- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Анти-фаворит сред форумците
мм
е,мен не ме ли мразите?
бих била щастлива направо..омразата е по-силна от обичта.
аа
и RAWRRR да казва,че съжелява е доста хумористично.
не те знам колко си годишно,ама..има речници.
OtherDimension
е,на теб ти благодаря от все сЪрце.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Вели..ако някога,в друго измерение,друг живот и свят,можехме да допуснем,че си ме познавал,щеше да знаеш..
аз не мразя.
за което съжалявам.
просто съм такава.
Xaxaxaxaxaxaaxaaxaxхахахаха това ме уби честноПървоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
@pathetic
На малко повечко годинки съм от колкото очакваш..
Колкото до грешките.. .. хм .. може би няма нещо по-хубаво от грешките в живота.. ? Включелно и правописни..
Колкото по-далече си от абсолютните неща..толкова повече живота ти има смисъл.Затова и грешките правят живота смислен..
Иначе си права,че не съжалявам за намесването си..
Но не беше хумористично,по скоро саркастично..
Просто ми стана интересно как се сблъскват две противоположни идеологии-една консервативна и една либерална..два различни светогледа,как противоречията в тях..пораждат неразбиране > отричане > неприязън > злоба > омраза..
Макар че омраза е силна дума..не мисля,че някога някой ще бъде привилигирован да го мразя,внимавам повече кой мразя от това кой обичам..
Всичко което виждам,аз го ненавиждаааааам
Готина песен ^^
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
awe ne moga da kaja 4e nqkoi me drazni bez da go poznavam i samo ot nqkfi mneniq da precenq kakuf e ... taka 4e nqma takiva hora det da me draznqt![]()
![]()
Яяя никоя не е споменавал да ме мрази
Има някои, които не ме кефят много или пък някои, които понякога ме нервят с мненията си, но Иначе няма някой, когото да не мога да трая.
хъхъ..
Тва е,за да изглежда по-готино.
Просто съм почитателка на селяните. (:
_donna_ karti6![]()
![]()
ehh mnogo obi4am zaqdlivi hora![]()
@exploitedteen,ако обичаш,придържай се към темата.
а като не можеш да кажеш нищо достатъчно умно..
нали знаеш какво се прави?!тревата нямаше нищо общо.
а подхващането на темата със селяните беше с добри чувства
ама явно много ти е мерак да се правиш,че познаваш хората
до всяко извратено кътче на душичките им.е,не е така.
и не,не съм Господ,нито вие сте тъпи,просто сте прекалено злобни.
а злобата на хората трудно ми понася вече.
така че,ще ти кажа едно съвсем искрено
МОЖЕШ ПРЕСПОКОЙНО ДА МЛЪКНЕШ,
НЯМА ДА СЕ ПОЧУВСТВАМ ПРЕНЕБРЕГНАТА.
Заратустра ни учи , че завист и злоба изпитва всеки един от нас и не трябва да ни е срам от това !
ME ME ME ME nikoi li ne me mrazi we??
Meri6ete na ga6tite na baba miDraznq li vi sega??
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Сигурна ли си!?Първоначално написано от _donna_
Като не се понасяш - ходи да се хвърлиш от някъде.Първоначално написано от _donna_
Не трябва да млъкне той, а ти!Първоначално написано от _donna_
Мене ме дразниш. Ти и Excu сте ебаси големите "разбирачи". А, и се пише "мИриша", идиот такъв.Първоначално написано от KoRn
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
_donna_ se opitva ne6to da tursi konflikt ama ne i se polu4ava, ne govorq za tazi tema![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от malka_sladuranka
Дразни ме много koalka, както и много от уважаемите юзърки дето се опитват да се правят на всичко знаещи и само объркват хората..аааа и оная кфа беше АмиЛий там една надупчена ужас просто кви мнения има...Така че, ако си момиче, ако четеш този пост, приеми че си ми неприятна.Много малко от момичетата тук не са НАДУТИ.От момчетата само KoЯn...aйде честито![]()
Didi_tronka
не уе ебавам се мн си я бичкам![]()
Айде няма да споменавам имена, зашоото ще последват псувни и други
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Първоначално написано от Didi_tronka
Името ми е Том Ван Алън...
...или Дани Паркър.
