Това ,че всеки си има вкус и т.н. .. еми не е същото.
Тва обаче , не значи ,че аз не мога да съдя едно момче или момиче , което ми се е депресирало , защото тате не е дал пари за дънки и хоп - дозичката .. наркоман си е символ на безхарактерност и т.н. , не е символ само на тийн лайф-а , когато всичко е позволено и ти се иска да опиташ от всичко. А и това ,че бивш наркоман няма - ми верно си е , какво ? Кажи ми какъв процент от тези , които са употреябявали наркотици са спряли и в момента са достойни граждани .. Амииии да кажем ,че не е много висок? Гледах едно предаване , дадоха момчета и момичета , които наистина казаха ,че са захвърлили тия л*йна и разказваха какъв живот са живяли .. Ами , ето казвам ти - стана ми много мъчно и наистина се надявам да са чисти. Защото мразя наркотика затова , че те превръща в парцал , в безлично подобие на това , което си бил ... Та съжалих ги тези хора , но никоий не ги е накарал насила . Не съм ги вързал - те са си решили да се покажат пред някой , или просто за да видят какво е .. Еми хубу и аз съм пробвал доста неща , но съм осъзнал опасността и съм решил добър-лош , хубав-грозен да си остана такъв какъвто съм .. Между другото подчертавам ,че говоря за тежките наркотици и за употребяването им в големи количества .. Въобще копеле , говоря за вече типичната наркомания - която те превръща в мумия ... зависимостта погубва
Както за мен човек , който пуши по купони не е пушач , така и хора , които от време на време - по купони , сбирки или концерти взимат бонбонки , гъбки и т.н. не са наркомани . Но опасността и при тях я има ! - я това да стане по-често , я да минат и към по-твърдо .
Надявам се , че си прочела целия ми пост , може би трябваше да започна с последните изречения .. Не за друго - просто тук ми се лепна етикет ,че за мене един пич , който е изпафкал половин джойнт го смятам за наркоман .. Еми не е така - няма да се повтарям за мен какво значи НАРКОМАН ...Това е моята теза , а дали ще се съгласиш с нея - ти си решаваш .. Както каза хората са различни , но тва не ми отнема правото да съдя тези , които смятам за недостойни и правят решения и грешки , без да се замислят или пък още по-лошо - да се докарат на някой . (рекламата на Спрайт е луда)

Това мисля дава и отговор на въпроса ти , дали ще ми е интересно да говорим с теб за Египет , природата ,кръговрата на света , ако не знаех или знаех , че взимаш наркотици (да)

П.С. а само да допълня - ако ги нямаше някой хапчета , много от любимците на много от този форум , нямаше да направят най-силните си парчета . Поне така смятам аз , защото страшно много изпълнители са признавали , че са творили под влиянието на някви неща .. Все пак за уважение са тези , чиито гениални неща са станали класика , творени на чист ум