Абе вие нормални ли сте?!?!?!?!?!??! К'во се еб*вате с това?Този човек е бил приятел на много таксиметрови,имал е много познати,та забога имал е семейство!!!А тия тъпи полицай дето си мислят,че много разбират и нищо не могат да направят седат тъпо??Веднага щом е разбрано е било съобщено на полицията ни която "веднага" се е заела със случая Ако таксиметровите нищо не направят тогава какво??!?!?!Ако не е имало този протест сигорно случая нямало и да бъде разгледан! Вие таксиметровите ги мислите за некви тъпи,ама те са супер задружни и готини!Т'ва че некфи тъпунгери на по 20г.си измислят некви глупости за тях си е тяхна грешка! Които не е работил поне 1-2 г.не знае нищо за живота като таксиметров!Така,че айде недейте да говорите така!Ако някои ваш много близък го убият?Няма май да говорите така,а???????? Леле...
Да ти задам аз на тебе няколко въпроса, виждам че се отличаваш с
особеена интелигетност. Ние 20 годишните тъпунгери като си мислим разни глупости, твое величество на колко е години, бе? Изобщо наясно ли си кво написа? Убили са го, да трагедия, но трябваше ли да болкират целия център, това знаеш ли какво означава за половината софиянци, че пропускат половината си работен ден, заради малоумни бакшиши, които не са особено наясно кво правят там, и кво искат. Чули, че има протесет, айдеее всички там, няма значение за какво е. Аз така и не разбрах за кво точно протестират, убииства стават много само, че не при всяко едно се блокира центъра, нали така. На всичкото отгоре не можаха да преявят никакви конкретни искове. Във всяка една професия си има риск. Като попитаха един от тия там, защо го прави, защо е там, и не знае ли, че е епровалил работбия ден на половин София, той отговори "Ами и аз не искам да ни избиват като пилци" Къв е тоя отговор, като не иска, да си сменя работата. Такава грандиозна тъпотия, същата, като преди няколко години с онова дете, което убиха в южния парк, а се оказа, че майката била алтава. Тъпанари.