Честно казано вече незнам.
Вие решавайте.
Да, може би ще можеш да ми помогнеш, приятелю.
Както сам виждаш не ми остава кой знае колко време живот.
Можеш да решиш кой съм.
Отмъстителният ангел.
Юда Искариотски.
Любящ съпруг.
Блуден син.
Принца на Дания.
Всеки един от тези? Или пък нито един?
Ти решавай.
Тромпетист.
Наркоман.
..
потресена била , заради това ,че имам дързостта да се опълча на "the mobb" ?или заради това ,че имам собствено мнение , или за това ,че ти обидих приятелчетата .. браво , не мога да не се радвам на това ,че те дразня
П.С. MOH rox
Това ,че всеки си има вкус и т.н. .. еми не е същото.
Тва обаче , не значи ,че аз не мога да съдя едно момче или момиче , което ми се е депресирало , защото тате не е дал пари за дънки и хоп - дозичката .. наркоман си е символ на безхарактерност и т.н. , не е символ само на тийн лайф-а , когато всичко е позволено и ти се иска да опиташ от всичко. А и това ,че бивш наркоман няма - ми верно си е , какво ? Кажи ми какъв процент от тези , които са употреябявали наркотици са спряли и в момента са достойни граждани .. Амииии да кажем ,че не е много висок? Гледах едно предаване , дадоха момчета и момичета , които наистина казаха ,че са захвърлили тия л*йна и разказваха какъв живот са живяли .. Ами , ето казвам ти - стана ми много мъчно и наистина се надявам да са чисти. Защото мразя наркотика затова , че те превръща в парцал , в безлично подобие на това , което си бил ... Та съжалих ги тези хора , но никоий не ги е накарал насила . Не съм ги вързал - те са си решили да се покажат пред някой , или просто за да видят какво е .. Еми хубу и аз съм пробвал доста неща , но съм осъзнал опасността и съм решил добър-лош , хубав-грозен да си остана такъв какъвто съм .. Между другото подчертавам ,че говоря за тежките наркотици и за употребяването им в големи количества .. Въобще копеле , говоря за вече типичната наркомания - която те превръща в мумия ... зависимостта погубва
Както за мен човек , който пуши по купони не е пушач , така и хора , които от време на време - по купони , сбирки или концерти взимат бонбонки , гъбки и т.н. не са наркомани . Но опасността и при тях я има ! - я това да стане по-често , я да минат и към по-твърдо .
Надявам се , че си прочела целия ми пост , може би трябваше да започна с последните изречения .. Не за друго - просто тук ми се лепна етикет ,че за мене един пич , който е изпафкал половин джойнт го смятам за наркоман .. Еми не е така - няма да се повтарям за мен какво значи НАРКОМАН ...Това е моята теза , а дали ще се съгласиш с нея - ти си решаваш .. Както каза хората са различни , но тва не ми отнема правото да съдя тези , които смятам за недостойни и правят решения и грешки , без да се замислят или пък още по-лошо - да се докарат на някой . (рекламата на Спрайт е луда)
Това мисля дава и отговор на въпроса ти , дали ще ми е интересно да говорим с теб за Египет , природата ,кръговрата на света , ако не знаех или знаех , че взимаш наркотици (да)
П.С. а само да допълня - ако ги нямаше някой хапчета , много от любимците на много от този форум , нямаше да направят най-силните си парчета . Поне така смятам аз , защото страшно много изпълнители са признавали , че са творили под влиянието на някви неща .. Все пак за уважение са тези , чиито гениални неща са станали класика , творени на чист ум
ще чакам , приятно прекарване
Абре,експлойтед,анонимни от пресцентъра на МВР ли ми пращаш да ме затапват така лошо и нехигиенично.Ама кажи на момчетата/момичетата дето ти го лапат да си влизат в акаунтите,аз не съм опасна. = )
Хаххаха... Е вие що се занимавате с нея. Аз го правя, само когато искам да обяснявам на някого колко е зле и той да не ме разбира![]()
Момичето избива комплекси, бъдете джентълмени и си замълчете![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Whisskas, спечели моето уважение макар да не те познавам.. абсолютно така го чувствам и аз, но едва ли мога да го кажа по такъв начин.. дано повече хора го разберат.. респект =D>
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.