- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Анти-фаворит сред форумците
Напротив един красив човек (колкото относително да е това определение) може да е супер озлобен,защото се чуства комплексиран,защото сам не вижда,че е красив.Първоначално написано от OtherDimension
Често пъти хората си въобразяват някои неща,намират си кусури..които другите не забелязават,това ги кара да стават раздразнителни и озлобени..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аха ... сигурно Ерин Евърли мисли само доброто и всъщност и казва ,че е красавица , мацка .. мнооо яка и утре ще са на "шопинг"Първоначално написано от RAWRRR
може да . ама се съмнявам ?
Какво значение има дали е грозна или красива..
Ако някои я ненавижда това е заради характера,а не заради външността й.
Dwight D. Eisenhower
тогава защо се намесва външността на дона ?
Eрин не е казала, че хората, които са красиви не се озлобяват, но изказването и беше наистина гадно.Първоначално написано от OtherDimension
Ерин, найстина ми падна в очите.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
^ на мен също , не че я интересува
по принцип имаше вид на интелигентно момиче , ама да падне дотам ,че да обижда на външен вид ...![]()
иначе бързо се коригира и взе да моли дона да стане по-умна , за да я обижда на сиво вещество ама ...
Външността й е само косвено виновна.
Не знам кой предложи идеята,че дона е озлоблена заради неувераността във физическата си красота,но знам че това никой не може да го докаже..това са само догадки..
Кога ще разберете,че по-страшно е да си гнил отвътре..отколкото да си дебел,пъпчасал,с целулит и прочие..
Dwight D. Eisenhower
Интелигентноста няма нищо общо с избиването на комплекси.
Преди време казах, че харесвам външният и вид. Вследствие, на което ми казаха, че съм извратен. Сега видях нениа снимка и се оказа, че съм я сбъркал, но определено не е грозна. На мен ми харесва момичето (на външен вид), а или аз съм извратен.
бан по ип и профил
песен,песен,ама като подбираш песните поне ги подбирай както трябва.
Дона,падна ми в очите,ти си шибан хардкорец.
върви на майната си!
..
аз пък ще правя протест срещу баниците с кайма.
да не го забравяме.
"Баница с праз,баница с праз.."
Велика пеничка!
хм.. и тва може да мине като текст на песен, но мен лично повече ми харесва песента на Вендета..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Уотевър..за мен тва не са псувни, аз лично нямам нищо против неятва че са и в повече комплексите и си ги избива по този начин - еми нейн проблем, не виждам що трябва да я обсъждаме..
Да бе..то всички просто си гледат кисело.
ама защо да го обсъждаме.
Вели,има велики хора,но понякога се налага да говориш от свое име.
=)
ще ни се празниш по челцата ли?
"..баница с праз,баница с праз."
ехх,не ми го отваря..
колко жалко,наистина.
и преливам от сериозност.
imashe takiva temi i bannaha avtora![]()
ina4e kato se zamislq mai ima edin potrebitel det ne moga da go traq... i toi ne moje da me traevzaimno si e.. toi si znae koi e nqma nujda da go spomenavam
![]()
СПАМ!СПАМ!СПАМ!
Мееенеее...най-ме дразняяяят...ъмм...
да почнем с експлойтед!До него се чувствам пълен идиот!
Прити_кити и Глезораната...те па...толкова са заблудени че няма накъде повече!
Най мразя от всички обаче scissorhand-велик философ, супер умна неква...парадира с яката си музика и ми го навира в лицето!
Как не ви е срам бе!
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз пък най-мразя Готината мацка. Горката си мисли, че много знае, но всъщност е толкова проста и ограничена, че няма на къде повече. Дори не може да го осъзнае. По-далече от носа си не може да гледа. Целия и жалък живот се върти около мъжете, секса и парите.
Аааа
Брейн стю
ти сарказъм ли пробваш,щото нещо компа отказва да го разшифрова.
И към вЕли.
Веееееели!
абе,сладур!
Е така..как преценяваш характера на хората,при положение че си ги виждал веднъж и дори не си ги поглеждал в оченцата?
..
виртуална реалност..е гадно нещо.
аз отивам да пия.
Аз искам, аз искам, аз искам да се похваля пъъък! Вижте какво ми написа Корн на лично, другарко!Първоначално написано от KoRn
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Ми значи компа ти е шибан!Първоначално написано от Ани пие.
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
той си е здраво шибан,
но от сарказми разбира.
пък твоят не го лови.
не е у него проблема,обаче.
..
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
OtherDimension, Mo6no,
Сега, мога ли да ви обясня нещо? Наистина, това вие какво мислите малко ме засяга. Мнението ми беше в момент на нервен срив, причинен от много тежка и депресираща музика, която слушах 6 часа. Незнам дали вие смятате, че може да стане такова нещо, но е така. Това не го приемайте като извинение или отказ от думите ми. Просто наистина ми се насъбраха много проблеми - с работата, с дъртите первезници, с училището, с приятелите и т.н. Не мога да съм особено обективна в такъв момент, защото вчера и днес бяха едни от най-гадните дни през живота ми до момента. Но ще се опитам да ви обясня.
Мнението ми не беше на място, но в пряко значение, всмисъл това трябваше да й го напиша на лично, за което искрено съжеявам. Разсеяността ми тогава не мога да я извиня. Но иначе мнението ми беше напълно точно и не бих променила нито една дума в него, колкото и хора да ми кажете, че съм тъпа. Не трябваше да правя психологичен анализ, но се опитвах да намеря корена на злобата й. А и нали вие ми казвахте да не се отмятам от думите си? Защо сега ми обяснявате колко са тъпи и се опитвате да ме накарате да го направя??? Никога не съм го правила, в интерес на истината. Да, приемала съм че съм грешала, но никога не съм се отмятла от думите си.
Много хора в този форум ме възприемат като злобна и т.н., но аз продължавам вече 4 години да пиша тук, за да мога да си изкарам злобата и желанието за спорове, за да не го правя с приятелите си, които го мразят. Извинявам се на всички, които са приели тежко моите думи, но аз никога не съм искала да обидя някого (пак не се отмятам от думите си). Просто тук може да се видят всички разновидности на нашето "тиин" общество и понякога аз изразявам доста ясно неодобрението си към определени части от него - наркомани, глупави хора и т.н., като говоря само на един човек. Този човек не трябва да смята, че моето мнение важи само за него и изразява някаква конкретна ненавист към него.
Истината е,че животът е толкова сложен, че аз не икам да правя моя собствен още повече, затова изразявам мнението си и наживо, но само тук го обосновавам. Сега не насочвайте пръсти към мен с думите "лицемерка", не съм такава. Просто хората не оценяват искреността. Толкова трудно ми е да се справям с тоя живот и с неговите "приятни" изненади, че спестявам някои разсъждения на хората около мен.
И така, след тази изповед се надявам всичко да е точно, въпреки че поема риска да се хванете отново за думите ми и да обяснявате неща, които не са вярни. Но, какво да се прави, човекът греши толкова много пъти, че съм свикнала да прощавам, както на другите, така и на себе си.
Айде, пожелавам ви всичко най-хубаво и един прекрасен ден.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Опитай се да се усмихнеш, защото от начина ти на писане си мисля, че в момента ти е доста гадно.
и Ерин,
дано да нямаш повече такива дни.![]()
бан по ип и профил
Ххахаха... Мерси, ама няма да е лесно. Ще имам по-хубави дни, ако си присъдя пишка и стана хермафродит... И при тва няма да са кой знае колко хубави, защото аз по принцип съм си най-големият карък на тази планета, е... ВториятПървоначално написано от Мo6nо
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly