- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Анти-фаворит сред форумците
най- добре ще е да е един експертно-менторски тон с лек примес на несвързани-тревомански бъртвежи...
аааа да забравихме и превзетата елитарност на човек с голямо самочувствие...
Ние сме утайката, момиче.. летиииии летиииии някъде нависоко... там с красивите хора с нереални проблеми... остави нас дребните, озлобени и смачкани от живота хора да си злобеем, ти бъди на една вълна с космическото съзнание... опитай слънцето...
Първоначално написано от _donna_
ХАХХАХ
Еми нищо не ми пречиНе всекиго, но теб лесно.
Няма нужда да си измислям нов, този ми харесва.
Айде и от мен един приятелски съвет:
Не обичам да говоря за комплекси, но ти наистина имаш такива от външния си вид. Предлагам ти да обърнеш внимание на интелигентността си, а не да се озлобяваш срещу света. Ние не сме виновни. А и външният вид не е най-важното, можеш да си Квазимодо и аз пак да те уважавам. Но тва няма да стане като седиш и се дървиш.
П.П. Наистина не понасям хората да ми говорят така. Просто приемам казаното във форума за ебавка.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Имам комплекси заради външния си вид?
И защо си мислиш така?Защото не съм интелигентна?!![]()
Моля те,спри..
Такава бездуховност нивга не е била ..![]()
Мисля така заради държанието ти.
Какво е общото между гънките и красотата???
Ще спра, когато успея да те вразумяИмаш нужда от помощ
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Хм,не знам какво е общото..ти подхвана
темата с общото между двете.![]()
аз ще го кажа...
грозната външност е докарала и грозна душа...
Аз казах, че се озлобяваш заради външния си вид, вместо да си използваш сивото вещество. Не съм казала, че има не6то общо.
Erin Everly
Ахам...
Експлойтед,кажи бе пиле,какво ми е на външния вид?
Аа,да,сещам се,тряяше да имам един тон гланЦче.Хъ хЪ.
Ти скоро да си се поглеждал? (:
K'во става тук, а ?
Вселенски теми ли нищите ?
Грозни,красиви, все тая. Различни сме и точка. Престанете да се опитвате да налагате мнението си. Това наистина е грозно. Човек трябва да знае кога да спре.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ама разбира се, че сме различни. А и никой не налага мнението си. Ние спорим.Първоначално написано от bungle
Erin Everly
Тц, това не е спорене.
Вие не знам си колко страници се псувате и се изкарвате ПО ПО...
Спор вече е да се обиждате на външен вид и умствен багаж ?Уаууу.
Култура и дебат требе. Така нищо няма да постигнете.
Къде сме се обиждали? Къде сме се коментирали на външен вид?Първоначално написано от bungle
Erin Everly
Цитирам те : " Не обичам да говоря за комплекси, но ти наистина имаш такива от външния си вид. "
Ъ?
![]()
Първоначално написано от bungle
Хаххахахах... Не съм казала, че е грозна![]()
Erin Everly
Хахахаха, и аз не съм казала, че си казала такова нещо.![]()
^Изчезвам от тази тема, мястото ми не е тук.
аз пък го казвам...
това е първия човек на който го казвам, защото винаги досега в някой съм намирал по-нещо хубаво... досега...
бтв такива сме защото сме утайка и по-низши от нейно светейшество![]()
ъхъ.
ти не че търсеше нещо хубаво де.
перкаше си напред с ония двете кисели гъзарчета
и пълен игнор.кво очакваш да ОТКРИЕШ?!
да,знам че можеш да спориш до безсъзнание.
не е необходимо.млъквам си.
между другото..
на КОГОТО го казвам.
нищо лично,просто е важно да пишем
правилно на български. (:
по-умният отстъпва
![]()
а аз с кой съм си перкал и чие поведение ме е издразнило си е лично мой проблем, който вече съм коментирал![]()
ErinEverly , поне поемай отговорност за думите си - да се отмяташ от тях е грозно и тъпо , а го правиш вече няколко пъти . От какво те е страх - че някой ще ти каже ,че не си права ?
Брей,ако и на мен биха ми отделяли такова внимание както на нея..,съгласна съм и мен да ме мразят всички..
Мисля че ще е най-добре да прикл-чите споровете,защото има една приказка,че по-глупав от глупеца е този,който спори с него.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от OtherDimension
Кога съм го направила? За комплексите ли? Не съм се отметнала от думите си. Аз цял следобед обяснявам най-подробно какво имам впредвид. Не смятам, че има нужда да продължавам. Мисли каквото искаш, аз не мога да те разубедя. Всеки си има глава на главата, просто не всички я ползват.
Кой казва, че ме е страх от нещо?
Айде със здраве.
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
не харесвам дона , но право в очите , по незаобиколен начин и каза ,че е грозна , защото няма човек , който да се озлобява и да се комплексира ако е красив . Ще отречеш ли ?