слухове - убеждаваме се лично в тези ФАКТИ всеки ден . Не съм работил такси но съм бил личен шофьор и охрана, мисля че е опасно, и от както имам книжка прекарвам по половин ден зад волана. Не го познавам баща ти , сигурно е прекрасен човечец с висока култура и финна душица , ако стреса от возенето му идва в повечко да му намериме нещо канцеларска работа. Да НЕ СЪМ АЗ да съм го карал да става шибан бакшиш ?
    2. Ми да се шибат в гъза, пак питам откъде на къде ше ми блокират центъра - ти знаеш ли че ако тва стане в англия, на всичките ше им напишат актове за по 1000 паунда, ше им земат книжките за половин година и царицата ше ги гледа лошо.

Протестираха заради честите убийства на таксиметрови!
    Не ти ли се струва малко смешно тва изречение? И кат искат стъкла - ми да си сложат. Протестират пред парламента защото не са им дали 1000 лева да си сложат стъкла ли? Ми аз утре ше отида да протестирам с една тълпа от 10000 цигани да ни дадат на сички по едно ауди А6 и по 6000 марки на секи.
    2т. системно

Мега фен Аватара на quench
    Не,цялата идея е,че сега Минсъветът ще наложи промени,които няма да има кой да спазва. Цялата идея е,че протестът целеше привличане на медийно внимание,чрез което да им се променят данъците и да им се намалят,естествено. Дали всички осъзнато са отишли заради това или има няколко инициатори,които не са споделили идеята пред колегите си,това е без значнение.
    Важното беше,че отново хората,които прибирайки се вечер от мизерната си работа,недовлни от живота,сядайки пред телевизорите си,подкрепиха "добрите хора",които се бореха с "жестоките политици".
    Коалка,робски народ сме,защото никой не мисли,а всеки ходи с тълпата,а не защото не можем да се защитаваме взаимно. Един достатъчно манипулативен човек може да си играе с подобни тълпи като дете с пластелин. Например г-н И.Костов,който изкара глупавата тълпа по улиците на София през '97 - не,че тогавашното правителсто беше виновно,не че ако СДС бяха на власт,щяха да оправят проблема. Посто нямаше никой,който да знае какво става и къде е проблема. Впрочем,заради дошлия на бял кон тогава МВФ,сега много хора са на тоя хал.

ПП: Тук имах мнение,доста по-нагоре. Ако някой пак ми изтрие мнението,ще се караме.

Shelby
    Guest
    Taksidjiite sa tapaci!!! Nishto li4no no te sa gadno pleme

Голям фен
    Аз съм от Сливен. Всеки ден, в продължение на месец поне таксиметровити шофьори на обяд излизаха на площада. Отначало по два часа на обяд, после по един, докато накрая се отказаха. Пък и трябва да работят, да си хранят семействата. Но националните медии отразяваха протеста много вяло. Други хора почти не ги подкрепяха.Чуждите проблеми носят на сеир, не на съпричастност. Пък и Сливен не е София! Какво могат да променят стотина таксиметрови шофьори в държавата? Друго е да си пенсионер - реален глас на изборите. И докато държавните институции ухажват пенсионерите, другите просто няма да струват нищо.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    Аз съм от Сливен. Всеки ден, в продължение на месец поне таксиметровити шофьори на обяд излизаха на площада. Отначало по два часа на обяд, после по един, докато накрая се отказаха. Пък и трябва да работят, да си хранят семействата. Но националните медии отразяваха протеста много вяло. Други хора почти не ги подкрепяха.Чуждите проблеми носят на сеир, не на съпричастност. Пък и Сливен не е София! Какво могат да променят стотина таксиметрови шофьори в държавата? Друго е да си пенсионер - реален глас на изборите. И докато държавните институции ухажват пенсионерите, другите просто няма да струват нищо.
    добре..
    събират се и протестират... срещу какво???
    ей това ми обясни...

prosto se pravqt na interesni.

ами ако можехме да постигаме всичко с протести...щеше да е лесно!Но за жалост съм сигурна че ако ние младите решим да вдигнем някъв протест...няма да ни обурнат внимание най много да ни нарекат "разглезени деца без работа" трябжа нещо да стане за да се обурне внимание по съответния въпрос!И всички знаеме че полицията в България не си върши работата и винаги ще има много въпроси на които няма да получаваме отговори.Тъжно е за проблемите които имаме в страната ни,които ни се събраха доста на куп,убийството на граждани както и тежката присъда за нашите медици.Но...такъв е живота-труден или какт една моя приятелка беше казала "живота е едно трудно мачително изсрано лайно" което е така...

Голям фен
    за какво си струва да се излезе на протест тогава? Какво правят обикновените хора в подобна ситуация?

Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    ами ако можехме да постигаме всичко с протести...щеше да е лесно!Но за жалост съм сигурна че ако ние младите решим да вдигнем някъв протест...няма да ни обурнат внимание най много да ни нарекат "разглезени деца без работа" трябжа нещо да стане за да се обурне внимание по съответния въпрос!И всички знаеме че полицията в България не си върши работата и винаги ще има много въпроси на които няма да получаваме отговори.Тъжно е за проблемите които имаме в страната ни,които ни се събраха доста на куп,убийството на граждани както и тежката присъда за нашите медици.Но...такъв е живота-труден или какт една моя приятелка беше казала "живота е едно трудно мачително изсрано лайно" което е така...
    мдаааа и аз съм на тва мнение... политиците ще ни видят ще кажат "какво има деца?" и ще ни бутнат по една залагалка!
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от cute_but_psycho
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    мдаааа и аз съм на тва мнение... политиците ще ни видят ще кажат "какво има деца?" и ще ни бутнат по една залагалка!
    Аз пък не съм съгласен с cute_but_psycho, ако сме малко по-настоятелни няма да ни бутнат по една залагалка. В Германия например не могат да повярват, че българинът си изглючва радиатора зимата. Там ако един си изключи радиатора това означава масов протест приемливи цени на парното в тяхния случай газта Това се случва, защото са единни имат ред и дисциплина която спазват.
    Ти па кво недоволстваш бе хитлер? Така и не обяснихте за кво ше ми протестирате освен да се докажете че сте нещо незадоволени от живота?
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си