.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Just`a`GirL`
    Guest

Kyrvene sled vtoriq pyt...

Zdraveite, iskam da vi popitam dali sled vtoriq pyt, kogato pravish sex e normalno pak da kyrvish i da te boli. Na men minalata sybota mi beshe za pryv pyt, sled tova nqkolko dni me boleshe i mi kyrvq. Snoshti pak reshihme da opitame s priqtelq mi s nadejdata che toq pyt nqma da me boli tolkova mnogo, no men ne bolq kolkoto minaliq pyt , taq sutrin pak zabelqzah che ima dosta kryv. Kajete mi normalno li e tova.. kakvo da pravq...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Нормално е.

Просто... нека отделя повече време за любовната игра, за да не те боли толкова..

А кървенето,.. ще спре.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

spoko mila suvsem normalno e prosto organizma ti reagira poneje tova e ne6to novo za nego ne se pritesnqvai suvsem normalno si e i e vuzmojno i pri 3-tiq put i pri 4-tiq put da te boli moq suvet e da ne se ot4aiva6 i da znae6 4e i pri drugite e taka i trqbva da da poturpi6 o6e nqkolko puti bolka posle povqrvai mi 6e e mnoooogo priqtno

Не се притеснявай, нормално е. Възможно и следващите 1-2 пъти да те боли. Не се притеснявай, скоро тази болка ще изчезне и ще бъде заместена от удоволствието.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако кървенето не спре до 24 часа е опасно. Първата ГОДИНА на сексуалния живот може да е съпроводена с кървене. Нормално е!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако кървенето не спре до 24 часа е опасно. Първата ГОДИНА на сексуалния живот може да е съпроводена с кървене. Нормално е!
    da be opasno moje da se prevurne6 v zombi abe molq ti se opasno hHAHAHAHA

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    krem4et0.e 4e to kakvo puk kurvene shte e tolkoz?smisul za da e opasno,nachi trqbva da ima vutreshni razkusvaniq,a tova mn mn trudno stava..
    vsushtnosh nz,slushai drugite po-gore kakvo ti kazvat..men nito me e bolqlo,nito kruv mi e tekla..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    Споко мацка аз го напраих с гаджето си мин неделя и снощи пак го правихме,... пак имах кървене ама много по малко след акта

Голям фен
    spokoino normalno e!ne se otkazvaite,prodaljavaite s vremeto 6te spre da te boli i 6et spre da karvi...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Съжелявам за грозни те думи....но казано по така...трябва да се "разтегне хубаво" за да свикне организмът и органа

Напълно нормално, при много се получава така. Не се притеснявай няма да продължи още дълго. И както посочи по-горе - отделяйте повече време за ласки и прочие за да се поотпуснеш и да стане по-лесно.
    Sleeping in my car - I will undress you
    Sleeping in my car - I will caress you
    Staying in the back seat of my car making love with me, oh yeah!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че е нормално.И при мен при втория път имаше малко кръв, ще спре спокойно.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Напълно нормално!

Голям фен
    Нормално е не се тревожи 6те ти мине след няколко пъти , не се отказвай и имай търпение
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Guest
    Споко бабу най е яко да те разпорат на 14 годинки и ше кървиш 10 пъти един след друг но в това нищо лошо няма.

Колко по скоро се наебал0 толкова по " пораснало "

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    krem4et0.e 4e to kakvo puk kurvene shte e tolkoz?smisul za da e opasno,nachi trqbva da ima vutreshni razkusvaniq,a tova mn mn trudno stava..
    vsushtnosh nz,slushai drugite po-gore kakvo ti kazvat..men nito me e bolqlo,nito kruv mi e tekla..
    Просто,ако кърви повече време ще доведе до кръвозагуба. Може да стане и без да има разкъсвания. Понеже на 2 пъти доста след първия път кървях ужасно-1-2 часа и не спира-попитах гинеколога си. Та той каза,ако е до 24 часа няма проблем,но ако продължи повече заначи кръвта не може да се съсирва и е опасно. между другото моята майка на 2 пъти беше получили кървене от противозачатъчни и двата пъти й преливаха кръв. Не е толкова безобидно.

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Нормално е.

Просто... нека отделя повече време за любовната игра, за да не те боли толкова..

А кървенето,.. ще спре.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Напълно нормално!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си