- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Анти-фаворит сред форумците
А другите три в на майка ти шундратаПървоначално написано от Emo Doll
![]()
![]()
![]()
na "rosoner" me psuval toi.. basi jalkara.. nazovi mi po-uspe6en otbor prez poslednite 5 godini plz ?
Я си еби майката бе цурвил,ше ти серем у устатаПървоначално написано от eu.hyricane
Ебахти балъка си,честноПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
Ае, имало е някакви, които са ме подразнили лекичко с даден пост, но не достатъчно, за да се сетя в този момент за никовете им.![]()
Мдам,а ти няма да се нау4иш,4е не можеш да ме обидиш,защото прекалено много се оби4ам и имам уважение към тялото и ка4ествата си.
Наистина не се хаби с мен,защото подминавам всеки твой пост с ехидна усмивка.Все пак,не е важно какво ти говорят хората по форумите,а как се държат с теб наживо,нали така?А аз проблеми с мъжкото внимание нямам.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ооо, много се извинявам за това, че си толкова глупав и непросветен, че не можеш да определиш пола на даден човек. Приеми моето искрено съжаление.Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Хермафродит ли искаш да съм, бе?!?
Ооо, създавам си излишна работа. Сега трябва да ти обяснявам какво е това. Ма айде - за друг път ще го оставя!:P
Не,нямам спомен,кой си ти и защо трябва да те помним?Първоначално написано от SWASTICA
По темата,ще добавя и _donna_
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
But they all wish he's dead, they don't know it's only faith,
cause' the little boy only wants rainbows 'cause he's gay.
Sam90, не се обаждай тука, ами ходи си гони дъгите.. нали тва ти е съдбата.. пфахахахх![]()
![]()
![]()
![]()
Имало е много хора тук, които са ме обиждали, и то съвсем съзнателно, но все пак - никой не ме дразни.
Дано и занапред да е така.:P
самосъжалението не помага...Първоначално написано от Emo Doll
тоя сезон следиш ли го ?na "rosoner" me psuval toi.. basi jalkara.. nazovi mi po-uspe6en otbor prez poslednite 5 godini plz ?
Горкия - дори и два реда не можеш да си преведеш като хоратаПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Аз пък нямам антифаворитНе мога да мразя някой,който даже не съм срещал
Сички ме кефят
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
utt
Имам си една анти-фаворитка , но тя се ползва с привилегии във форума и няма да е уместно да я спомена ( не ща нападки ).
А за протокола..... мммм Lord_of_light ( надявам се , че така се пише)
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
да бе и аз се чудя...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Имаше една Румчито..или нещо такова...отдавна беше,ама няма да забравя това момиче...кви коментари и кви изцепки пишеше.. не е истина
![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Я и аз съм тукПървоначално написано от Jeuelle
![]()
Аз сега в момента нямам анти-фаворит...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Първоначално написано от Virus_
А аз дори не знам за съществуването ти.. нааайс
Иначе по темата - хм, бройте едно 10-15 човека, които харесвам и уважавам в този форум - всичко останало е ноу комент.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
гризкай акита ма,курвоо..!
![]()
Първоначално написано от Virus_
Айдееее, почна се с булшита.![]()
Първо, въобще не съм възразила срещу факта, че ти си изказала мнение, а по-скоро се учудих, тъй като за пръв път те виждам, а видиш ли, явно ти си чел/а достатъчно мои мнения (поласкана съм), за да си изградиш каквато и да е било представа. Та просто ми стана смешно. Whatever, няма да споря, нямам причина за това, предния пост беше просто констатация. Айде, лек ден.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
А? Къдли? Демек - туй ти ли си?Първоначално написано от Felis_Dirus
(Аз малко така...оф-топик...иначе нямам мнение по темата, твърде много изпити са ми на главата, за да мисля за...ъъъ...антифаворити. Има потребители, чието мнение уважавам (дори и когато е коренно различно от моето) и които са ми направили положително впечатление. Надявам се, знаят си кои са.)
ут